Új hozzászólás Aktív témák
-
kgabor89
csendes tag
Sziasztok! ECG appal kapcsolatos tapasztalataimat osztom meg.
Ahogy előttem írták, a Sense ECG appját lehet telepíteni a profilban a lokációt egy engedélyezett országra állítva (pl. USA). Így viszont az ECG beállítását a Discover menüben még nem engedi, tehát nem használható. Egy VPN applikációval a telefonon be kell állítani az adott országot, így be lehet csapni a Fitbit appot, így már engedi az ECG app beállításának véglegesítését a Discover menüben. Ezután már VPN nélkül is működik minden.
Üdv,
Gábor -
Schuler888
senior tag
Amiota kijott a 15 (tizen 5), azota kb. gyerekjatek apk telepitessel, az ecg es a vernyomasmeres(ami ugye egyik konkurenciaban sincs) telepitese. Ha nem lett volna ennyire egyszeru, kvazi programtelepitese kell csak a dologhoz, en sem valtok active2re, de ezekutan nem kerdes, hogy a legjobb alternativa okosora fronton, plane hogy mellette meg a legszebb is
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Kékes525
félisten
válasz tesz-vesz123 #12 üzenetére
1 napig se tart ki az akkumulátor. A Fitbit Sense pedig legalább 5 napig. Hatalmas különbség.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Egy kis trükkel igen:
Nyisd meg a fitbit alkalmazást.
1. Kattints a fiók képére (bal felső sarokban)2. Kattints a személyes (personal) elemre
3. Kattints a helyre, és módosítsd a helyet "Egyesült Államok" -ra
4. Menj vissza, és válaszd ki a Sense készülékét
5. Kattints az alkalmazások elemre, és telepítsd az EKG-t
Én már használom.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
adamklark
senior tag
ez ezerszer végigtárgyalt téma de mindegy
-
törölt tag
válasz tesz-vesz123 #12 üzenetére
Ettől még nem lesz értelmetlen, vagy használhatatlan a többi.
-
MAQ12
tag
Vannak emberek, akiknek gond van szívritmusukkal. Nekik nagy segítség egy olyan okosóra, ami állandóan figyeli a szívritmust és figyelmeztet baj esetén.
Megértem, hogy aki egészséges, az ezt nem látja át, de hidd el eléggé gáz, hogy hivatalosan engedélyezett megoldás hazánkban nem sok van. Akinek meg fontos az élete, lehet nem mókolt eszközzel akar az életére vigyázni.MAQ12
-
adamklark
senior tag
ezzel erőteljesen nem értek egyet, jók a Samsung órák, de sajnos Samsung szarik EU-ra feature terén ami felháborító.
-
tesz-vesz123
senior tag
Szóval továbbra is az egyetlen értelmes, használható okosóra az Apple Watch.
-
GuruZone
őstag
ugorjatok át a GWA2 fórumába, az én órám is tudja már az EKG-t, a vérnyomásmérést és az NFC fizetést. Sajnos outofthebox valóban egyiket sem tudja itthon, de kis mókolás és öröm bódottá.
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
pollack
csendes tag
És még azt is hozzátenném a teljesség kedvéért hogy a Fitbit Sense EKG funkciója Magyarországon nem elérhető. Érdekes, hogy Csehországban és Romániában igen.
https://www.fitbit.com/global/us/technology/ecg -
pollack
csendes tag
"Európában eddig az Apple volt az egyetlen gyártó, aki valóban elérhetővé is tudta tenni a lehetőséget"
Ez így nem igaz. A Withings-nek két órája is van, amiben van EKG és hivatalosan Magyaroszágon is kaphatóak (Move ECG és Scanwatch). Mondjuk az igaz, hogy ezek nem igazi "okosórák" -
Skynet258
veterán
Nekem Active2 van, és bár engem annyira nem érdekel, de sokan vannak akik amiatt vették ezt mert be volt ígérve a funkció. Igen, valójában túlzás lehet ha 100 funkcióból csak 99 működik és emiatt háborog az ember (én sem teszem) de ugyanakkor meg tudom érteni, hogy páran átb*szva érzik magukat és az ő szemszögükből jogosan. Én maximum csak nem értem ezt a bénázást ami megy ekörül a funkció körül, nem tudom ki bénázik vagy ki gánycsol el kit ezzel, felhasználóként nem is kell, hogy érekeljen. Csak fura látni, hogy máshol már meg van az engedély, a Samsung meg (aki nem ma kezdte és vélhetően ki vannak építve a kapcsolatok is) meg felsül ezzel az egésszel.
-
joey04
titán
szerintem csak ti pörögtök ennyire ezen.
-
Plug Life
senior tag
*megelőzte
-
Gubu0101
veterán
Nem volt megtömve a boríték rendesen
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
janeszgol
félisten
Szerintem a Samsungot ez baromira nem erdekli. Ide Europaba hozza a vacak kiszereleseit, meg a 11 betabol is kimarad Europa. Nagyon nyomatja az usa, del-korea, kina, india negyest. Nem csodalkoznek, ha ezeken hamarabb lenne ez a funkcio is.
-
törölt tag
Meg kell látni a markát tartó embert.
- James Bond's Licence to Kill
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- Xbox tulajok OFF topicja
- Programozás topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest