Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
A multiján orbitálisat lepődtem. Erről a játékról miért nem hallani? Ez egy olyan Battlefield, ami kicsit Counter-Strike-os, kicsit COD-os. Persze túlzás, amit írok, de el kell ismerni, hogy a járgányok nagyon frankók és a grafika is nagyon rendben van. Valaki írta, hogy üresek a serverek. Hát... lehet, hogy csak az akció óta, de rengeteg játékos tolja este.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
nepszter1
addikt
Ha valaki lenne olyan kedves és aranyos megvenni nekem GIFTbe nagyon örülnék neki mert sehogyse tudok vásárolni steam-en pedig mindenem megvan . Természetesen elküldeném a megfelelő összeget a számlára Privátba a többi , köszönöm .
-
Def26
félisten
Biztos lezsibbasztotta egy kicsit a szervereket, hogy ilyen sokan megvették a játékot. Emlékszem anno talán az Episode 1 -nél volt ilyen.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
Nálam iszonyat lassan jön lefele, 20Kb/s.
-
Durva, megelőzte a Steam eladási listájában a Dragon Age-t.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Yany
addikt
válasz #41133696 #31 üzenetére
Na, alvás helyett toltam kicsit a singli küldetéseket. Nos... én szégyellem magam a kiadó helyett, hogy ennyiért utánavágják az embernek. Iszonyat sok munka van benne, nem is értem, hogy hogy lehet ennyiért adni.
Csapat? Az nincs. Csak lelkes CSések, akik kipróbálják. Nem tudom a mikort és a holt , csak azt, hogy a CS:S-ben a Diomond serveren van nehány ember, aki kipróbálja majd. Ide beírom, ha már tudom, vagy ha csak téged érdekel, akkor privátban és akkor mi magyarok együtt kóstolgathatjuk meg a gémet...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
törölt tag
Szia, amikor megírtam a hírt, akkor még csütörtök volt, és akkor még D2D-n sem volt semmilyen akció. Én a hétvégeken szoktam nézni kiemelt figyelemmel a Steamet, és a Direct2Drive-ot is, valamint az impulse-t is, de úgy gondoltam, hogy egy hír közzététele részemről elég, hogy más is tudjon írni .
-
félisten
Úgyse, szó sincs róla, sosem volt(szó róla).
Nem lesz fizetős a COD6-ban a multi.
Amiről szó volt, hogy esetleg, talán, egyszer, elképzelhető, valamikor, netalántán, a jövőben lehetséges, majd a plusz tartalom pénzért, nem havidíjért, pénzért.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
D.Orion
veterán
Graphics: nVidia 8600GTX <> Ilyet nekem is.
-
v!ct0y
veterán
Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e vagy sem
-
Def26
félisten
Megmondom őszintén kicsit sokallom az árát.
-
tdd587
őstag
Nem tartozik szorosan ide, de november 30-ig a galaxisban is féláron van egy halom EA classics játék (azaz 2000e HUF).
Karácsony előtt jó tipp, ha gyereknek kell vinni valamit... pl. Left for Dead, Half life, Red Alert, Crysis stb...
[ Szerkesztve ]
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
Ha már itt tartunk, a GamersGate-en 60%-al olcsóbban adják a Majesty 2-őt, csak ma (vagyis 16EUR-ért).
GoodSpeed, ha már elkezdtél Steam-es akciókról írni, írhatnál a többiről is, mert én már nem fogok (nem akarok senkivel sem versenyezni ez ügyben). Na meg Steam-en sem csak ez az egy akció van, szóval hozzá kéne csapni a többit is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
D.Orion
veterán
Tegnap lestem fel steam-re és én is nagyon megörültem, hogy leárazták ezt a játékot. Még az eredeti árát is megér, nemhogy ezt. Kíváncsi vagyok, hogy Mr. Freeman születésnapja alkalmából ma nem-e dobnak fel valami meglepit. Én mindenképpen megtenném, pl ilyen 1Euro-s HL1
-
-kdM-
senior tag
azthittem az mw2-t arazzak le 16000ft-rol
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI B360 Gaming Pro Carbon alaplap eladó!
- Xilence M705D processzor toronyhűtő,dupla ventivel,2 hónapos,dobozában,MINDEN foglalatra!
- Canon EOS 4000D + Canon EFS 18-55mm + Canon EF 55-200m USM + Canon EF 75-300mm + 32GB Extreme Pro
- Gondolkozol bankváltáson? A K&H banknál akár 50.000 Ft-tal is gazdagabb lehetsz! Írj, és segítek!
- IPhone 15 Pro Max magsafe tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest