Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
nekem is nehéz elhinni, hogy a kékpólós az srác.
- Meg hány évesek lehetnek? Vagy csak azért látszanak ennyire gógyisnak, mert ennyire más a kultúrájuk?
- miért a csaj kezében van? szerk: közben láttam, a "csávó" átvette az irányítást.
- Ha szemüveg nélkül jó a 3d, akkor ez nagy ötlet a Nintendo részéről, legalább akkora és bátor (de megfizetődő) újítás, mint az érintőképernyő volt az első ds-sel.
Kíváncsi lennék rá élőben, saját szemmel.
Az meg hogy külön állítható az 'erőssége', külön pozitívum. Kár, hogy nem mutatták jobban, hogyan változik. -
mephi666
nagyúr
"a két fiatal érdekes viselkedése arra enged következtetni, hogy ők elégedettek a látottakkal"
látom, nekem is csak a leány nemét sikerült beazonosítani egyértelműen, ezért nem írtátok konkrétabban
ez a 3ds meg nagy ugrás... állatul megy rajta a resident... ez fáj legjobban, hogy konzolon van belőlük igazi kánaán
Új hozzászólás Aktív témák
gp Jó néhány kamerás felvétel a 3DS játékkínálatából, némi japán kommentárral.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Windows 10
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest