Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
pedig zseniális játék, bele lehet ragadni. ez a kis videó nem tudja visszaadni, meg sem közelíti a lehetőségeket, ami van benne. sokan csúfolják 2D Minecraft-nak, de szerintem azt is veri és inkább alma-körte hasonlítás az is. egy ideje letettem, de gyorsan sikerült belepörgetni 300 órát.
az 50+ korosztályról nem tudok, de 20 és 30 körül biztos népszerű, a mi brancsunkból ha sorolni kell, IT-s, villamosmérnök, közgazdász és jogász biztosan akad.
Plague666:
Mindig csodáltam a felépített mega-várakat, ahol sugárhajtással repked a full tápolt karakter, meg szobánként teremnek a nyersanyagok
közel sem kell annyi 50-100-150 óra alatt nagyon komoly dolgokat meg lehet már csinálni. viszont csapatjáték. úgy értelmes sebességben lehet haladni, picit talán könnyebb is és sokkal nagyon fun-factor. egyedül átteni a világot hardmode-ba nem is nagyon tudja az egyszeri játékos, ahhoz profinak kell lenni. még ha át is rakod, megmaradni nem tudsz benne, hehe.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Plague666
tag
Pedig fantasztikus játék ez, és sokkal jobban áll a stílusnak a 2d. A minecraftot én sem értem, fejfájásom lesz az egésztől, bármennyire zseniális egyébként. Ezzel inkább itt az a gond, hogy eszi az időt. Guide-ok nélkül az ember vagy elkolbászol otthonról, megpusztul és elpottyanja a nála lévő holmit, vagy balszerencsésebben generált pálya esetén esetleg nem is mer messzire elindulni a felszínen, inkább leás a bázisról a pokolig, aztán ott döglik meg. Illetve guideok nélkül a "sztoriról", az összefüggésekről sem nagyon tud meg a mezei user semmit, és egyszercsak eltelik x nap, majd lerohanják a felépitett kis várát a zombik, vagy valami nagyméretű idegbajos szem. Mindig csodáltam a felépített mega-várakat, ahol sugárhajtással repked a full tápolt karakter, meg szobánként teremnek a nyersanyagok nekem ilyen 2-3 ezer órám játékra sosem lesz, vagy 20 másikra forditanám inkább.
-
Daelion
őstag
Párszor én is belenéztem ezeknek az úgymond 'siker/hype' játékoknak a játékmentébe de én is csak a fejem vakarom kb, hogy ez most miért jó.
Passz, tutti nem én vagyok ezeknek a célközönsége de szinte egyik ilyen tömeg siker/streamer játék se jön be nekem. '31 vagyok'
[ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Nem tudnam beloni ennek a vasarloi bazisat. Talan egy reszuk 50+ eves, aki ezen nott fel, vagy a kesobbi kezikonzolosok akik hozzaszoktak ehhez a grafikai szinthez, jatekstilushoz.
Nekem az a fura, hogy ehhez nemileg hasonlo jatekstilust sokkal modernebb, aranyosabb grafikaval is el lehet erni. Pixel artnak se neveznem, mert mar az sem ennyire retro. Mondjuk lathatoan tobbfele genre-t otvoz.
Szamomra fizikai fajdalom nezni is, meg hallgatni is. Mondjuk nekem a Minecraft is egy erthetetlen "vilagjelenseg".
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Montanaxy
aktív tag
Próbáltam szeretni, de nem megy. Nekem túl nehéz.
-
saelin
veterán
És én a mai napig nem tudtam magam rávenni hogy elkezdjem. Nekem konzolon egy Starbound ütne nagyot! Kár hogy már több éves játék és azóta sincs semmi hír a konzol portról.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest