- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
Szerintem király
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
Raysen623
addikt
Ennyi erővel adhatták volna a Diablo 3-at is akár. T2 megvan rég, a másik meg nem érdekel...
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
ProEvoFan
nagyúr
2019 néhány ps+ játékai:
Hitman: The Complete First Season
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
The Witness
Borderlands 2
Horizon Chase Turbo
WipEout Omega Collection
Sniper Elite 4
Detroit: Become Human
Batman: Arkham Knight
Darksiders III
The Last of Us Remastered
Nioh
...tényleg egyre szarabb...
Persze engem sem érdekel az összes, de ezek mind jó játékok.[ Szerkesztve ]
-
StanDoFF
tag
Tavaly novemberben vettem meg a PS4-em, és azóta egyre gyengébb játékokat adnak.
Van 1-2 kivétel, de nagyon karcsú összességében... -
markknight
veterán
A Titanfall remek játék, de karácsonyra ezt adni ps plus mellé.. Ez a monster energys promó játék, kb a pepsi man-re emlékeztet. Megint úgy jártunk mint amikor a baseballos játékot adták, hogy inkább a librarymhez se adom, ne szennyezze azt.
[ Szerkesztve ]
-
Tényleg nem nagy eresztés, bár azért örülök, mert a TF2 multija elég kihalt - tudom, tudom, másnak másodpercek alatt talál meccset, nálam mégis 10 percig keresi -, így meg lehet, hogy felfedezik sokan, mert egyébként baromi élvezetes.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
.LnB
titán
Ez annyira rohadt gyenge, hogy elkeseredettségemben mindjárt veszek inkább egy havi Gamepass-t helyette, úgy hogy nincs is Xbox-om.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szakiii
addikt
elég gyenge..
Új hozzászólás Aktív témák
gp A következő hónapban a Titanfall 2-t és a Monster Energy Supercross — The Official Videogame-t szerezhetjük meg.
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest