Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Ejj, csak most esett le... és a Space Hulk: Deathwing az SMAFU?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Prosector
addikt
válasz logitech25 #112 üzenetére
A vga-d topikjaba irj, ez halott.
A fraps topikban is oktoberben volt az utolso post.
-
logitech25
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnek!?
Játék közben szeretnem tesztelni a videokártyát a Fraps (fps) számlálóval,de nem reagál :/
Pár napja meg jó volt,de ma mar nem.Vettem új videokártyát ma es nem tudom mi lehet a gond.
Segítsetek legyszives!?Köszönöm.
"Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag."
-
Fred23
nagyúr
Egyedül a Deus Ex fogott meg, a Star Citizen meg számomra végül hatalmas csalódás lett. Azzal vették el a kedvem, hogy teljesen hiteltelennek tartom a jövôképüket; még Adam Jensen-szerû karakterekre -cyborgokra- sincs semmi esély benne. Tudom, hogy így kényelmesebb nekik, de meg lehetett volna oldani a hitelesebb jövôt, ha igazán törekedtek volna rá. Mivel nem tették, a játékuk megragadt a 20. században. Akár Verne is kitalálhatta volna az egészet. CR generációjának ôszülô emberei szép ûrhajókkal... -nekem ezt nem veszi be a gyomrom sajnos. Pedig másként megírva a Star Citizen lehetett volna álmaim játéka.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Prosector #109 üzenetére
Rendesen idegek kellenek hozzá hardon ravenholmtól kezdve! A coaston olyan sötét van, hogy csak zseblámpával látsz, és mondom egy lövéssel képesek leszedni, közben a hangyák is folyamatosan jönnek hátulról...aztán a gunship...így kell remake-et csinálni.
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #107 üzenetére
Mar kiprobaltam, csak vmiert ujra kellett rakni a wint es meg nem tettem vissza.
Sokat dob a jatekon.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz Prosector #106 üzenetére
akkor próbáld ki a cinematics modot, mert teljesen új játékot csinál belőle, nem csak a grafika ver meg mindent, amit eddig láttam, hanem új fegyverek, a pályák néhol át vannak szerkesztve,ahol mész a buggyval a parton ravenholm után, ott korom sötét van, rendesen el lehet benne tévedni, a nehézségi szint meg über brutál, a légitank 2 lövésből leszed, mint ahogy a combine-osok is!
"Minden jobb, ha van benne SSD" avagy "Lehet élni SSD nélkül, de nem érdemes"
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #104 üzenetére
A hl2 a masik istenkiraly jatek, az is benne van az elso 5ben nalam.
-
Ubul86
őstag
válasz Johnnyxy27 #100 üzenetére
xbox demo alapján én se vettem volna meg a Dying Light-ot, eléggé a közepébe csöppentem mindennek, és semmi előzmény, hogy mit-hogy-merre...utána PS4-re volt leakciózva zavvi-n, behúztam, elkezdtem játszani, és alig tudtam abbahagyni. Az biztos, hogy nem mindig az első benyomástól függ, hogy egy játék tetszik -e vagy sem
Evil Withinnél is így vagyok most, majdnem eladtam 30 perc után
-
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #102 üzenetére
Akkor surgosen potold a hianyossagod!
-
Prosector
addikt
válasz Johnnyxy27 #100 üzenetére
A DL nagyon jo jatek.
Miutan megszerzed a drop kick-et es melle a more damage-et, nagyon fun. En csinaltam kb. 1500 killt csak igy, rugdostam a zombikat neki mindennek.
Nagy elmenytol fosztanad meg magad, ha kicsit is bejon az ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest