Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejj, csak most esett le... és a Space Hulk: Deathwing az SMAFU?
-
Prosector
addikt
válasz
logitech25 #112 üzenetére
A vga-d topikjaba irj, ez halott.
A fraps topikban is oktoberben volt az utolso post.
-
logitech25
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnek!?
Játék közben szeretnem tesztelni a videokártyát a Fraps (fps) számlálóval,de nem reagál :/
Pár napja meg jó volt,de ma mar nem.Vettem új videokártyát ma es nem tudom mi lehet a gond.
Segítsetek legyszives!?Köszönöm.
-
Fred23
nagyúr
Egyedül a Deus Ex fogott meg, a Star Citizen meg számomra végül hatalmas csalódás lett. Azzal vették el a kedvem, hogy teljesen hiteltelennek tartom a jövôképüket; még Adam Jensen-szerû karakterekre -cyborgokra- sincs semmi esély benne. Tudom, hogy így kényelmesebb nekik, de meg lehetett volna oldani a hitelesebb jövôt, ha igazán törekedtek volna rá. Mivel nem tették, a játékuk megragadt a 20. században. Akár Verne is kitalálhatta volna az egészet. CR generációjának ôszülô emberei szép ûrhajókkal... -nekem ezt nem veszi be a gyomrom sajnos. Pedig másként megírva a Star Citizen lehetett volna álmaim játéka.
-
Johnnyxy27
aktív tag
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #107 üzenetére
Mar kiprobaltam, csak vmiert ujra kellett rakni a wint es meg nem tettem vissza.
Sokat dob a jatekon.
-
Johnnyxy27
aktív tag
válasz
Prosector #106 üzenetére
akkor próbáld ki a cinematics modot, mert teljesen új játékot csinál belőle, nem csak a grafika ver meg mindent, amit eddig láttam, hanem új fegyverek, a pályák néhol át vannak szerkesztve,ahol mész a buggyval a parton ravenholm után, ott korom sötét van, rendesen el lehet benne tévedni, a nehézségi szint meg über brutál, a légitank 2 lövésből leszed, mint ahogy a combine-osok is
!
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #104 üzenetére
A hl2 a masik istenkiraly jatek, az is benne van az elso 5ben nalam.
-
Ubul86
őstag
válasz
Johnnyxy27 #100 üzenetére
xbox demo alapján én se vettem volna meg a Dying Light-ot, eléggé a közepébe csöppentem mindennek, és semmi előzmény, hogy mit-hogy-merre...utána PS4-re volt leakciózva zavvi-n, behúztam, elkezdtem játszani, és alig tudtam abbahagyni. Az biztos, hogy nem mindig az első benyomástól függ, hogy egy játék tetszik -e vagy sem
Evil Withinnél is így vagyok most, majdnem eladtam 30 perc után
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #102 üzenetére
Akkor surgosen potold a hianyossagod!
-
Prosector
addikt
válasz
Johnnyxy27 #100 üzenetére
A DL nagyon jo jatek.
Miutan megszerzed a drop kick-et es melle a more damage-et, nagyon fun. En csinaltam kb. 1500 killt csak igy, rugdostam a zombikat neki mindennek.
Nagy elmenytol fosztanad meg magad, ha kicsit is bejon az ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Lövöldözni jó, de természetesen csak lőtereken és videojátékokban! Ezúttal az első személyből ólmot pumpáló, vért literszám kiontó alkotásokat vettük most számba.
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Windows XP
- Melyik tápegységet vegyem?
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Fire TV stick/box
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest