Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
átment a dolog chat-be...
no de szerintem se szemeteljük tele mindenféle EA söpredékkel ezt a topicot.
kár volt felhoznom.
-
munky
őstag
válasz
Sirandrish #1072 üzenetére
ohh erre nem is gondoltam mármint, hogy annyi van, hogy nem fér bele. azt hittem 2 oldalon csak összgyűjtötték az összeset.
akkor több is mint 98K.
-
munky
őstag
válasz
Sirandrish #1065 üzenetére
pár napja jött 57x-os katalógus én összeszámoltam mennyibe kerülne a Sims 2 az összes eddigi kieggel.
tehát alapjáték+összes kieg = 98K
no comment.
-
munky
őstag
válasz
- = Zk = - #1056 üzenetére
majd jön valami underground 3 aztán lesz neon a kocsi alján mert sokan arra verik...
nagyokat nevettem mikor láttam a véleményeket Carbonról és a legtöbben azért sírtak mert nincs neon az autó alján.... és ezért még az U2 marad a király írták a legtöbben. Hát lol mintha az lenne az NFS játékok legnagyobb hiányossága évek óta...
-
munky
őstag
válasz
mert_csokis #945 üzenetére
Szerintem jól van optimalizálva.
Nekem egy középkategóriás gépem van és ezen hasít 1280X1024-ban minden maxra húzva 4X AA mellett. Ráadásul mindezt Vista alatt teszi SP1-el megtámogatva...
-
munky
őstag
Én tervezem is egy Xbox vételét de még kivárok mi lesz a GTA IV-el...
A játék egyébként nagyon jó.
Simán veri az elmúlt évek NFS-eit. EA felkötheti amilye van...
Most lett csapatom de csapattársat hogyan vagy mikor lehet szerződtettni? Mert így hátrányban vagyok a csapat pontversenyben.
-
munky
őstag
Csak szólok, hogy teljesítményben egy AMD X2 5000+ 2,6Ghz nem egyenlő egy Core 2 2,6 Ghz-el...
X2-nek min. 300mhz-el nagyobb órajelen kell járnia, hogy egy szinten legyen egy alapórjales C2D-val. Tehát C2D 2,6Ghz-hez X2-ből egy 2,9-3,0 Ghz-es példány áll a legközelebb teljesítményben. (5400+,6000+) Bár a másodszintű gyorsítótár mérete miatt a és az intelre való optimalizáció miatt lehet még nagyobbra lenne szükség.
De teljesen mind1 csak megemlítettem, hogy érdekesen vannak összepárosítva a cuccok system requirementsben.
-
munky
őstag
válasz
HDR renderin #881 üzenetére
mondjuk bírom az ilyen ajánlott gépigényeket:
"Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+"
Ezek mióta vannak egy szinten
Minimum X2 6000-t kellene akkor ajánlania de inkább 6400-at.
vagy ezek
"Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950"
Ha 8800 GS-t veszem alapul ami a leglassabb 8800 az is sokkal gyorsabb mint egy X1950pro.
minimum HD 38X0-et kellene írnia ilyen alapon.
-
munky
őstag
Irányítástól eltekintve nem rossz.
Elég jól optimalizáltnak tűnik.
Az adatlapomban lévő konfigon 60fps körül megy mident maxra húzva Vista+SP1 alatt.
-
munky
őstag
Erre valaki valamit
rákattintok az ikonra pár másodpercig tölt aztán semmi.. nincs hibaüzenet meg semmi hasonló egyszerűen csak nem indul.
-
munky
őstag
Volt egy windows reinstallom de sajnos továbbra sem indul a demo.
196.21-es driver XP+SP2, konfig adatlapon.
Mi lehet a gond?
-
munky
őstag
hy!
tegnap este leszedtem a demo-t. Feltelepítettem és amikor rákattintok az ikonjára nem történik semmi. Pár másodpercig világít a HDD led aztán kuss...
Mi lehet a gond?
Konfig adatlapon.
amit még tudni érdemes. VGA Driver:175.16 FW, XP+SP3, procihoz van fent driver..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest