Hirdetés
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Nintendo Switch
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
válasz
Brian_GT #24092 üzenetére
A grafika nagyon szép az tuti. Nem tudom te hol mész meg m,ilyen szinten van törés meg minden koszolodás, meg ha pl már elhagyod a gumit nem sok esélyed van, az elöbb mentem 1 8 körös versenyt a végére már piros volt a motor és semminek, senkinek nem mentem neki már alig ment. A hangok szerintem jók igaz lehetnének jobbak is. A gymkhana nagyon bejön meg a drift is. De a legjobb este hóesésbe repeszteni. Az irányítás elöször furcsa volt de már kezdem megszokni kormányal G25. Végre kuplung és ha nem nyomod tényleg nem lehet váltani mint pl race07 be simán megy nélküle is
Összességében tetszik nagyon, igaz vannak hiányosságok pl rövidek a szakaszok kevés helyszín/autó de nem sokára jönnek a dlc-k aztán majd meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Kihívót kap a Red Magic?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest