- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomee007007
őstag
válasz
sittes79 #4298 üzenetére
Én személy szerint nem kockáztatnék, pláne, hogy mindjárt itt a "Slim" verzió, tehát az oled panelesek ára le fog menni...
Nekem egyszer kellett vinnem a Vitát a hivatalos Mo.-i szervizbe, és ott mondták, hogy nem nagyon tudják ezeket a gépeket javítgatni, nem is nagyon bontják meg, inkább adnak egy új készüléket (ez így volt nálam is).
Nem tudom ez az infó mennyire valós, de a refurbished verzió vásárlásánál azért elgondolkodtató.... -
sittes79
addikt
Bordi 2-höz jött megint frissítés, azért próbálkoznak a srácok, de ez megint a kapkodásos, ki kell adni időben nem baj ha optimalizálatlan esete forog fent.
Volt itt már szó ezekről a refurbished gépekről és igen jó árban vannak egyes konzol boltokban. Tényleg rizikós a történet?
-
tomee007007
őstag
A Malicious rebirth megvételén gondolkozom, most a 2149 ft a store-ban... van valakinek tapasztalata, megéri beruházni rá?
-
phgergo
aktív tag
A lego batman nektek sem ingyenes? Valami nemjo a PSN el szokasosan.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
-
válasz
FuRiONight #4289 üzenetére
Az még a jobbik eset. Nekem anno 1 héttel hamarabb érkezett meg a Vita (1 éves PS+ előfizetéssel), mint a memóriakártya. Mit ne mondjak nem voltam boldog
-
sittes79
addikt
válasz
FuRiONight #4289 üzenetére
Hol vetted?
-
FuRiONight
addikt
Ma csak nem jött meg a Vita-m, pedig nagyon vártam már, és a GLS-nél is azt mondták, hogy ma érkezik.
Nem baj, holnap jön a Killzone is!
-
Gijon
senior tag
válasz
phgergo #4284 üzenetére
Érdemes megállítani, és újraindítani a letöltést, akár többször is..5-ből 3x elkapja a fonalat. Gondolom nem mindegy hogy melyik szerverre kapcsolódik. Gondolkodhatnának valami torrentszerű letöltésben is...legalább addig működhetne a felhasználók feltöltése, amíg letöltenek..baromság, de néha hasznos lenne.
-
qqq
tag
Nekem a Lego Batmant 8250 ft-ért kínálja a Plusban, pedig ma este már játszani akartam vele
.
úgy látszik, nem vagyok egyedül vele (ez a jobbik eset):
http://www.gamefaqs.com/boards/620272-playstation-vita/69564815[ Szerkesztve ]
-
Na, ma én is beléptem a klubba egy használt Vitáva és egy 16 GB-os kártyával. Ez az UI valami borzalmas
Eddig csak a Dragon's Crown-t töltöttem le, jó kis akció RPG.
A Slime draws near! Command?
-
phgergo
aktív tag
válasz
jófejsrác #4283 üzenetére
Rendben koszonom. Rmelem par napon belul begyorsul.
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
jófejsrác
senior tag
-
fausto
addikt
Nekem a webes felületen sikerült megadni a kártya adatokat, úgy néz ki, hogy United Kingdom, Kistarcsa, stb...
utca, házszám stimmel, csak az ország nem. Elsőre hibát írt ki, másodjára elfogadta. Azt tudni kell, hogy 5GBP felett pontos összeget von, az alatt feltölti a profilt 5GBP-vel.
Ha nem megy, a game.co.uk oldalon lehet venni 5-10-15-20 GBP-s kódokat, kártyával vagy pay pass-szal fizetsz és azonnal kiírja a kódot és küldi e-mailben. -
phgergo
aktív tag
sziasztok tegnap vettem egy wifis vtat, de nagyon lassu volt a wifin a leoltes. 3-10 mbot latott speed tesztnel, es olvastam es van amelyik rossz, igy kicsereltettem. sajnos ez se sokkal gyorsabb mert egy 2-3 gigas jatekot majd 150 - 250 perig szed le. Sajnos nen vagyokboromteli. ps3 es laptop jelenleg nincs. Csak wifirol tudok leszedni. Koszi a segtseget.
-
Az az érzés, amikor 1 font hiányzik, hogy megvehessem a FF-t
Feltöltőkártyára most nincs pénzem, valahogy megoldható, hogy felismerje a MC bankártyám a rendszer? Egyszer próbáltam fiktív angol címmel, de nem vette be. -
RangerFox
veterán
válasz
Praetorianus #4275 üzenetére
A hídon nem jó, be van akadva...
-
FuRiONight
addikt
PSN accountot lehet resetelni vág törölni?
-
RangerFox
veterán
válasz
Praetorianus #4271 üzenetére
Semmit nem hagytam ki, egyszerűen nem húzza meg a kart.... Nincs rá frissítés...
-
fausto
addikt
Japán akciók, az EU-s Store-ba.
Final Fantasy
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Final Fantasy II
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Final Fantasy III
Eredeti ár: €14.99/AU$22.95/£11.99, akciós ár: €7.49/AU$11.25/£6.19Final Fantasy IV
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Final Fantasy V
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Final Fantasy VI
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Final Fantasy VII
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Final Fantasy VIII
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Final Fantasy X/X-2
Eredeti ár: €39.99/AU$49.95/£29.99, akciós ár: €18.99/AU$28.95/£15.49The 3rd Birthday
Eredeti ár: €19.99/AU$29.95/£15.99, akciós ár: €9.99/AU$14.95/£7.99Crystal Defender
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Soul Sacrifice (Discount ends 9th July)
Eredeti ár: £29.99/€34.99/AU$47.95, akciós ár: £14.99/€19.99/AU$24.95Space Invaders Extreme
Eredeti ár: €9.99/AU$14.95/£7.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99Thexder Neo
Eredeti ár: €7.99/AU$11.95/£6.49, akciós ár: €3.99/AU$5.95/£3.29Parasite Eve 2
Eredeti ár: €6.99/AU$10.45/£5.79, akciós ár: €3.49/AU$5.25/£2.89Front Mission 3
Eredeti ár: €5.99/AU$8.95/£4.99, akciós ár: €2.99/AU$4.55/£2.49Gravity Rush
Eredeti ár: €14.99/AU$22.95/£11.99, akciós ár: €9.99/AU$14.95/£6.99Malicious Rebirth
Eredeti ár: €12.99/AU$19.95/£9.99, akciós ár: €6.99/AU$10.45/£5.79Open Me!
Eredeti ár: €7.99/AU$11.95/£6.49, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99White Knight Chronicles: Origins
Eredeti ár: €7.99/AU$11.95/£6.49, akciós ár: €3.99/AU$5.95/£3.29Persona 2/Trails In The Sky
Eredeti ár: €49.99/£39.99, akciós ár: €21.99/£17.99
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekPersona 2/Persona 3 Portable
Eredeti ár: €49.99/AU$75.95/£39.99, akciós ár: €21.99/AU$32.95/£17.99
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekPersona 3 Portable
Eredeti ár: €29.99/AU$44.95/£24.99, akciós ár: €12.99/AU$19.45/£9.99
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekSonic & All-Stars Racing Transformed
Eredeti ár: €39.99/AU$54.95/£34.99, akciós ár: €14.99/AU$22.95/£11.99
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekTrails in the Sky
Eredeti ár: €29.99/AU$44.95/£24.99, akciós ár: €12.99/AU$19.45/£9.99
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekFate/EXTRA
Eredeti ár: €29.99/£24.99, akciós ár: €11.25/£9.29
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekPersona 2: Innocent Sin
Eredeti ár: €29.99/AU$44.95/£24.99, akciós ár: €11.25/AU$16.95/£9.29
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekEarth Defense Force 2017 Portable
Eredeti ár: €29.99/AU$44.95/£24.99, akciós ár: €9.99/AU$14.95/£7.99
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekBlazblue Continuum Shift Extend
Eredeti ár: €24.99/AU$32.95/£19.99, akciós ár: €9.99/AU$14.95/£7.99
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekElminage Original (Not available in Australia and New Zealand)
Eredeti ár: €19.99/£15.99, akciós ár: €7.49/£6.19
További 10% kedvezmény a Plus előfizetőknekTouch my Katamari
Eredeti ár: €19.99/AU$24.95/£14.99, akciós ár: €6.99/AU$10.45/£5.79Spectral Souls: RotEE
Eredeti ár: €10.99/£8.99, akciós ár: €6.19/£5.09
További 10% Kedvezmény a Plus előfizetőknekShinobido 2: Revenge of Zen
Eredeti ár: €14.99/AU$22.95/£11.99, akciós ár: €4.99/AU$7.55/£3.99
További 10% Kedvezmény a Plus előfizetőknekShinobido 2: Revenge of Zen DLC
Eredeti ár: €2.99/AU$4.55/£2.49, akciós ár: €0.99/AU$1.45/£0.79PS3 játékok és teljes lista itt!
Az akciós árak nagyrészt holnaptól fognak élni!!
[ Szerkesztve ]
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
RangerFox #4267 üzenetére
Igen, egy bizonyos pont után nem lesz többet ott a csillogó pont, ami a nyitható ajtót vagy húzható kart jelzi. De ugyanúgy működik a dolog, csak nem könnyíti meg a helyzetet a játék azzal, hogy jelzi is. Szóval állj a kar mellé, és érintsd meg a hátsó tapipadot...
De azon is gondolkodom, hogy lehet hogy kihagytál valamit. Atlasnak előbb fel kell állni, és csak aztán tudja majd eldobni a golyót...
A trófeák ügyében nem tudok nyilatkozni, mert nem néztem végig, hogy mikor kéne kapnom. Az az egy tűnt fel, hogy volt egy olyan rész, amikor a föld alá kellett lecsúszni egy kötélen, és kis területen baromi gyorsan kellett lekaszálni baromi sok ellenfelet, mielőtt összenyom a fal. Na ott 240 hit fölött is volt a számláló, és se a 100-as, se a 200-as trófeát nem adta be. Szóval valószínűleg van valami gikszer... Én egy kevéssel vagyok előtted a sztoriban, és eddig összesen 7 trófeát kaptam. -
Vita memkari az mind eredeti Sony, ugye? Nincs belőle utángyártott.
-
RangerFox
veterán
Húú de felba**ta az agyamat ez a GoW.... Van benne egy bug, amitől nem lehet továbbhaladni a sztoriban. Amikor az Atlas szobornál vagyok, a földgolyót nem tudja eldobni, ugyanis a kar, ami aktiválná azt, nem adja be azt a lehetőséget, hogy megfoghassa Kratos. Így nem lehet továbbhaladni. (megnéztem videón, nem én hibázok). Ezen felül három trófeát nem adott be, tehát fennáll ez a bug is.. Most így mehet a kukába a majd hat órás mentésem...
-
sittes79
addikt
-
-
sittes79
addikt
válasz
tomee007007 #4262 üzenetére
Nem tudom neked megmondani, mert egyből a javítással kezdtem, mivel addig nem tudtam elindítani illetve offline-ra nem is gondoltam. De így is néhol igen-igen laggol, sőt inkább mintha megakadna 1 sec-re. Kipróbálom másik memória kártyával, de szerintem más lehet a gond.
-
sittes79
addikt
Nagyon tetszik a bordi 2, szinte, mint nagy gépeken csak kicsibe
Letölt 307MB peccset+a dlc-ék olyan 2 giga szóval foglal szépen.
Viszont van egy kis gondom vele, időnként iszonyat beszaggat, laggol! Ez lehet a kártya miatt, mert eddig ezzel a jelenséggel nem nagyon találkoztam illetve nem volt ilyen rossz!? Ez az első kártyás játékom.
-
Petreszku
senior tag
Szia!
A letölthető verzióról mit lehet tudni? Az is dlc-vel jön vagy csak simán? Lesz egyáltalán?
-
sittes79
addikt
Hi,
Az asszony meglepett egy borderlands 2-vel
kuoponnal volt 576-ban 7000 HUF
Az lenne a kérdésem, hogy a hozzá adott tartalom kód gondolom csak eu-s account-al működik, sajna nekem us a main.
Meg lehet oldani valahogy, hogy működjön a us acc-al is a plusz tartalom?
thx
-
bokormt
csendes tag
válasz
FuRiONight #4247 üzenetére
Én pont szeged környéki vagyok, bár csere-berélésre nem lennék jó, mert egy játékom van és azt se játszottam még végig. Viszont játék vásárlás már érdekelne.
-
boost
addikt
válasz
FuRiONight #4256 üzenetére
PSP -s UMD lemezt nem tudsz betenni a Vitába, ezért marad a store.
-
FuRiONight
addikt
Ps Vita lejátsza ugye a psp-s játékokat, a kérdés hogyan? Store-ról újból meg kell venni, csak a kártyát belerakom a psv-be és lejátsza? God of War-or érdekelnének (Ghost of Sparta és a Chains of Olympus)
szgergely: köszi
[ Szerkesztve ]
-
Ha jól látom, akkor a Child of Light lemezes verzióban jön Vitára? Vagy a dobozban csak egy letöltőkód van?
-
FuRiONight
addikt
Előrendeléseket vesznek még csak fel, konkrétan ha jól láttam, sehol nem kapható még.
Igazából nézeggetem a slim verziót, de számomra az eredetihez képest nagyon olcsósitott megoldásnak tünik, olyan kis kinai piacos kinézete lett. Ezzel képest a "fat" Vita sokkal inkább prémium hatást kellt, mint az új. De ez csak az én véleményem (meg jópár teszteré
)
-
Az új, Slim Vita kapható már itthon? 576-ot nézem, de ott mintha még csak az első kiadás lenne.
-
Nayrobi
őstag
válasz
Szeged jelen!
-
válasz
Topikon belül garantálhatom, hogy nem.
“All nothings are not equal.”
-
fausto
addikt
válasz
vagy jatekaim.hu
-
válasz
Én hardveraprón csereberéltem régen, ott nézelődj szét.
-
fausto
addikt
válasz
FuRiONight #4245 üzenetére
Minden hónapban adnak 2 vita, 2 PS3 és 2 PS4 játékot, frissítés minden hó első szerdáján van, ilyenkor az előző havi címek kikerülnek a kínálatból, de ha betetted a letöltési listádba egészen addig elérhető, amíg van elé előfizetésed.
A 4Gb tényleg csak arra elég, hogy a mentéseket, meg a patch-eket, DLC-ket tárolja. 1-2 játék a store-ból és már nem férsz el. -
fausto
addikt
válasz
FuRiONight #4243 üzenetére
Az már megszűnt, most a havi 3x2 játékot adnak.
-
RangerFox
veterán
válasz
tomee007007 #4237 üzenetére
Uhh tényleg, az Oddworld kimaradt a listámról.
-
fausto
addikt
válasz
FuRiONight #4240 üzenetére
Most éppen nincs készleten, de a Telekom-nál a legolcsóbb, be kell tenni a készülék értesítőbe. Ha nem akarsz várni, érdemes szétnézni, hátha találsz használtan olcsón.
Most az EU-s Plus-ban ezek vannak, a júliusi frissítés szerdától fog élni, fentebb írták mit cserélnek mire. -
FuRiONight
addikt
PS Vita-nál jelenleg melyik játékok tartoznak az PS+ InGame Collection-e?
16Gb-os kártyát hol kapok a legolcsóbban?
-
boost
addikt
Nekem volt teljesen új, és másfél éves Vitám is. Az akuumlátorok közti különbség döbbenetes volt. Az új 5-6 napig elvolt standby-ban úgy, hogy futott a Persona 4, míg a használt az másnapra lemerült. Ugyanez az összehasonlítás igaz akkor, mikor játszik az ember. Ha útközben szeretnél játszani, vegyél újat.
-
tomee007007
őstag
válasz
FuRiONight #4223 üzenetére
Nálam a TOP 10:
1. Borderlands 2
2. Uncharted
3. Flowers
4. AC: Liberation
5. Killzone
6. NFS: MW
7. Oddworld: Stranger's wrath
8. Silent Hill: Origins
9. F1 2011
10. Little Deviants -
jófejsrác
senior tag
válasz
FuRiONight #4234 üzenetére
Nagyjából felsorolták amiket én is ajánlottam volna. Én PSN-ről szoktam ha van leárazás vagy ebayről használtam pár ezer ft-ért hozzá lehet jutni.
-
RangerFox
veterán
Elsőrésze, 660Mb.
Top tíz játék szerintem:
Uncharted Golden Abbys
Killzone Mercenary
God of War Collection
Tearaway
The Walking Dead (1., 2. évad)
Need for Speed Most Wanted
Gravity Rush
Assassin's Creed III Liberation
Sunflowers
Plants vs. Zombies
Amik jó játékok: Borderlands 2, Unit 13, TOM Arena, Soul Sacrife, Wipeout, SLy Cooper, Dungeon Hunter, LBP, MK. -
Nayrobi
őstag
válasz
Ami még kimaradt és szerintem jó, az a Unit13, WRC 3-4, Worms Revolution Extreme, FEZ, Stealth Inc, Puddle, Everybody's Golf, Virtua Tennis 4.
-
boost
addikt
Az Another World-öt javaslom mindenkinek. Crossbuy, cross-save cím, azaz elég egyszer megvenni, és elérhető mind a három platformon, valamint a mentések is szinkronizálódnak. Nagyon tetszik benne, hogy egy gombbal váltogathatunk a régi grafika, és a felújított között. A játékmenet ahhoz képest, hogy 20 éves játék, nagyon eredeti. Sok mai játék tanult, és még tanulhatna tőle. Plusosoknak 5 és fél font, ami semmi ahhoz képest, amit nyújt. A régi játékokhoz hasonlóan klasszikusan nehéz cím, tehát itt nincs olyan, hogy mindjárt meghalsz de ha feléreállsz 10mp-et, akkor meggyógyulsz. A játék inkább történetmesélés, mint klasszikus lövölde. Csak jót tudok róla mondani.
[ Szerkesztve ]
-
InterFox
senior tag
Kösz a válaszokat.
PSN ID: interfoxthedead
-
boost
addikt
Tearaway 5€ Németben.
-
FuRiONight
addikt
-
boost
addikt
válasz
1. Persona
...
10. Persona
11. Sine Mora
12. FF X
13 Hotline Miami
14. Gravity RushAmiket felsoroltál, egyikkel sem játszanék, kivéve a Rayman Legends, mert (személyes vélemény lesz, nem kell kioktatni, mert te nem így gondolod... bírd ki
):
- Killzone: Mercenary- Vitán nem jó fpsezni, mert kicsik, pontosan nem igen irányítható karokat raktak rá
- Terraway: értelmetlen, rövid, bénaság, ami tök jól kihasználja a Vita tulajdonságait, csak éppen minek
- LBP: Mario után a legtöbb platformer szar, mert nem pontos, rossz irányíthatóság. Rayman kivétel
- Wipeoutot nem szeretem.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Persona 4 G, Final Fantasy X, Gravity Rush
-
fausto
addikt
válasz
Jó választás, én még javasolnám az Uncharted-et, Soul Sacrifice-t.
-
FuRiONight
addikt
Kinek mi a top 10 jàtèka Vita-ra?
Első körben ezeket tervezem: Killzone: Mercenary, Rayman Legends, Terraway, Little Big Planet, Wipeout 2048
-
boost
addikt
A tavalyi E3-on bejelentett játékokról nincs hír? Volt a football manager 2014, aztán volt valami koncertszervezo" cím.
-
InterFox
senior tag
Ti most hol vesztek font-os PSN káryát?
PSN ID: interfoxthedead
-
RangerFox
veterán
Ratchet & Clank QForce? Valaki vélemény? Megéri az árát? Vagy ez, vagy a TWD SE, de félkész játékért nem nagyon fizetnék...
-
manu75
aktív tag
válasz
Nayrobi #4210 üzenetére
Köszönöm a választ, még annyit, hogy kikapcsolt állapotban szabad csak vagy ha be van kapcsolva akkor is lehet cserélni a kártyát? 32-es kártya van a vitában, de van pár mese is rajta amit néz a kisfiam meg ha játszik akkor képes 5-6 féle játékkal is 30 percen belül így emiatt nem törölnék semmit róla.
-
manu75
aktív tag
4180-hszra valaki tudna segíteni?
-
RangerFox
veterán
Jajj tényleg, összekevertem a Ps3-assal. De igazuk van, megéri az árát, ez volt az egyik első játékom Vitához. Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy az 576 2k-ért dobálja a használt dobozos LBP Vitákat Online kódokkal.
Amúgy ez a Batman szűk két óra játék után nem tűnik rossznak, viszont már most látom, hogy önismétlő...
Valamiért nagyon lassan jön lefelé a letöltésem Store-ról. 2 óra alatt a GoW collection-ból letöltött 1100Mb-t. 120-as netem van, nem belassított..Eddig nem volt baj vele, nektek is ilyen lassú?
-
dani3l
őstag
válasz
tomee007007 #4203 üzenetére
En is erre tippeltem, nem szeretem a hasznalt cuccokat, elegge zsakbamacska. Refurb meg nem is lenne gond, ha rendes gari jarna hozza.
Akkor meg varok egy kicsit, nem sürgös..
-
fausto
addikt
válasz
RangerFox #4200 üzenetére
Vita-n az LBP még tuti nem volt a Plus-ban, sem az EU-ban, sem az USA-ban.
fahrii: mind a kettő esélyes, de a Terraria egy fokkal jobban, mert nem rég a USA azt kapta. Az LBP viszont szerintem nagyon megéri azt a ~2000 Ft-ot, és ha egy pár hónapja beadja a Plus, akkor is jól jársz, ha megvetted, mert valószínűleg az online aktivitáson nagyot fog majd dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Xbox series kontrollerek!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest