Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
"
A legnagyobb baj a crt tv Használhatatlan szerintem, összehasonlíthatatlanul csúnyább a grafika mint egy Full Hd-s tévén...
"Még egy HD Ready-s TV-n is jobb a kép, mint akármilyen trágya CRT-n, ez nem újdonság.
A PS3 pedig már inkább ennek, sőt e feletti generációnak a vívmánya, 3D képes is, tehát jóval megelőzte a korát.Alapvetően azért nem lett volna rossz a csere Vita kontra PS3 a játékfelhozatal szempontjából.
-
KOHO
senior tag
Tisztelt fórumtársaim! Ezennel leírnám rövid vesszőfutásomat amelyet 1 hét alatt műveltem:
A szombati nap folyamán a Vitát + 10 ezer forintot adtam egy PS3 slim 160gb-ért... amint elcseréltem onnantól kezdve egy hatalmas kő nehezedett a szívemre, hogy a szeretett kis Vitámat amire oly sokat kuporgattam a pénzemet ( én bontottam ki, én csomagoltam ki, én kapcsoltam be először) elcseréltem egy ps3-ra! Akkor jó üzletnek tűnt abból az okból kifolyólag, hogy a nagy testvérre jóval több minőségi játék van! Pró kontra alapon tehát ennyi szól a ps3 mellett, hogy több-jobb játék van rá! Kontra alap pl az, hogy használtan vettem, ki tudja, hogy ki használta előtte, igazából ez nem is volt gond, mert szép állapotban volt. A legnagyobb baj a crt tvHasználhatatlan szerintem, összehasonlíthatatlanul csúnyább a grafika mint egy Full Hd-s tévén...
A kő még inkább nyomta a szívem és az éterbe hangosan kurjantva fohászt mondtam kedves Vitalinám felé és ő meghallgatta imám! Az üzletfelem akivel eredetileg elcseréltem, (nem mellesleg szembeszomszédom az utcában) hajlandóságot mutatott a visszacsere felé! Egy szó mint száz, summázva: Ha van játék a vitára, ha nincs, ő mindig társam volt az unalmas hétköznapokban, soha többet ilyen ostobaságra el nem szánom magam az egyszer biztos! Idvezellek újra itthon Vitalina
-
KOHO
senior tag
Srácok! Most fizettem elő a ps plusra újfent... Tudom, hogy már nincs fent a plusban a Metal Gear Solid HD collection de valamiylen úton módon nem tudnám letölteni ingyen? Csak azért kérdezem, mert pl amiket letöltöttem már plussal és benne vannak a Download list-emben azokat továbbra is le tudom tölteni ingyé, csak amikor a Metal volt ingyenes akkor nem volt plusom
-
RangerFox
veterán
Bocsi a warezért.....
Hallottam hogy van vitára CFW. A sony ezt már orvosolta? Mert nem szeretem hogy egy csomó cikket ellepnek a warezosok..... -
ilyr
tag
válasz
gelbelex #1388 üzenetére
Az esetleges félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy a trailerek a közelgő ötödik részből vannak...
A második rész még 2001-ben jött ki (de már akkor 8GB-os dual layer DVD-n), szóval grafikában ne mostani szintet várjunk, de nekem speciell még most is tetszik... -
ilyr
tag
válasz
RangerFox #1386 üzenetére
Szerintem igen, de én erősen elfogult vagyok a témában...
Sajna a collection csak a második és a harmadik részt tartalmazza, de én is a második résszel kezdtem az ismerkedést és valami fantasztikus a sztorija. Ezek után csak ennek a játéknak a harmadik része miatt vettem PS2-őt és a negyedik rész miatt PS3-at...
Egyiket se bántam meg. Alig várom, hogy megjelenjen az új rész...
Ja még annyit, hogy a legtöbb ismerősőmet akiknek ajánlottam, az irányítás tántorította el a játéktól, de ha az embernek van egy kis türelme megszokni, akkor a játéktörténelem egyik legjobb sztorija kárpótol érte...
-
RangerFox
veterán
Szerintetek megér 6900 Ft-ot a metal gear solid hd collection? Nem ismerem a sorozatot ezért kérném a segítségeteket.
-
válasz
rachmaninoff #1383 üzenetére
Továbbadod ugyanannyiért. Jah.
1 hónapja rohad rajtam az AC3 és nemviszi a kutya se (pedig kb fele annyiért tettem fel apróra mint amennyit adtam érte). -
rachmaninoff
aktív tag
Plus bizti nem lesz, PS3 van, de így sem. Oké, hogy ingyen van pár játék, de ha anyagi oldalát nézem, akkor ingyen van az is, hogy veszel használtat, el vagy vele egy hónapig és tovább adod ugyanannyiért. Meg régebbi címek a Store-ben gyakran drágábbak virtuálisan Plusszal is, mint a szeköndhend lemezek fizikai valójukban, vagy akár újonnan (Essentials kiadások pl.) Ha meg a praktikumot, akkor lemezeseket nem kell töltögetni, kölcsön tudod adni haveroknak, ill. jól mutatnak a polcon.
Szerk.: hejesiráss
-
KOHO
senior tag
válasz
rachmaninoff #1379 üzenetére
Semmi képpen nem ajánlom a PS+ szolgáltatást amennyiben csak Vitával rendelkezel/fogsz rendelkezni
Eszméletlenül gagyi a kínálat, most ne is haragudjatok, de pocsék, undormány! Ami volt 2 hónappal ezelőtt ez a knytt underground, az is mi volt már?Katasztrófa... Ps3ra megéri a Plus, vitára még viccnek is rossz!
Hála istennek megszabadultam a Vitától... -
Ps Vita
őstag
válasz
rachmaninoff #1379 üzenetére
Ajánlanám a PS+ szolgáltatást,lesz meg
-
Ps Vita
őstag
válasz
rachmaninoff #1377 üzenetére
Rayman-t telón nem tudhattad kipörgetni,ez csak egy kis szarság a Vitás verzióhoz képest,csak egy minigame
-
rachmaninoff
aktív tag
Sajnálattal olvasom, mert szeretem a COD-okat. Csak furcsállom, hogy ilyen bejáratott brand alatt ilyen játékot engedtek publikálni...
szabo111: a FIFA kivételével ezeket elfogyasztom simán, a LBP-et mosz szereztem meg PS-ra, az is nagyon jó asszonnyal tolni. Rayman és PvZ kipörgettem telón. Egyedül a GR nem tudom mi.
-
RangerFox
veterán
Hát a cod nagyon rossz de jó játék az uncharted, fifa, LBp, AC, MK, (sokaknak tetszik a GR de nekem nem) Gta bár az psp-s de jó a multija. rayman esetleg plants vs. zombies amivel el lehet szórakozni de ebből a fele nem olyan stílusú ami szerintem a te stílusod....
-
KOHO
senior tag
válasz
rachmaninoff #1374 üzenetére
A COD egy hatalmas bukás... a legrosszabb Vita játék amivel valaha játszottam! Mind grafikailag, mind játékmenetben katasztrófális... Kb 9 pálya van, mindegyik másfél perces, nincs sehol mentés, ha meghalsz, kezded előlről a pályát, lineáris az egész játék, se jobbra se balra, csak egyenesen kell menni végig... Köze nincs a nagykonzolos vagy a PC-s verziókhoz! Egyszóval: HITVÁNY, egy fillért nem ér meg
-
rachmaninoff
aktív tag
-
Ps Vita
őstag
válasz
rachmaninoff #1372 üzenetére
Uncharted kihagyhatatlan,de még lesd meg az Unit 13-t is,lehet be fog jönni az is(nekem bejött
)
Viszont ebben a kettőben nincs hagyományos multi(Unti 13-nak van Online Co-op-ja)
COD-ról nem hallotam sok jót,de én még azt nem próbáltam -
rachmaninoff
aktív tag
Sziasztok.
Lődözős játékok szempontjából hogy van eleresztve a Vita? Most tervezek venni, de nem tudom, mik a lehetőségek multizásra lehetőleg fps-sel. Tapasztalatok?
-
Entering PS Plus in June (EU):
29th May: Kingdoms of Amalur: Reckoning
29th May: ICO and Shadow of the Colossus HD Collection
29th May: Demon’s Souls
5th June: Rayman Origins
5th June: Coconut Dodge RevitalisedErre csak 1 szavam van. Anyád.
(1-2 hónapja vettem meg a raymant) -
Sonic*
aktív tag
Na megvan a Vita!!!! Jeloljetek be WindStoorm neven. Akitol vetem rarakott egy rakat cuccot h tudom megnezni mi a + os?
-
Prime110
aktív tag
válasz
RangerFox #1365 üzenetére
Miért lenne hülyeség? Magyar Store-hoz az való.
Kódot legegyszerűbben szerintem a gyári oldalon tudsz megadni a profilod neve alatt a "Redeem Code" aztán megjelenik a feltöltött összeg. -
RangerFox
veterán
Sziasztok! Tudom hogy nagy hülyeség de vettem egy magyar 6k-s feltöltőkártyát és azt írja hogy a kódot üssem be a reedem code-hoz.. Na az a menü hol van mert sehol nem találom! Help pleas!
-
KOHO
senior tag
Valaki nem cserélne nexus 7-et ps vitára?
-
RangerFox
veterán
Van egy kis problem:
Mindent lementettem a gépre vitáról mert magyar accot állítottambe rajta de utánna nem tudom hogy hogyan kell visszarakni a játékokat a gépre. Az applicaton-ban nincs semmi de a gépen dokumentumokban ott van a PSVita mappa de nem tudom átmásolni vitára. Hogy lehet visszarakni? Köszi előre is. -
KOHO
senior tag
válasz
RangerFox #1357 üzenetére
de olyankor is a falnak tudnám verni a vitát amikor meghallom, hogy a régi gta-kat akarják rá kiadni
Miért nem lehet egyet készíteni rá? Kicsit úgy érzem, hogy egyik fejlesztőnek sem álma, haszna erre a konzolra játékot fejleszteni... pedig se warez, se hack, se semmiféle illegalitás ami megkárosítaná őket... Nem igaz, hogy nincs igény a normális játékokra... Miért nem lehet Uncharted minőségű gammákat kiadni? Na annál elállt a szavam, de kb ennyi is volt... Nem akar valaki cserélni velem ps3ra?
-
KOHO
senior tag
Azért olyankor kinyílik a bicska a zsebemben amikor meghallom, hogy 2d-s oldalnézetes Batman játék lesz vitára... ez egy vicc.. Ez a bivalyerős hardver?
Nevetséges! Semmi ingyenes tartalom...
-
KOHO
senior tag
-
RangerFox
veterán
-
KOHO
senior tag
nem éri meg a vita! Mondom ezt Vita tulajdonosként.... Lehet, hogy 1 év múlva megéri majd de most semmi képpen! Hitvány játékok, elmebeteg módon túlárazott fos játékok... Nem éri meg egyáltalán! Semmi húzó cím, ami miatt azt mondaná az ember, hogy na ezért márpedig megveszem a Vitát... rohadtul megbántam, azért nem adom csak el, mert rohadt nagyot buknék rajta..
-
KOHO
senior tag
vitán lehet valahogy filmet nézni konvertálás nélkül?
-
RangerFox
veterán
Szia!
Jó vételnek tűnik ha jó az árazás is.
A játékok:
-Uncharted: nagyon jó, hosszú játékidő
-Ridge Racer: Nagyon rövid 5 autó, 3 pálya csak online érné meg de ott sincsenek sokan.
-Ninja gaiden: ez úgy tudom nagy bukás volt, én speciel nem szeretem a műfaját de ha te igen akkor jó lehet. Nekem nem tetszett.
-Unit 13: nem szeretem az FPS-eket , de ez tetszett, jobban mint a COD mert azt nem lehetett irányítani. Olyan átlagos volt nekem.
8 GB elég csak nem tudom mire? Ha +-ot is akarsz akkor biuztos hogy nem vagy csak nagyon kötötten lesz elég, de ha dobozos játékokkal, kisebb letöltött játékokkal, demókkal, képekkel, zenékkel, filmekkel akarsz szórakozni, arra elég. -
Sonic*
aktív tag
Hello. Egy vita vásárlasan gondolkozok és kéne help. Szerinttetek a wifis gép 8gbos kártyával és az unchartedel,ridge racerel,ninja gaidenel és a unit13-al jó vétel? A játékok milyenek? 8GB elég lesz?
-
kmisi99
addikt
Nem is szabadott volna bekapcsolgatni. A víz a legapróbb résekbe is bejut. Volt még esély hogy jó legyen, de a bekapcsolgatásokkal kisülhetett mert áramot kapott egy elázott alkatrész. El kellett volna vinni oda ahol van ilyen ultrahangos tisztítás. Azt hiszem gsm boltokban van ahol van. Pár ezer ft és a legapróbb vízmolekulát is kivitte volna. Úgy több esély lett volna.
-
cseth
csendes tag
Hello Mindenki,
Elloptak a Vita-t, majd megtalalodott par nappal kesobb. Viszont parszor valoszinuleg megazott, saras lett, satobbi. Megtakaritottam, vartam, es feltettem toltore, hogy hatha valami. Amikor a toltot csatlakoztatom, narancs vilagit egy darabig, majd villan egyet, mintha keves lenne a toltes, utana semmi... Tudjatok mit jelenthet ez?
Elore is koszi
-
ilyr
tag
válasz
Nathan Sucre #1334 üzenetére
Igazából tök véletlenül jött össze, mert egy darabig direkt próbáltam rámenni, de végül feladtam... Perpillanat a lila és zöld totemekkel, illetve a Dynamite/Lightning/Added Crystals bónuszokkal játszok.
-
ilyr
tag
Nyami... Megvan a Nuclear Blast trófea a Treasures of Montezuma Blitz-ben...
-
RangerFox
veterán
Azziggen! Meghalt a topic? Úristen. Mi a véleményetek a RidgeRacer-ről? A demó alapján bejövős de azért 3 pálya és 5 autó..:.
-
RangerFox
veterán
Na elmondom a véleményemet a Soul Saceife-ről. Grafika: Ebben is, mint a Gravity Rush-ban is a Japan Studio keze van, épp ezért kísértetiesen hasonlítanak a karakterek teste a Gravity Rush-ban látottakhoz. Nekem ez annyira nem tetszik de nem rossz. Igaz nem olyan mint egy Uncharted de azért szép. Játékmenet: Egy varász-szörny könyvet lapozgatva a menüben találjuk magunkat, ahol kasztokat, varászlatokat, fegyvereket, képességeket és küldetéseket választhatunk. Igazság szerint az egész történetvezetés ebben a könyvben zajlik, szép képregényszerű motívumokkal fűszerezve. A küldetések nem annyira függenek össze mint például a Gravity Rush-ban. A lényeg: Démonokat kell megölni. Ez már túlontúl HackandSlash játékká teszi a programot, Összegzés: zerintem jó játék bár szubjektív véleményem szerint nem éri meg azárát bár a demót érdemes kipróbálni. Ez szerintem jó játék, de nem hiszem, hogy a PS Vita húzó címek sorát erősíti majd május elsejétől....
-
RangerFox
veterán
vitárol vagyok, most töltöm a soul sacrife demot
-
Nathan Sucre
csendes tag
Facebook klienst betölti nektek? Elég idegesítő....
-
Májusi PSN+ tartalom:
Május 1: Hitman Absolution (PS3)
Május 1: Catherine (PS3)
Május 1: Malicious (PS3)
Május 8: Sine Mora (PS Vita)
Május 8: Velocity Ultra HD (PS Vita) -
RangerFox
veterán
Na most akartam letölteni a resistance-t és kiírta hogy nem csatlakozik a sony enternainmenthez. Valaki kipróbálná hogy nála működik-e? Mert így játszani se tudok meg semmit.
-
RangerFox
veterán
Szerintetek megéri elcserélni az MK-t resistance-ra vagy MUDra? Fontos lenne...
-
RangerFox
veterán
Na de kár pedig 15 fontért jó vételnek tűnt volna hogy tiszteletemet tegyem a sportágnak. Mert ugye letöltöttem két játékot és amikor rákattintottam akkor kiírta hogy "This applikation it's not found." és visszaadta a 16 fontot.
Amúgy bocsi hogy ennyit kérdezősködök de valaki játszott már a MUD-dal? Milyen játék? -
-
RangerFox
veterán
Köszi szépen a segítséget!
Már le van töltve a Chinatown gta meg a Chain of olimpus GOW. Bár 17 fontba került volna de letöltötte!
Amúgy a Gravity rush története nekem már túl abszurd. A képregényszerű jelenetek szépek, a Grafika nekem nem annyira tetszik, az alapötlet jó, de azok a nekromorph szerű szörnyek meg az a macska annyira meseszerű meg olyan alap szintű sztorija van: Van egy jó meg van egy gonosz csaj és a végén meg minden jó lesz. Ez nem annyira fantázia dús ....
Amúgy nem tudtok valamit az F1 2011-ről? Mármint hogy milyen vitán? -
válasz
RangerFox #1314 üzenetére
Ha bemész a Store-ba, akkor a jobb alsó menüben van a Redeem Codes. Illetve a LiveAreáján is ott van fenn egy számos ikon, ugyanide vezet.
Nekem a Gravity Rush nagy csalódás volt. Olyan mint egy két évadra előre megrendelt, de csak egyet éppenhogy tartalommal kitöltő sorozat első évada - tele fillerrel. Ha nem PSN+-ról lenne, morognék
Így meg azért várom a folytatást, mert a történetben lenne potenciál.
-
RangerFox
veterán
Még mindig nem tudtam megszeretni ezt a gravity rusht..... Haverom visszaadta mert neki se kellett de nem értem mi olyan jó benne. Amúgy ez a Sonc all stars battle vagy mi szórakoztató... Meg ez a wipeout is elég jó.
Amúgy ha veszek 16fontos feltöltőkártyát akkor hova kell beírni a kódot?
-
Prime110
aktív tag
válasz
RangerFox #1308 üzenetére
Tisztában vagyok az értékével, csak ha engem valami ennyire felidegesítene, minél hamarabb szabadulnék tőle, arra írtam, hogy mondjuk a széttörésnél jobb a 30 rugó!
Elenyésző a GOW-fanok száma, akiknek Vita-juk van, de fan létükre nincs PS3-uk, ezért egy szöget nem fog a SONY keresztbe tenni, csak ezért tuti nem lesz GOW Collection kiadás az szinte biztos.
Box-hoz nem tudok hozzászólni, SONY-párti voltam mindig is, a Vita mellé pedig pont a PS passzolna, egyre jobban össze fogják hangolni a kettőt - persze ehhez kell a SONY elkötelezettsége és meggyőző ereje, mert ha olyan sz*rul kezelik majd, mint a PSP esetében és nem integrálják jobban a funkciókat a két könzol között, akkor szinte tényleg jobb még egy NES is a Vita mellé, azon még IGAZÁN lehetett játszani. -
-
KOHO
senior tag
Szerintem ami hatalmasat dobhatna a vita népszerűségén ha végre valahára feltörné valaki..
-
RangerFox
veterán
válasz
Prime110 #1307 üzenetére
Szerintem nem lenne pofátlanság ha kiadnának complett editionokat, mert akinek nincs ps3-ma az is tudna játszani normális játékkal. Amúgy eg yjól felszerelt vita többet ér mint 30k. Főleg ha garis. Éppen ezért írtam hogy a SONY 1,5 évenként kidob valami jó játékot és ennyi. Én is most úgy gondolom hogy a vita mellé egy xboxot azon legalább lehet játszani normálisan.
-
Prime110
aktív tag
Ennyit igazán ne idegesítsd magad miatta, add el még inkább árában, 30-ért egy nap alatt megszabadulsz tőle, két év múlva meg mire teljesen beérik a vas, akár egy GTA is lehetne rá, ha nem is az V, akkor meg visszaveszed, vagy lesz addigra facelift is, ki tudja és megváltozik a véleményed is.
God of War most kétlem, hogy lenne, főleg, mert kompletten lezárták a Saga-t, már az Ascension is olyan fél-megoldás a történet elmesélésére, de ennek még egy elő-előzményt betenni pofátlanság lenne a Sony-tól is.Az meg még nagyobb pofátlanság lenne, ha a Complete Colletcion-ökat kiadnák Vita-ra, amikor azok PS3-on is vígan elérhetőek.
-
KOHO
senior tag
Olvasgattam kicsit a kommenteket, ki és miért gondolja úgy, hogy a GTA 5 kijön a Vitára?
Ez egy égbeszakajtott marhaság
Hogy bírná már el azt a grafikát?
Amúgy tényleg vicc az, hogy a nyitócím pl egy Uncharted volt ami hiperszuper, gyönyörű grafikával volt megáldva, eszméletlen jó játékmenet, de mostanában ilyen Knytt Undergroundokat adnak ki?Hol van ezeknek az eszük most nem is azért?
Ez az egész egy fos, undorító hányadék ez a Vita! Iszonyatosan megbántam! Szánalmasabbnál szánalmasabb játékok jönnek ki nagy nyögvenyelősen! Még egy God of War sincs rá... Szemét
Bocsánat a hangnem miatt, de egyszerűen már nem bírom idegekkel
-
-
Palika71
őstag
Azt én is furcsállom, hogy az otthoni Apple féle "i"-s gépekre 500Ft-ért megvettem a Rayman Origin-t, Vita-ra meg 10e körül van. Ja, és ugye 500-ért négy gépre is rátehetem jogtisztán.
Vannak olyan játékok, amik képernyő tapogatással csak valami gyenge hasonlóságot mutatnak a gombos irányításhoz képest (pl. Mortal Kombat), és vannak amik tapogatással jobbak.
Szvsz a Sony PSV irányíthatósági bőkezűsége pártalan.
Hiszem, hogy erre a programozók is rá fognak érezni, főleg úgy, hogy emészthető áron lehet már kapni a gépeket, és egyre több felhasználó lesz, és ezeken a programokon az árrés is jóval jobb. -
válasz
Nathan Sucre #1299 üzenetére
Én is imádom, nexus 7ről váltottam... ahol a játék egyszerűen idegtépő volt (és egy pillanatra se kötött le).
Vitával viszont minden utazás ( és előadás) kész időutazásnak tűnik, pillanatig sem bántam meg hogy megvettem
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - szép állapotban
- Nintendo Switch Lite Grey
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest