- Xbox Series X|S
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Battlefield 2042
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- Április végén érkezik a Clair Obscur: Expedition 33
- Premier dátumot kapott a South of Midnight
- Retro játékok
- Path of Exile 2
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
PlayStation Vita & PlayStation Tv Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hát van még egy vásárlójuk személyemben. Egyértelműen komoly szelet fognak ki a vita vitorlájából a mobilok. De az a casual réteg igényeit elégíti ki. Én HC-nak nevezem magam és a hideg kiráz a mobilos játékoktól. Az Xperia Play némileg kivételt képez, de az meg csak gamepad-ot leszámítva egy átlagos mobil.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
szika87
aktív tag
válasz Cyberpunk #294 üzenetére
Én is utálok mobilon játszani, csak félek h kevés lesz az a réteg aki vesz külön kézikonzolt és ezért halálra lesz ítélve, majd meglátjuk, egy biztos bennem találtak egyet aki megveszi,sőt a fejlesztőket is támogatnám azzal h veszem a játékukat,csak ne adnák ennyire nevetségesen drágán...
We are here for a good time, not a long time.
-
Qbász
aktív tag
Mortal Kombat Vita Soul Calibur PSP
[ Szerkesztve ]
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
szika87
aktív tag
válasz Cyberpunk #288 üzenetére
Én meg pont a töréstől félek, annó ez tett be a psp-nek is nagy részben,mert mindenki warezolt, így a fejlesztők is felhagytak a játékok készítésével.Bár itt már egyéb okok is vannak,nem tudom mennyire lesz életképes a vita a jövőben az okostelefonok és tabletek mellett,kicsit tartok is tőle...nem 1-3évre venném a vitát.De nagyon szűk az a réteg akiket érdekelnek a kézikonzolok (minőségi) játékai...
-
Cyberpunk
félisten
Ja igaz.
az biztos hogy a Vitán jobb. Nekem mobilon max a mérges verebek. Nagy kijelzős készülékem van (SGN), de még így is kínlódás ez.
Egyébként törésről van e valami? Nem warez ne értsetek félre, csak egy Androidod vagy valamit nem lenne rossz rádobni dual boot-al, vagy valami Linuxot. PSX, SNES stb emu?
-
szika87
aktív tag
válasz Cyberpunk #284 üzenetére
Ha a street fighter vs tekkenre gondolsz nekem az nem kéne, de csak azért mert nem a tekken játékmenetével van hanem a SF-ével.Ha az MK mellett döntök a capcom vs marvel helyett,az is csak azért lesz mert két verekedős játék stílusa tetszik, a sima tekken sotozat,és az mk sorozat.(esetleg soul calibur de az se annyira)
A diablo klónnal vagyis a dungeon hunterrel rengeteget játszottam androidon,nekem nagyon tetszett,szerintem vitán mégjobb lehet,de pont emiatt nem veszem meg mert már eléggé kijátszottam.[ Szerkesztve ]
-
Sundesz
őstag
Én 2 olcsót tudok ajánlani ezeken kívül, 5 Font körül vannak. Az egyik a Tales From Space: Mutant Bobs Attack, ami tulajdonképpen egy platformer, a másik pedig a Motorstorm RC (ami Vita + PS3 2in1). Én ezzekkel nagyon jól elvoltam hetekig. De azért nézz róluk videót, hátha nem jönnek be.
Hörcsög Powa'
-
Cyberpunk
félisten
Valóban legalábbis a videókon látszik, de nem vészes ahogy elnézem. Én mindenképpen megveszem majd, a Tekkent is ha megjelent. Nagy rajongója vagyok a verekedős játékoknak. Én szerintem még azt a Diablo klónt fogom megvenni. A többi meg majd jön.
-
szika87
aktív tag
Sokan panaszkodnak az MK-val kapcsolatban a karakterek grafikájára,valóban annyira rossz vagy el túlozzák?Mindig is MK-s voltam de ez picit el tántorított h lehet a marvel vs capcomot kell beszerezni helyette....
Másik dolog, az uncharted mellé ti melyik játékot vennétek?Rayman,unit 13,ninja gaiden,MK,wipeout, a shinobido 2 és az escape plan azért esik ki mert nagyon rövid a játékidejük 2-4óra.Szerintetek?Esetleg tapasztalat valamelyikkel kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
-
losi73
senior tag
üdv itt van mortal és a legolcsobb http://www.gameshop.hu/psvita/mortal-kombat-ps-vita-/7212
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Sundesz
őstag
válasz Cyberpunk #273 üzenetére
Hali!
Memkártyából ha csak mentésre szeretnéd használni bőven elég a 4 GB-os. Én 16-ost vettem, mert azért Store-ból szedek le ezt-azt (demók, PSN játékok, PSP játékok), illetve ott is vannak teljes játékok, esetenként olcsóbban, mint itthon dobozosan - persze UK Store-ról beszélek, a magyar Store rablás.
Szóval szerintem a több jobb ebben az esetben.Átlagosan 4 órát bír az akkuja aktív játék mellett, max fényerőt sosem próbáltam, bőven sok még 3/4-en is. Volt régebben több PSP-m is, amik saccra kb ennyit bírtak, vagy egy kicsivel többet.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
Cyberpunk
félisten
Üdv jövőhónapban én is veszek egyet, nekem egy sima wifi-s is elég lesz. Játékkal mennyit bír, mondjuk max fényerőn? Persze olvastam teszteket, de azért az user teszt a legtutibb támpont.
Ja nekem csak játékra lenne, szerintetek mekkora memória kártya kéne bele, a legkisebb elég a mentéseknek?Ja igen az MK nekem is jön a géppel együtt.
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
hali nekem se tegnap éjjel 2 fele probáltam,de semmi
psn id:losiHungary gondolod vegyél fel
[ Szerkesztve ]
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
hali mortál beszerezve,és hatalmas nekem pont ugy jó ahogy vanpersze még csak 1 óra játékom van benne.
-
ilyr
tag
Ez a kép nagyon ott van...
-
losi73
senior tag
üdv itt egy megoldás illetve lehetöség hogy vitán youtubos videot nézhesünk,ki probáltam megy viszonylag gyors is a vitára tölti le a videot a youtubrol és már nézhetö is a vitán.
http://psvitaforum.com/threads/ps-vita-youtube-downloader.6307/
-
-
ilyr
tag
Újabb kedvcsináló cikk a Zen Pinball 2-höz, ami ugye jön Vita-ra is...
http://blog.us.playstation.com/2012/05/04/five-cool-things-about-marvels-the-avengers-pinball/
-
Hát nekem még jó darabig nem lesz Vita-m, idén a 3DS beszerzés van tervben.
Hiába na, a játékkínálat még nem meggyőző, ott a hightech vas meg minden, de nem nagyon van olyan játék rá, ami miatt rohannék a boltba megvenni, kell ennek is legalább 1 év, mint a 3DS-nek is megjelenés után.
A Slime draws near! Command?
-
szika87
aktív tag
Kihalt kihalt,nagyon kihalt a totyik pedig mindig feljövök hátha történt valami csevegés,teszt, vagy információ morzsa új játékokról stb...de semmi
-
kgeek
csendes tag
a karakterek nagyon jól néznek ki,főleg amikor legyőznek,most győzött le Nightwolf utolsó dobása egy balta volt a fejembe a másik baltát pedig úgy dobta hogy a nyakamról levágta a fejemet és aztán felemelte a baltát a fejemmel hogy kimutassa hogy ki a Jani. loool kipróbálom minden karaktert
#mortalkombat
Blogom: www.kataigeek.com
-
-
kgeek
csendes tag
nem sok tesztelés van,rengeteg a dolgom ma,de annyi biztos hogy megérte megvenni és a grafika is gyönyörű. gyertek hogy legyen ellenségem
-
kgeek
csendes tag
most kezdtem csak el jatszani vele,eddig rendben van.Részletesebben majd estére írok.3 gb a játék
-
losi73
senior tag
üdv jöhet egy gyors teszt is mert egyik videon jolnézki a másikon meg kevésbé,demot meg nem adtak ki belöle
-
kgeek
csendes tag
már töltöm us storebol a mortal kombatot.
-
Ps Vita
őstag
ez a videó miatt lehet mégse veszem meg a MK-t ,nagyon csúnya...
-
ilyr
tag
Nem játék ugyan, de úgy fest ma kijön a Skype Vita verziója is...
-
losi73
senior tag
Mk jó lesz de már rongyosra játszottam ps3-on és boxon is
-
losi73
senior tag
üdv az igazság az hogy kicsit fel pörgethetnék a játék megjelenéseket vitára,mert elég gyér a felhozatal
-
losi73
senior tag
üdv nem tudja valaki a ninja gaiden be a fejlevágás mükszik,nekem nem akar össze jönni
-
kgeek
csendes tag
kösz a tippet,kipróbáltam,először próbáltam keresni az egyforma szinű valamiket,aztán pedig random húzogattam az újamat, rengeteg jó kis kombókat raktam össze
a te id-d- Swoooosh_ mert valamiert nem engedi hogy felvegyelek
sundesz felvéve
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Mindenkinek ajánlom a Treasures of Montezumlitz nevű játékot,Store-ból ingyenesen letölthető,remek kis játék
-
Bandi995
aktív tag
Sziasztok! épp Vita vételben vagyok és a cucc akksijáról érdeklődnék! Gyakorlatban hogy teljesít? Leginkább játékban! 3-4 óra megvan kifulladásig egy töltéssel? Thx. Andris
-
szika87
aktív tag
Ki milyen fej/fülhallgatót használ a ps vitához?Hangminőség milyen rajta,hozza egy ipod minőséget kb?Olvastam h van direkt vitához in ear headset,plussz öröm h van rajta mikrofon ami ki be kapcsolható így megkönnyebbítve a beszélgetés,valakinek van ilyen?Ettől függetlenül szerintem valami komolyabb fejhallgatót fogok hozzá venni h minél jobb minőségben élvezzem a játékokat,filmeket,zenét stb
-
ilyr
tag
Na akkor egy kis felvilágosítás...
Jelenleg létezik 2 külön pinball ugyanattól a cégtől, a Zen Pinball és a Marvel Pinball. Mindkettőhöz van egy halom kiegészítő asztal az alapokon kívül. Hamarosan kijön a Zen Pinball 2, ami gyakorlatilag a két játékot gyúrja össze egybe. Aki valamelyik játékot korábban már megvette, az az újat ingyen letöltheti mind PS3-ra, mind Vita-ra.
Akinek mindkét játék megvolt vásárolva az összes asztallal, annak az összes asztal menni fog mindkét konzolon az új játék alatt. Mindemellett az új verzióval jönnek új, Avengers-es asztalok is...
A Marvel Pinball-ból való kedvenc asztalom ez:
http://www.youtube.com/watch?v=UHNP3BZqQSQ
A Zen Pinball-ból pedig a jelenlegi kedvenc:
-
Misua
senior tag
Üdv!
Nem tudtok Magyarországi PS VITA eladási statisztikáról?
-
ilyr
tag
Én valszeg emiatt veszek PS Vita-t miután megjelent...
Magyarok csinálják, PS3-on a Marvel Pinball X-Men asztala és a Zen Pinball Epic Quest asztala a kedvenceim. Mivel mindkét játékot megvettem már PS3-on, Vita-ra ingyen letölthetem, ráadásul a Zen Pinball 2 tartalmazni fogja a Marvel asztalokat is.
Csak ne kéne még olyan sokat várni májusig...
[ Szerkesztve ]
-
kgeek
csendes tag
az mekkora lenne ha jövőre jönne az új Crysis Vitara is,minden álmom valóra válna
-
Sundesz
őstag
Majd beírhatnánk első hsz-be is az ID-ket. Elkezdtem amúgy szerkeztgetni egy új első hsz-t minden fontos infóval, esetleg ha van ötletetek mi kerülhetne oda (akár FAQ), szívesen várom.
Az án ID-m: Sundesz
Hörcsög Powa'
-
kgeek
csendes tag
MK nálam is itt lesz 1.-én,psn id-k jöhetnek ide is aztán majd csapassuk.
Egy Vita kérdés:
miért van az hogy amikor játékot leteszem és megnyitom a twitter klienst akkor nem lép ki a játékból,de amikor a böngészőt nyitom meg akkor pedig kilép a játékból. Unchartednél kicsit idegesítőBlogom: www.kataigeek.com
-
losi73
senior tag
persze meg adom losiHungary,egyelöre ezekel játszom,Fifa Football,Asphalt: Injection,Uncharted: Golden Abyss,Wipeout 2048,Dynasty Warriors: Next,Ultimate Marvel vs Capcom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Xbox Series X|S
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 5 digital 1 év garanciával, minden tartozékával eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest