Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Xantomas #21331 üzenetére
Szerintem sem ez a lényege a TA-nak, ellenkezőleg, hagyod előzni, aztán visszaelőzöd, és ezt folyamatosan. Ha ügyesek vagytok, és megértitek egymás, kialakul egy jó kis ritmus, mindig ugyanott mentek el egymás mellett, nem kacsázik senki, nagyon jó így menni. Másfél másodperccel jobb időket lehet így elérni. Főleg akkor hasznos, ha nem te még az élen. Könnyen lefaragható a hátrány.
Egyébként rookie-ban milyen köridőket tudtok hozni? Nekem egyedül 1 perc alá sosem sikerült még. 1:00:001 volt így a legjobb. Mintha ez valami bűvös, átléphetetlen határ lenne. Viszont volt tegnap egy versenyző, akinek 0:59:elejét is sikerült mennie egyedül. Nem igazán értettem a dolgot, mit tudhat jobban? Még csak teljesítményfokozót sem láttam TA-ra a shopban, az adalékanyagot leszámítva, amivel csökken a fogyasztás.Bazzzs: köszi, megfogadom a tanácsokat, feltuningolom a Cobrát és gyűjtök egy pro járgányra. Bár szerencsére az az egy komolyabb, negatív tapasztalatom volt ezidáig.
-
erdol
senior tag
-
PaJa1
őstag
válasz
Xantomas #21331 üzenetére
Khhm...
Ha nem hagyod előzni a mögötted jövőt akkor nem fogsz gyors köröket menni -> buktad az első helyet, csak akadályozod a játékot. Te is lassan mész, ő is lassan megy persze, hogy felforralod a vizét.
Nem "divat" a másik hátráltatása, mert senkinek sem jó. Szerintem aki szólóban megy az gyorsabb mint az aki folyton feltart valakit.
Ha viszont kölcsönösen segítetek egymást, akkor gyorsak lesztek, másodpercekkel jobb köridőtök lesz, mint annak aki egyedül megy. Elég az utolsó körben a pozicionálásra figyelni, meg persze a boxkiállásoknál, amúgy maxigáz turbórudi! -
UnConnecteD
senior tag
válasz
Xantomas #21134 üzenetére
nem a gyakorlas miatt kaptad a kulcsokat, minden uj regisztralt kap.
Arcade-ban CSAK ghost modban lehet menni. nincs fizetos javitas, nem is lesz, nincs is ra szukseg. offline mod tulajdonkeppen NINCS ebben a jatekban, a Mission csak egy kis kiegeszites, egyaltalan nincs jelentosege. a jatek tipusa ( meg mindig ) : MMORG , azaz Massively Multiplayer Online Racing Game
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Xantomas #21115 üzenetére
Csak az effektíve versenyben megtett mérföldek számítanak. Szerintem az xp esetében is így van, de erre nem esküszöm meg. Kezdők főként az arcade vs módban vannak. Sim vs 10. szinttől lesz elérhető. Sok sikert és kitartást a játékban
Egyébként meg, ha saját szobát csinálsz, akkor korlátozhatod, hogy hányan vehetnek részt, illetve saját szobádból csak Te tudsz embereket kirakni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest