Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSP33DY

aktív tag

válasz csige791 #7715 üzenetére

:DDD ne törődj vele csige! Majd ha relase lessz, akkor menj 055.-öt! Bár tök mind1, én is voltam 1. itt-ott, de majd jön gsxr13k és mindenhol mindenkinél fél órával jobb időket fog menni... :P

MÁS egyébként az acceleration girl szerintem qrvára nem kéne az uj relasebe, és minden pályának a rekordját nullázni kéne! Akkor lehetne megmutatni igazán, hogy ki mit tud!! Pár tizedek lennének a rekord különbségek! És pl. nem verném hülyére a mezőnyt egy kavanával, némi bekpakkal, meg egy accel. girl-el.. És nem hallgatnám, hogy csíter vagyok..hehe ;)
    És persze AP-be kerül a csaj.. ugye.. De csak azért, hogy 72 óráig gyorsabb legyél, esetleg nagyon sok gyakorlás után 1 pályán elérj egy 1.,2.,3. helyet.. ÉS ha nincs rá lóvéd?? Esélytelen looserként szedegeted a pontjaidat, és nem érted, hogy cső gázon menve, miért nem éred el az 52. helyet sem.. :((( :((

Nameg ugye az áldott speed bug.. tegnap megint volt hozzá szerencsém, és TA Rookie-ban az 1. körben 2 draft után kerek 1 perces kört mentem.. aztán 59-58 mp-eket.. és a 14. kör után hallottam "azt a hangot" (valami olyasmi, mintha összeakadnának a hangok) és természetesen kilépett a PT.. :W
    Na mind1..

Legyetek rosszak, sok driftet/draftot nektek!
    Ave, SSP.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés