Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok!
Egy érdekes kérdésem van. Ha Macbookról megosztom a TV-re a tartalmat, akkor az RTL Most letiltja a videón a képet, fekete kép fogad. Ez szándékos lehet gondolom. Vajon, hogyan tudják ezt kezelni?
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok,
nem teljesen ide illik a kérdés, de ha van jobb topik erre, akkor kérlek irányítsatok át.
Jelenleg egy weboldalon dolgozok, amelyben megrendelői kérés a form alapú üzenet küldés az oldalon. Látogató egy formon keresztül tud üzenetet küldeni az adott célszemélynek. Ehhez bekérnék egy nevet és egy email címet, mint "személyes adatot". A kérdésem az lenne, hogy ez jogilag mennyire kivitelezhető? Nem szól senki ilyesmiért? Az adatok semmilyen formában nem lesznek eltárolva (például adatbázisban) csak a célszemély kap egy emailt. Köszi előre is.
-
BTminishop
aktív tag
sziasztok,
kicsit off de hátha valaki tud segíteni.Most végeztem negyedik félévemmel mérnökinfó szakon és szeretnék keresni diákmunkát, bízva abba, hogy a jövő nyári szakmai gyakorlat helyszínét is megtalálom már idén. Régebben már dolgoztam egy multinál pár hónapot de azóta sok minden történt és szeretném frissíteni az önéletrajzom. Az lenne a kérdésem, hogy mit (az általános adatokon kívül) tartalmazzon a CV? Egy programozási nyelvet pl. C++-t egy félévig tanultuk és emlékszem is még dolgokra belőle de 0 tapasztalatom azzal a nyelvvel kapcsolatban. Ilyet megéri beleírni, hogy foglalkoztam már vele? Vagy ahol voltam gyakornok ott webfejlesztési technikákkal (js,html,css,jquery,bootstrap stb.) foglalkoztam leginkább de azóta (~1-1,5 éve) nem nyúltam hozzá, tehát nem naprakész a tudásom. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mit írhatok bele és mit nem, mert ha tegyük fel behívnak egy állásinterjúra és mondják, hogy js-ben oldjak meg egy feladatot, akkor nehézkesen fog menni.
[ Szerkesztve ]
-
BTminishop
aktív tag
válasz DrojDtroll #12303 üzenetére
StarUML, WhiteStarUML
-
BTminishop
aktív tag
Sajnos nem talaltam erre megfelelő topikot de csak egy kis kerdesrol van szo.
Adott egy muvelet.
R3 = R1*R2
a feladat az, hogy ezt leirni 1 es 2 operandusu utasitasok hasznalataval.
A 2 operandusut igy csinaltam :
R3<-R1
R3<-R3*R2De az 1 operandusu sajnos nem sikerult. Nem konkret kodot kell irni hanem ez csak kis vizsgakerdes.
Koszonom.
-
BTminishop
aktív tag
Sziasztok
Egy kis segítség kellene, a feladat az, hogy egy regex-re állapotgépet kell csinálni és a feladatbeadó rendszer pedig sorozza sorokkal EOF-ig és megkell számolni hány sor illeszkedett a regexemre.
A regexem :
^[^#]_*(0x)?[0-9]*W6.*[a-z]+.*mmese(A|a)
W6-ig eljutottam és jól működik viszont az utáni részt nem sikerült még megcsinálni. Állítólag össze lehet vonni egy két állapotot, de ez a bármi ( 0 vagy több ) | a tól z ig | (minimum 1) bármi ( 0 vagy több ) rész nem nagyon akar átjönni. Ebben kérnék segítséget.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külpolitika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest