Új hozzászólás Aktív témák

• Kris87

aktív tag

válasz XaraX #3406 üzenetére

Szia!
    Köszönöm a gyors reakciót, kicsit részletezném. A feladó is én voltam. Számlával tudom bizonyítani. Végigmentem az utcán, ahova csak tudtam ragasztottam egy papírt amire leírtam, hogy ha valaki megkapta tévedésből a csomagot akkor legyen kedves keresni. A nyomkövetési számot nem kézzel gépeltem be. Voltam személyesen a postán, ahol tisztán látszott, hogy ki és mikor vitte a csomagot, kb. hol állt meg gps szerint az autó. Felhívattam telefonon azt a postást, aki aznap kivitte és fél napra a kézbesítés után annyit tudott mondani, hogy nem emlékszik rá, kinek adta oda és hol. Aki felhívta erre azt mondta, hogy hát jól van akkor. Gyakorlatilag szóban elismerte a hibát, a kézbesítő sok szabályt szegett, többek közt egy számomra ismeretlennek adta át a csomagot személyi igazolvány rlkérése nélkül. A kézbesítési cím egyértelmű volt. A név kint a kaputelefonon, telefonszám is volt megadva, nem hívott, egész nap vártam a csomagra, be sem csengetett.

Szóval újra felteszem a kérdést, mennyi ideig fog rágódni azon a posta, hogy kifizesse a biztosítást, ami egyébként alig takarja be a csomag értékét? Ez nem egy kínai mobiltok vagy valami 1000 ftos kütyü.

Új hozzászólás Aktív témák