Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Pokémon Go témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levente1991
tag
válasz
Kalandor #10507 üzenetére
Szia!
Nem is gondoltam eddig több accountra, esetemben ilyen módon nem is lenne értelme, mert nem azért szeretnék cserélni, mert a játék valamelyik küldetése megkívánja, hanem hogy hozzájussak ezáltal olyan Pokémonokhoz is, amik nekem nincsenek meg.
Mivel ugye utazni nem tudok, például Taurosom vagy Bouffalantom nem hiszem, hogy lesz, ezeket csak csere útján tudnám megszerezni. Az ötcsillagos Raidekkel Campfire óta nincs problémám, általában 2-3 darab meg szokott lenni mindenből.
Ilyenfajta cserealapjaim lennének egyébként, jelenleg 11 különböző, csak azért nem váltottam be őket, hogy egyszer hátha tudok valakivel cserélni.
-
Mbru
tag
válasz
Kalandor #10465 üzenetére
Mikor jövök melóba meg megyek haza akkor szoktam inkább játszani vele. Ha kint sétálunk a családdal akkor nem szoktam nyomkodni a telefont. Akkor elég ha csak a km-t gyűjtöm.
koncsik - mi már ismerősök vagyokItt hagyom én is az enyémet, hátha még valakinek kell pluszba ismerős
3083 5234 1473
-
-
Mbru
tag
válasz
Kalandor #10460 üzenetére
Akciósan szoktam venni az inkubátorokat. Ha már összegyűlik olyan 1800 arany. Nagyon másra nem költöm. Általában a napi 50 meg szokott lenni..
Még fake gps-t nézegettem. Régen használtam. Csak figyelni kellett, kb valós legyen a távolság változás. 1000km-t ne változtass 20 perc alatt. -
Mbru
tag
válasz
Kalandor #10458 üzenetére
Azt honnan tudod, hogy százas? Láttam már videót és ott is mondták, hogy 95 felett kell megtartani. Én eddig mindig a belső programot használtam. Azokat tartom meg ahol a 3 csíkból 2 max és maradék egy majd nem maxos. Na meg persze a maxosakat
[link] Ezzel szemezek most. Mikor otthon filmet nézünk ez addig el menne magába.
Új hozzászólás Aktív témák
A PH! Pokémon Go közössége. Az összefoglalóban, illetve ebben a hsz.-ban megtalálod a kezdéshez szükséges alapvető tudnivalókat.
Csalás bármilyen formáját kerüljétek hozzászólásaitokban!
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 11
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Viccrovat
- TCL LCD és LED TV-k
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest