Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
roomi
tag
válasz Locutus #45496 üzenetére
Mindenhol Lg és Samsung inges boyok vannak. Akikkel az elmúlt 2 hőnapban beszéltem szerencsére nem szidták a plazmát és ledet oda-vissza. Természetesen a saját termékét fényezte 1000 rel. . Kár h a Panasonic plazmák ennyire nincsenek a nagy műszaki árúházakban. Pana Ledet többet láttam
-
roomi
tag
[link] Haq már panasonic és plazma. Igaz nekem csak volt.
-
roomi
tag
tehát akkor plazmától függetlenül?
-
roomi
tag
válasz DM-Fan #44575 üzenetére
Szia. Milyen nagyságrendű kb egy kalibrálás. Pl. nem tudom hogy János földrajzilag honnan indul. Logikus: ha az én lakhelyemtől távolról akkor nem biztos,h kellemes kiszállást kellene fizetni. Hiszen a km és a benzin ár neki is költség és az nem ajándék. Bp.és környékéről tudtok szakit??
-
roomi
tag
válasz DM-Fan #44467 üzenetére
Hi. Köszi a kért hétköznapi megfogalmazást ,vettem az adást. A a kalibrálás szóval tisztában van az ember ,deérdekelt a TV készülékekre vonatkoztatva. Aki ezzel foglalkozik (pl:J666) gondolom tök mindegy, hogy plazmát vagy mást kell kalibrálni. Millió TV fajta ill. tipus van. A szakember tudja ezek ideális paramétereit vagy effektíve a műszerrel ,,látja,, az ideális tartományokat és ezen belül igazit?? Lehet, hogy egy misét megérne. Nagyon azonnali vízuális tipus vagyok és mint tegnap írtam, remélem a kettő nem ütné egymást. Nem fillérre, de kb. nagyságrendileg ez milyen összeget takarhat? Innen több ember is foglalkozik esetleg kalibrálással?
-
roomi
tag
nem akarok offolni mert nem plazmáról van szó. Én is gondolkoztam a kalibrálásról, de nem tudom azt, hogy ez milyen eredményeket hoz. Mert műszeresen biztos oké lesz, de az ingerküszöbömnek ismeg fog felelni (szem-agy) Tulajdonképpen egy jó kalibrálással mot lehet elérni? Hétköznapi nyelven fogalmazva. Miaz amit jelentősen észre fogok venni. Esetleg
-
roomi
tag
ez így nem megfelelő szó: ,,nem tudom élvezni a játékot,, inkább: átállítva játék módra sötétebb lett a kép illetve mintha egy plexit még a tv elé tennék. De a mozgásokkal nemvolt gond.
-
roomi
tag
Ja, panasonic plazma.
-
roomi
tag
Kérdezni szeretném. Eladnám tx-42S10e, teljesen karc,ghost,beégés mentes és nem tudomhogy mennyiért lehetne hirdetni? Kb? Tudom annyiért amannyiért megveszik
-
roomi
tag
válasz rgeorge #43982 üzenetére
Szia. Köszönöm,de............A diginél úgy van,hogy behoznek a modembe egy nem koax kábelt, hanem egy fekete tök laposat és a modemből már koax megy tovább a STBoxba. Próbáltam a modemből jövő kábelt egyből a dvd felvevőbe , de úgysem lett jobb. A Upc nél nem volt ilyen gond . Sajnálom mert nem rossz ez a 250Gb os pana dvd felvevő. Jó tudású kis gép. 2 éve vettem. Akkor csak aza lehetőség marad, h venni ,,kell, egy dvb-c tuneros felvevőt? Mondjuk a fiamnak upc van legfeljebb megkapja ő
-
roomi
tag
válasz Gabor970 #43975 üzenetére
A digi forumon is probalkoztak segiteni, vhogy meg mindig nem jon ossze. Digi modembol megy a kabel azosztoba. 1.a hd stb. -ba, 2.a panasonic dvd felvevobe. A dvd felvevonek nincsen dvb-c je. Vagyis ha felveszek vagy a dvd f-on at nezem (nem) a musort akkor jelentosen rosszabb minosegu. Igy sajnos nem tudok felvenni . Nincs valami ,,kütyű,, jelerosito esetleg az oszto es a felvevo koze???
-
roomi
tag
válasz Dexar007 #42800 üzenetére
Hi.nem vettem st60-at. De, igen úgy vettem (szemem alapján) . Elkezdtem nézni a led, aplazma( nincs nagy valasztek az aruhazakban) tévéken az adást, de nem a demot. Nem 100 as kontraszttal ,sőt még xbox 360 is vittem magammal. Igy lett a ,,szemem,, alapján tv. Na most a dönteseit mindenki maga hozza meg. Mégegyszer köszi mindenkinek a válaszokat.
-
roomi
tag
HI. Köszönöm a sok tippet, ötletet. De a szemem alapján döntöttem. nagyon igaz lett az a dolog , hogy 3m felett simám mehet az 55". Tudtam állítani a bútoron még 4 cm-et és keret nélküli tv jó lett. Fekete szín,film, játék , input lag. Most a raktár háborúk megy a Historyn. Nekem minen ok.-nak tünik a színekkel a bőr színe,a fű, a fekete és az ég is. Xbox360 nal is oké, nincsen késés. Pedig egy angol teszt, érték nélkül, de magasnak írta az inp.lagját. Nagyon sok infót kap itt az ember,én elvesztem benne. Ezért sétáltam a héten egy nagyot a tv vásárlás előtt. Sanyika 55st50 re ráugrottam,de nem tudtam a szobát átforgatni 180 fokkal. Ha tavasszal nem a 2 m es hanem a 180 cm kanapét veszszük akkor oké lett volna.
Sorry OFF, de így lett egy toshiba 55lv963. Mégegyszer köszönöm a segítségeteket és a véleményeket.
-
roomi
tag
Oszt jól megnézem a szememmel.
-
roomi
tag
válasz nightshadow #42765 üzenetére
Faxa. Egy kellemes lehetőség elúszott, mivel nem tudom jól elhelyezni 55st50e-t . Délután fogom az xbox 360, elmegyek a panashopba és rádugom erre L50et60 és erre P50st60.
-
roomi
tag
Kezdek úgy lenni vele: hogy a szememnek fogok hinni.
-
roomi
tag
Panán kivül van más tipusú plazma amit ajánlano tudtok 50-55" kozott? Vagy csak a pana? Magyar nyelvű hasznalati utasitast hol talalok?
-
roomi
tag
Hi. Lehet,h rosszul fogom magam kifejezni. Kérdés melyik pana 50" tv tudja a dual player ,,funkciót. mikor konzollal játszunk multit, akkor a képernyő nincs kettévágva, hanem páros, páratlan sorokat lája az egyik ill. a másik játékos. Szemüveg sem mindegy milyen. Talán?????????
-
roomi
tag
Input lag-ilag olvasgattam egy kicsit pl. PH.tudastar. De mi lenne az elfogadhato ertek. Ezzel egesz addig nam agyaltam amig itt aforumon mostanaban nem lett téma. Ezek szerint a kivalasztas szemponja is lehet a vasarlas elott. Foleg filmezes ,konzolozas miatt. Vagy a magasabb inp.lag erteku tv-hez nagyon vájt szeműnek kell lenni? A tipusuk onp.lag ertekeirol van valahol adat?
-
roomi
tag
Ha esetleg megvenném vmelyik st50 et. Akkor............ műszakicikkhez írjunk adásvételit?? Végül is nem 1 kg kenyérről van szó. Már bocsánat.
-
roomi
tag
válasz janos666 #42539 üzenetére
HI J666. Tőled profin kapjuk az infókat a teljes jószándék és segítókészséggel együtt. Vagytok egy páran itt a topikban akik vágják a témát átlag felett, netán még ezzel is foglalkoznak. Oda-vissza olvasva a néha az az érzésem, hogy én vagyok a tv ért. Szinte abszordumokkal kiegészítve a minőségi tévézést. Én az átlagból indulok ki és abból, hogy effektíve mennyi pénzt tud rászánni egy család. Ha max. 300.000 van akkor nem tud 310et költeni. Azt nem vitatom,h plazma és plazma között jelentős kül. lehet tudásban,képben ,szolgáltatásban stb. 1x ide írtam akkor kerestem tanácsot kérve full hd 50" ,fisz faszok nélkül, mert nekem ez elég lenne.Ilyen már nem nagyon van. Na jó kiegészítve, h szeretünk filmezni és konzolozni. Bent van a vezérhangya vásárlásilag,de az eszem szerint éppen várni is tudok.
Nagyban OFF olva,h van-e kompromissum esetleg a led tévével. De tegnap írtad, h film és konzol miatt azt ne. Hogy picsbe csinálhatta a Panasonic, h az 50st50 nek rendben van az imp.lagja az st60 pedig jelentősen nagyobb? -
roomi
tag
Találtam 1db 50"st50 állítólagosan 1 hónapos. tavasszal 270K volt a panashopban. 240ért kicsit sokalom, főleg hogy Szegedre kellene autózni.
-
roomi
tag
válasz janos666 #42524 üzenetére
koszi. akkor az st60e nél az inp.lag értéke valós,racionális. Megnéznék egy ilyen próblémát élőben. Az igazság az, h vasárnap láttam üzemben az st60e-t. Azon kivül, h tetszett nem láttam sEmmi bibit az én egyszerű szememmel. esetleg a panán kivül mit javasolnál 50-55" között?
-
roomi
tag
Szóval ma elolvastam j666 kom.az st60e hez.Igy n vettem meg mivel jatszani es filmezni kellene. Faxa. Lehet h ez lesz L50et60 pana. Bocs off.
-
roomi
tag
A samsungoknál ,E,>2012, ,F,>2013-as modellév. A szá.ok jelentése pl.5000,6500,8000 gondolom funkc. 3d,smart stb.
-
roomi
tag
Hi. Du án mentünk egy nagy kört a nejemmel. MM:árkád,aréna Psh:aréna ,euronics, edigi. MM ben tel led del euronicsban is. 1 db nekem tetsző smart led et láttam: pana L50et60. st60 50" bejön nagyon .
-
roomi
tag
válasz DM-Fan #42402 üzenetére
Köszi. Elővettem a Plazmás mappámat. Anno kinyomtattam a a Te táblázatodat VT,GT,ST,UT,X50 Ott ezt láttam VT vs. GT : ,,csak,, -SD, -2db szemüveg, Azért a Samsungban is szoktatok ajánlani készüléket, sarkalatossan Te sem szoktad lehúzni. Csak ma reggel Samsung pl.melyik?
-
roomi
tag
válasz WhiteWalker #42408 üzenetére
Helló. Nekünk is van mind a kettő. Látható-e valami szar a gyors mozgásoknál az inp.lag. értéke miatt? Ne tudom mennyirevagy vájt szemű? Csak annyit szeretnék kérni kösdd már rá vmelyik konzolt és látsz-e kiugróan zavaró ,,jelenséget,, játék közben. Megköszönném. Nem tudom elképzelni, ha a 42"Ps10e nekem nincsen gondom a konzollal akkor a st60 nal lenne.
-
roomi
tag
HI. Újonnan mennyi volt a VT50? Lehet,h megnézem ezt[link] Mire figyeljek? Nem akarok szemtelen lenni, reálisan ha OK a tv ??? vehető meg?? Köszi
-
roomi
tag
válasz WhiteWalker #42394 üzenetére
HI. Megszeretném kérdezni, h van-e otthon konzolgéped? Ha van , akkor nem próbálnád ki?? Köszi
-
roomi
tag
válasz WhiteWalker #42394 üzenetére
Szia.Tehát akkor hol ne vegyünk TV ét. Vagy ott az üzletben nézük át a felesleges körök miatt? Bosszantó és sajnálom.
-
roomi
tag
válasz DM-Fan #42389 üzenetére
Szia. Köszi. Égetően nem fontos, de amikor bemegy a vezérhangya . Pont játszani is szeretnénk rajta. nem arról volt szó, hogy a plazmák IL-ja elenyészően kicsi? Ezek szerint vannak kivételek? Vagy az st60 ha játszani akarunk akkor NE? Mert vannak jobb lehetőségek a technikában más tipusnál? Rákötötttem az xb360 at az s10 re , utánhúzások éppen nem voltak. TV vásárlásra nálam MOST max 350 körül a lélektanihatár.
-
roomi
tag
http://www.expressz.hu/panasonic-viera-tc-p55vt50-55-inch-1080p-full-hd-3d-plazma-tv-44474270/ http://www.expressz.hu/panasonic-p50-st50e-44832870/
-
roomi
tag
ezt találtam http://www.expressz.hu/panasonic-tx-p50vt50-tobb-mint-4-ev-garanciaval-elado-46280293/ de sokalom az árat. szerintetek.
-
roomi
tag
Jelelegi 42s10-zel sincs gondunk. Jó a képe nincs beégés. De jó lenne egy nagyobb. Holnap lehet, h megveszem. Az st60 tetszik a dizanja is. Egymás mellett volt a 42 és 50". Így volt igazából látható a különbség. Érdekes volt a samu vélemény. na mint irtam nem vagyunk vájt szemüek, fülüek. Különben nekem nem volt gondom a z e8000 es képével sem. De jobb lenne egy 0 km es tv. Nem láttam a hírdetésekben sem.
-
roomi
tag
HI. Ma mozizás /westend/ után bementünk a nejemmel aMM-ba és a pana shopba. MM.-ban. Samu e8000 51"499.000 ről 370 ért adnák -10% még ebből. Panashop.ban 50" st60 320.000 :-) Bevagyok indulva . A MM ban kiálított darab kb.3000 órával , st60 0 km-es.
-
roomi
tag
HI. Gondolom az E sorozatra gondolsz ez a tavalyi modell. Miért az e6500 inkább, mint az e8000? Addig nyaggatok itt mindenkit szűrőként amig nem sikerül dönteni. Jók az infók, az irracionális véleményeket meg túllépjük. Elvégre egy plazma topikban vagyunk. Én évvégén is max. 400 adnék. Pana párti lennék most is az van (alap) és jónak tűnik. De kellene a nagyobb méret és a jobb technika TV ézni, filmezni, játszani(konzol).
-
roomi
tag
Leragadtam tegnap óta samsung p51e8000. rákerestem a neten, de okosabb nem lettem, mivel nincsen összehasonlítási alapom.
-
roomi
tag
ma láttam samu p51e8000 et . tetszett a képe. Szóval milyen értékű legyen az input l. hogy faxán menjen rajt a játék?
-
roomi
tag
válasz DM-Fan #39228 üzenetére
KÜLÖNBEN a nálam a sokszor jobban informált és ,,igényesebb,, ,hozzáértőbb stb emberek szempontjából mit jelent, hogy mondjuk a legbutább plazama? Az egyre több alkalmazási lehetőségek miatt?? Az persze adott, hogy +4 év biztosan hozott egy jelentős képminőség javulást a panelek fejlődésével.
-
roomi
tag
válasz DM-Fan #39228 üzenetére
Szia. Köszönöm. Tulajdonképpen azért kérdeztem, hogyan tudnék legjobban kijönni az átmérő növelésével. Igen 2009 telén vettük a MM ban. 42" OS, ÉS A SOK FITYFASZ ENGEN NEM ÉRDEKEL. A TXP 42 S 10E van tükrözödés mentes bevonat? A tv énk ugy van elhelyezve a szobában ill a teraszunk miatt, semmilyen napszakban és körülmények között nem süt a képernyővel szembe. Tökéletesen tudunk a legnagyobb napsütésben is tévézni.
Ma reggel láttam az auchanban ut 50 et 200.000. KB. azt látom én is a válaszodból ,hogyérdemes várni az st50 as sorozatra. Különben egymás mellett volt a samu p51 e550 nel 2390000. -
roomi
tag
HI. Kérdés. Adott tx-p42s10e full hd. DVB-c ok, arra is van állítva. Nem találom aleírásában mpeg4 et tudja??
-
roomi
tag
Hi. Most lattam a Sony ban 84" 4K 7.5 milla.
-
roomi
tag
válasz hunspikey #37451 üzenetére
Tegnap én is elolvastam Imre írását. Ez az Ő véleménye, bánja Isten. Irom ezt annak ellenére,hogy lehet meg lehetne fogni egy led tv vel, de ennek aránya szerintem 95% pl- 5% led.3 éves tx 42ps10e panám tényleg jó képet produkál,nincs beégés és semmi faxság próbléma. Én a méret miatt szeretnék váltani.
-
roomi
tag
http://www.bemutatoterem.net/Termek/panasonic-tx-p50st60e-p110345.html szerinetem ez nem rossz ár és ez sem http://www.bemutatoterem.net/Termek/panasonic-tx-p55st60e-p110344.html . De!!! 5" 140K ???Hát ilyen összehasonlításban nem annyira tetszik (55").
-
roomi
tag
HI. Folytatnám a tegnap esti témát. Ha a dmr ex 795 pana dvd felvevőn át váltogatom /nézem/ a tv adásokat tökéletes a kép. Ha elkezdek időzített felvételt készíteni vmelyik tv adásról , akkor láthatóan gyengébb a kép minőség. a tv: dvb-c re van állítva. Átraktam analógra akkor sem lett jobb. Kábelek rendben. A Digi modemből jön ki a koax egy osztóba /in/és van 3 kimenet. 3 kimenet: 1.digi box 2.pana dvd felvevő 3. egy 2. tv a tetőtérbe. Mindenhol jó a kép. ?????????????Nem értem.Felvevő és a tv hdmi vel van összekötve.
-
roomi
tag
Sziasztok. Tudnátok segíteni? szolgáltatót váltottunk,digire. Faxa a kép, tüéles jó. A digi optikai kábelen hozza a jelet a modemjébe. onnan megy vissza a meglévő kiépített koaxra. Van nekünk egy 250 gb panasonic dvd felvevőnk. Felraktak egy osztot és onnan is vittek jelet direktbe a felvevőbe. A felvevő hdmi vel összekötve a tv vel. Ma ért a meglepetés, felakartunk venni és................. amikor a dvd felvevőn beállítottam a kiválasztot csatornát, akkor a kép minősége jelentősen rossz lett. Szinte rizsás és a felvett anyag a tv ről is ilyen lett. Van egy digi film+ boxunk is, de arra külön megy a jel. Hagyományos módon kellene bekötni? Felvevőbe az antenna és onnan be a tv be. Mert most külön megy a digi film boxba és a felvevőbe is. A digisek a tv-t dvb-c re állították. Kösönöm.
-
roomi
tag
Hi. Most jottem ki a MM bol. Azert ez a Samu p51e8000 szerintem eleg jo kepet produkal. Az tunt fel,h az lg led tv kben egesz faxa a fekete. A samu 6000 sprozatu plazmai kozul melyik st vaahy gt szontu? Ha egyanltalan hasonlithato?
-
roomi
tag
Bocsánat, szeretném még kérdezni. Az én tv en is meg lehet nézni hogy mennyit üzemelt. Tegnap este próbálkoztam, de nem találtam.
-
roomi
tag
Sziasztok. Bútor összerakva, nejemnek nagy a boldogsága. Off,bocsi. Kanapével szemben kb.3.3 m bent a 2009 őszén vásárolt Pana tx p42-s10e. Mint írtam pár hete, gyúrok egy 50" plazmára. Kérdésem lenne, véleményeket kérnék rá. A kanapéval szemben, most olyan az új bútor hogy van benne egy áthidaló. Az áthídaló síkja előtt van a mostani 42" os. A tv felső pereme jelen esetben 1.5 cm rel van lejjebb az áthidaló alsó szélétől. Az 50 " os tv az áthidaló 16 mm es alsó polcs felé menne még kb.4 cm rel. Na ezt nem tudom elképzelni, hogyan is nézne ki. Tudom rakjam feljebb az áthídalót. Most a gyári lyukakon van.merő lustaságból nem szeretnék barkácsolni. Már kompromisszumot is hoztam volna. 50" helyett 47". Pedig nagyon jól tudom, hogy az 50" simán jobb lenne. 47" plazmát nem nagyon láttam.
-
roomi
tag
Hi. Mit add isten az aauchanban egymas mellett ps51e550, pana50ut50,lgp50a5500 .a riport alatt az lg tunt legfeketebnek a haja. Ittoat a samut vemnem. Off: nejem orul megvan a butor,kanape,huto. Most mar en jovok.
-
roomi
tag
válasz J00hnny #34460 üzenetére
HI.Próbál az ember informálodni,de közben elveszik benne. A samu 6500 jó énis néztem ~330, a p51e550 sem rossz szerintem és egy százassal olcsóbb. Tegnap kínomban a MM ban néztem ledet is. Jaaaaj mit kapok most. Különben a panasonic et5 led sorazatát dicsérték(bocsi).
-
roomi
tag
Sziasztok. Végül a kalibrálást érdemes megcsináltatni és a beállítással is lehet bibelőni. Felmerülő kérdés még a kábelezés. Rákötött dolgok :1 pana házimozi és egy játékkonzo( XBox 360).
-
roomi
tag
Sziasztok. Nem akarok offolni, de az új plazmánk 3. lesz a sorrendben. Nem a családi béke miatt, hanem az észszerüség és praktikum miatt. Szerintem 50st50e-t nem fogok már kapni. 50" ban talán lesz még gt és VT. 55"ban van még st is. Egész pontosan 3.5 van a fejünk a TV től. Mint írtím most egy 42" pana plazma van. Amit rühelnék, ha tényleg oldalra kellene bekötnöm 2 db hdmi házimozi és konzol. Fontosnak tünő dolgokkal sem foglalkoztam eddig. Mennyire fontos a kalibrálás, közülletek ezt mennyien csináltatták meg? Nem vagyok vájt szemű és fülű,de............ egy jó beállításra még költenék. Gondolkoztam esetleg a falra rögzítéssel. Ott kb. mi az ideális ,,cm,, a padló és TV alsó széle között? Szívesen veszem a véleményeket és a kritikát.
-
roomi
tag
Sziasztok. VisszaoL asgattam. De az Lg plazmairol jelentosen kevesebb velemeny van. Mas gyartokhoz kepest lg ben NE GONDOLKoZZuNK?
-
roomi
tag
válasz Sanyyka #34241 üzenetére
Hi. Koszia valaszt. Bevagyok sozva es az asszony sem hisztizik miatta. De ő elobb butort kanapet es hutot szeretne. En meg egy 55" os panat. Ha mar nem lehet par honap mulva 50st,gt t kapni, akkor mit helyette? Nekunk jo a szoba fenyviszonya ezert mertem UT ban is gondolkodni. Van belole 55"?
-
roomi
tag
Vmit lehet hogy elszúrtam? Nem szabadott volna Sanyykát megkérdeznem a TV eladásról??
-
roomi
tag
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/panasonic/th-103pf12e-p41956530/ és ez
-
roomi
tag
Köszönöm a gyors válaszokat.
-
roomi
tag
Mit jelent? st50 vagy st50e.
-
roomi
tag
Jaaaaa még valami. Lusta vagyok megnézni. A hdmi ugye nem az oldalán van?
-
roomi
tag
HI. Végigolvastam az 1 hozzászolást. :-) Tetszett. Jelenleg egy 3 éves 42" Pana plazmánk van. Váltanék.
TX 50 st50e vagy 55" ra . Samu p51e550. Tulképpen nem érdekel a 3d a smart a wifi a tv ben. Jó lenne egy sima faxa plazma. 3.5 re van a TV. A pénz nagy úr. Sejtem, h 55 kellene venni. Sanyyka nevű topik társ árulja még a pana 55 plazmáját?? Simplán csak nagyobb tv t szeretnénk. Szempont lenne:szeretünk mozizni és megy a konzol téma is, de nem észnélkül. Na most jön a kedvenc kérdésetek. Miben is gondolkozhatok?? Pana felé hajlok, de nem lennék öngyilkos a samsung miatt sem. Lehet, hogy az UT is elég lenne?? Az igazság az legalább 5 évig tartanám. Köszi az ötleteket. Jó értelemben :-) nem vagyok annyira ,,szögletes,, plazma hívő stb. mint itt sok fan. Pedig tudom, hogy csak plazmát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Google Pixel topik
- Amazon Kindle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest