Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz DM-Fan #81252 üzenetére
Én már inkább az OLED tapétát várom, a vetített kép akkor már csupán csak érzést ad, de minden másban hátrányt jelent. Jelenleg viszont vitathatatlanul ez jelenti a nagy képátlót, mozi élményt, sőt meggyőződésem szerint jelenleg szinte csak a projektorokban van igazán létjogosultsága a 4k-nak filmezést tekintve.
Ettől függetlenül luxus, persze ma egy használt 65"-os plazma is az itthon.
Használt projektornál eleve számolni kell az izzócserére, új pedig több százezerrel drágább a VT60-nál, az ár-érték bajnok ST szériáról meg nem is beszélve.
Tévénél legfeljebb a polc vagy a fali konzol plusz kiadás, projektornál meg szobaátalakítás, vászon, ami alaphangon több százezer, továbbá az izzócsere és a kiegészítő tv.
Én is szerettem volna projektort, de ha racionális az ember akkor ezekkel is számolni kell. És már eleve a két készülék között 200-300 ezres különbség valahogy el lett felejtve, mintha az csak aprópénzt lenne.Kicsit olyan ez amikor a paraszt bemegy és megveszi 6 milláért a középkategóriás dízelautót, hogy milyen fasza, megy mint a rakéta a pályán, kényelmes, közben nem fogyaszt. Aztán téligumira már nem futja, olajat majd elég lesz 20.000-30.000 km-enként cserélni intenzív városi használattal. Ha meg majd részecskeszűrőt meg kettős lendkereket kell cserélni súlyos százezrekért akkor a kurva anyját a gyártónak. Szóval a járulékos költségek gyakran kimaradnak a számításból, amivel már hirtelen mégsem olyan csodálatosan jó vétel.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Kuponkunyeráló