Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz gyetvai19 #46900 üzenetére
Ez egy 2010-es modell, a Samsung legalapabb, belépő fullHD plazmája volt abban az évben. Garancia már nyilván nincs rá, képességei szerények, ennek megfelelően én így lassan 2013. év vége felé haladva már nem nagyon adnék érte 90 eFt-ot. Más kérdés, hogy az eladó meg nem nagyon fog ennél olcsóbban megválni tőle, ami meg szintén érthető a részéről. Picivel drágábban (mondjuk úgy már 150 eFt körül), kis szerencsével akár egy évvel későbbi, komolyabb Panasonic 50"-os fullHD plazmát is kaphatsz használtan, vagy akár Samsung-ot is (pl. egy 51D550-et vagy a még újabb 51E550-et).
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
st81
tag
válasz headhunter #46895 üzenetére
Szemérmesen megjegyzem, hogy 400e a teteje és az is csak 1 hónap múlva jön össze. Tudom, hogy csak a negyedével több, de valahol meg kell húzni a határt.
Hsanyikának köszönöm az app-ot, letöltöm. -
nagyúr
Bocs a nagyon offért, de szerintetek honnan tudnék leszedni AVCHD Progressive demo-felvételt? Akarok venni egy Pana kamerát, de szeretném előtte letesztelni ezt a formátumot, szerkeszthetőség terén. (Jutubon van ilyen címmel felvétel, de csak FLV-ben jön le.)
Ez kellene:
Felvételi formátum : [AVCHD] AVCHD Progresszív
Tömörítési mód : MPEG-4 AVC/ H.264Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Gh0sT
addikt
Ha a lehető legjobb minőségben szeretnék filmeket nézni a tv-n, akkor milyen formátumra lenne szükségem?
BD25, BD50 között nagy a különbség? Ha valami megvan BD50-ben is, akkor érdemesebb azt választani? Mi a helyzet az 1080p jelölésű 8-9 GB-os anyagokkal? Azok már tömörítettek, vagy csak az audiósáv butább? Kezdek összezavarodni a formátumok között.Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.
-
kezdő
senior tag
BD50 a csúcs.
BD25 sokszor ugyanazzal a képpel rendelkezik mint a BD50, csak kidobták mellőle a felesleges hangsávokat/extrákat. Előfordul, hogy újra kell tömöríteni a képet is, de szinte észrevétlen ilyenkor a minőségromlás.
8-15GB x264 fájlok: Itt más kodekkel tömörítik a képet, tehát nem annyival rosszabb a minőség mint amennyivel kisebb a fájl, illetve a hangot legtöbbször sima DTS szintre "rontják", elveszik a HD hang. -
gyetvai19
tag
Hozzáértőket kérdezném.
Panasonic P42GW10 Helyt áll-e a mai tv-k között ? Konzolhoz megfelelő választás-e? Megér-e 100ezer ft-t? Vannak-e széria hibái stb ?
-
Locutus
veterán
válasz MasterMark #46912 üzenetére
Épp ezen mérgelődök napok óta, mióta fullscreenen nézek youtubeos dolgokat is az 50GT60-on, hogy még amire bő nyállal 1080p-t írnak, az is mekkora sapka szar minőségű....
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
nagyúr
válasz lemmy9 #46905 üzenetére
"Valahogy elküldenék egy felvételt e-mail-en?"
Nagyon megköszönném! gyiku topictárs már privátban linkelt egy SD40-el készült saját felvételét, de jó lenne, ha lenne más forrásból, más gépről is. Ő valami fájlmegosztóra töltötte fel és a linket küldte privátban. Ez jó neked, vagy legyen ímél? Folytassuk privátban.
Köszönöm!
-
nagyúr
válasz gyetvai19 #46911 üzenetére
"Panasonic P42GW10 Helyt áll-e a mai tv-k között ?"
LCD-kel összevetve a mai napig megállja a helyét!
"Konzolhoz megfelelő választás-e?"
Az attól függ, milyen távolságról. A 42-es elég kicsi, ha 2 métertől távolabbról nézed. Input-lag infóm nincs róla, ha az rendben van, akkor biztosan jó konzolra.
"Vannak-e széria hibái stb ?"
Emlegettek annak idején valami feketeszint emelkedést a G10-el kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Van egy Panasonic TX P42S10E tv-m. Az lenne a kérdésem, hogy vajon a UPC digitális tv szolgáltatásai működnek ezzel a tv-vel set top box nélkül. Anno az ügyintéző megnézte valami listában, abban nem volt benne, így azt mondta, hogy tuti nem működne vele.
De volt már olyan ismerősöm, aki azt mondta, hogy attól még, hogy nincs benne a listában valószínűleg működne.Valakinek nincs pont ilyen tv-je véletlenül, aki UPC-vel set top box nélkül tudja használni?
-
BBéci
legenda
válasz rayoliviero #46918 üzenetére
Ha a kártyafoglalata CI+ akkor működik. Úgy rémlik, abban a tévében csak sima CI van.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Gabor970
addikt
gyártói leirás szerint a PS50C430 is csak CI, és nem CI+, mégis kifogástalanul működik nálam a mediacard. Persze lehet, hogy valamelyik firmware az CI+-á tette, erről nincs infóm. Van itt is mediacard topic, ott érdemes érdeklődni. A UPC lista valóban sokkal kevesebb készüléket hoz, mint amivel működni tud.
Én anno azt tettem, hogy bementem, és nem cserére vittem a STB-ot, hanem kérdeztem az ügyintézőt, hogy ha előfizetek +1 készülékre, akkor az hűségköteles dolog-e. Azt mondta nem. Nno akkor máris kérnék egy mediacardos megoldással +1 készüléket. És amikor láttam odahaza, hogy "ez jó" , akkor visszavittem a boxot, és azt lemondtam, mondtam megtartom a kardot az első készülékhez. Kicsit furán nézett a csaj, de nem tettem semmi szabályzatba ütközőt.[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
st81
tag
válasz Chrys_ #46922 üzenetére
Üdv! Hát elég nagynak tűnik a 65". Persze túltenném magam eme problémán, de nem hiszem hogy leszállna az ára 400eFt környékére. 3d abszolút nem fontos. Lejátszót is tervezek venni az A-110 helyett, de nem a 3d-s A-400-at, hanem az A-300-at, mert a 110-esem csak lite módban játssza le a Blu-Ray-t, a feliratot meg nem is látja. A 110-es majd megy a nappaliba hálózatba.
-
aktív tag
Hali,
Jártak nálam szerelők a médialejátszós probléma kapcsán. (Aki még emlékszik: egyik TV sem tud mit kezdeni egyik adathordozónkkal sem).
A rövid eredmény az, hogy senkinek nincs halványszőke lövete sem, hogy mi lehet a probléma. A szerelő rádugott egy pendrive-ot és azzal ment rendesen. Én formáztam NTFS-re egy 650 Gb-os vinyót, 2 AVI-t tettem rá, de a TV ezt a hordozót már nem hajlandó lejátszani. Látja ugyan a beállításokban, hogy ott van, de a médialejátszó továbbra sem lát csatlakoztatott eszközt.
A szervizesek szerint a TV és a HDD nem kompatibilis, de ezt nem igazán akarom elfogadni, egy teljesen mezei HDD-ről van szó, amiből 12 egy tucat.
Egyszóval megakadtunk. Azt ígérték, telefonálnak majd, ha kisütnek valamit - ebben elég kevéssé bízom.Shit happens. Size matters. Time flies.
-
hunspikey
őstag
válasz Chrys_ #46922 üzenetére
Ez teljesen így van!!! Nekem is 55 collal kell beérjem és oldalsó fekvőhelyről 2.3-ről 2d még jó, de 3d már nagyon határeset, a hátsó kanapéból 4 méterről teljesen élvezhetetlen mind a 2d mind a 3d - egy telefon lesz a tv-ből... szóval legközelebb 65 vagy nagyobb lesz.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
rgeorge
addikt
válasz Litván Zongora #46924 üzenetére
A HDD-t nyilván nem közvetlenül csatlakoztattad a TV-hez, az USB ház és annak az USB kontrollere (USB-SATA) lehet inkompatibilis a TV-vel. A szervizes nyilván nem értett hozzá, ha a HDD-re fogta a dolgot, és nem az USB házra. Te már mindennel kipróbáltad, ha jól emlékszem, külső tápos házzal is, nem? USB-n max. tápellátási gondok szoktak előfordulni, ha minden eszköz egyébként hibátlan, és ez is csak nagyobb energiaigényű HDD-k esetén, akiknél gond van az USB-k szabvány 500mA-ével. Ez okozhat olyat, hogy az eszköz felismerhető, de nem olvasható.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
aktív tag
-
őstag
válasz MasterMark #46930 üzenetére
És a pendrive-okkal mi a helyzet, mert ha jól emlékezem avval sem működtek a készülékeid. Mármint a sajátoddal.
-
skoos
őstag
Nov- Dec környékén mennyit fog kóstálni egy 55ST60?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz hunspikey #46932 üzenetére
"kapható Pana 85 colos már 4 milláért!"
Na, azt már nem szabad megvenni annyiért. Nem vagyok naprakész a kivetítők és projectorok világában, de annyiért már szerintem azt kell építeni. (Nyilván felső határ a csillagos ég, kivetítőben is.)
Amit meg linkeltem, a 152"-ost, azt inkább hagyjuk........ Annak az árából mozit veszek, jegyszedővel együtt!
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Még én is egy 50es panával nyomulok... de még nem akarok meg nem is tudok cserélni.
Huhh de drága volt anno.....
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Franky2Ster
senior tag
Ma voltam a MediaMarkt-ba ki volt állítva egy Sony 4K-s TV hát nem voltam hanyatt esve a képétől.Pedig minden nap 50UT50-et bámulok.
-
mayday00
őstag
válasz Franky2Ster #46939 üzenetére
Ugyan azt láttuk Szerintem elég részletes a képe...
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
gyetvai19
tag
Samsung PS-42C62H megér 80 ezer forintot ? 3éves doboz papírok nincsenek meg.
Beégés mennyire tapasztalható ezeknél a típusoknál ? Esetleg egyéb széria hiba ? -
tisn
addikt
válasz Franky2Ster #46939 üzenetére
hát nem voltam hanyatt esve a képétől. Pedig minden nap 50UT50-et bámulok.
mert az a legjobb tv
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
válasz gyetvai19 #46943 üzenetére
nem. Kb 5 éves lehet, DVB-T nem tudja a mi mostani szabványunkat. SZtem max 30e Ft, nyaralóba, hegyre alkalmi használatra + még kell mellé lejátszó és/vagy STB, hogy tévét lehessen rajt nézni.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?