Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
válasz liszi70 #46051 üzenetére
Huhh mondjuk ez jó kérdés, haverom vett egy ilyen tv-t igaz mondtam neki, hogy X50 alatt meg ne álljon, nekem is UT50 van csak mivel nem nagyon van otthon a tv-k világában megvette ezt 120-ért, hogy jaj de jó, de az a plusz 30-40 megérte volna a sokkal jobb képminőségért. Nekem is itt segítettek a fórumon.
-
Gabor970
addikt
válasz liszi70 #46051 üzenetére
a C430 esetén vannak szín "csúszkák", lehet fehéregyensúlyt állítani, de mintha azt írta volna Janos666, hogy erősen korlátozott az állíthatóság. Gamma is csak három fokozat összesen.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Gicz
addikt
válasz s7evcsenko #46056 üzenetére
pontosan ilyenem van, ugyanitt vettem, 15"-os macbook proval használom, átmegy rajt a hang a tvre! egyébként elég jó minőségű az átalakító, kb 1 éve használom naponta, még nem tört meg vagy ilyesmi.
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek... tudtam, hogy ide is be kell írnom.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
kroy83
tag
Sziasztok!
100-120 körül szánnék tvre. Tudnátok ajánlani valami jót?
3D nekem nem kell. Ami fontos a képminőség, és az ár érték arány.
Méretre olyan 85-100 cm gondoltam.
Olvasgattam a fórumot de nem nagyon találtam ebben az árban best buy-t.
Előre is köszi.I don't need to "get a life". I'm a gamer, I have lots of lives!
-
dzsóbácsi
aktív tag
Helló!!
Tudna valaki segíteni abban ,hogy az s60 és az s60e vagy éppen az st60 és az st60e között mi a különbség??.. Vagyis az a plusz E betű mit takar??
Köszönöm!
-
őstag
válasz dzsóbácsi #46065 üzenetére
Az "e" betü európai régióra szánt készüléket takar. Legfőképp a különböző TV tuner szabványok és villamos csatlakozás miatt kell különbséget tenni. Azt hiszem egy Angliába szánt tv (P50ST50B) nem tudja megjeleníteni a nálunk használatos műsorszórást. Az USA példányhoz meg 110v-os átalakítóra is szükség van, hogy be lehessen kapcsolni nálunk.
Ha jól tudom Európában nem lesz kapható S60, ami egy 3D és szűrő nélküli FHD készülék, gyengébb képességekkel mint az ST széria.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz kroy83 #46064 üzenetére
Ennyiből egyetlen plazma jöhet csak szóba, a Panasonic 42X60, ami egy 106 cm-es HD-Ready készülék. Árban újonnan más nem nagyon fér bele (maximum a Samsung 43F4500, ami ugyancsak HD-Ready, de képiekben gyengébb), fullHD készülékről ennyi pénzből ne is álmodj!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
sad_Vamp
őstag
válasz kroy83 #46069 üzenetére
Ha játszol is (Xbox, PS) akkor nagyon sokat, mert csak GT60 jöhet szóba, ha csak simán filmezés akkor jó az ST60 is. Ezekkel érdemes várni év végéig jövő év elejéig ha jól tudom.
Viszont ha netán találsz még UT50 vagy ST50et (kifutó modellek) akkor jól járhatsz velük
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz sad_Vamp #46070 üzenetére
Azért ott van a Samsung-nak is az 51F5000 vagy az 51F5500 is, mint értelmes alternatíva a 190-250 eFt-os ársávban. A Panasonic GT60-ból egyelőre még a 42"-os is 300 eFt fölötti összegért vihető csak haza, tehát enyhén túlárazott még jelenleg.
kroy83: ha a játék (akár PC-s, akár konzolos) nem fontos, akkor mindenképp várnék a helyedben. Várhatóan jövő év első negyedévére leesik a Panasonic 50ST60 ára 220 eFt környékére (vagy egy picivel fölé), amennyiért brutálisan jó vétel lesz. Talán addigra az 50GT60 ára is beáll 300-320 eFt körülire, aminek személyében pedig már referenciaszintű TV-t kapsz.
Ha ennyit nem tudsz/akarsz rászánni, akkor az említett Samsung-ok valamelyike lehet alternatíva, de inkább az 51F5500 lenne szívlelendő, addigra annak is leeshet az ára 200-220 eFt körülire. Ennél olcsóbban újonnan nem igazán lehet megúszni normális minőségű fullHD plazma vásárlását.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
DM-Fan
Topikgazda
Tunert tekintve valóban problémás lenne a hazai használata, áramellátási szempontból azonban valóban nem lenne gond: a mai kapcsolóüzemű tápegységeknek már nem ügy, hogy milyen hálózatra dugod őket. Ugyanez van a trafókkal/töltőkkel: az angliai iPhone 5 töltőfejem is gond nélkül használható itthon egy átalakítóadapterrel, rá is van írva a töltőfejre, hogy Input: 100-240 V~50/60 Hz 0,15A.
Get Moded!
-
szijartg
őstag
Sracok.
S30-as Panahoz keresnek valami megbizhato fali tartot.
Ajanlat? -
Locutus
veterán
Érdekes kérdés: Milyen háttérfényt tegyek az 50GT60 mögé?
Egyelőre igencsak fárasztja a szememet, de külföldi fórumokat olvasgatva ez nem feltétlen a plazma mivolta miatt van, ugyanis nagy LCD-re váltva is sokan panaszkodnak szemfáradtságra. A legtöbb helyen valami háttérfényt ajánlanak a képernyő mögé, és persze megfelelő kontraszt/fényerő beállításokat hozzá, mert hogy sötét szobában ilyen nagy kontrasztú óriási képet nézni egyszerűen fárasztja a szemet és kész.
Szóval szerintetek mit érdemes? Valami ledsort? De mégis milyen fénnyel?
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz szijartg #46076 üzenetére
Még egy szavazat a Harmantrade-re, nekem is az van, egy ML-P12 típusú, 75 kg-ig terhelhető konzol. Atomstabil, nagyon masszív.
Ajánlhatók a Vogel's, illetve a Hama konzoljai is. A lényeg, hogy VESA-szabványú legyen, minél nagyobb teherbírású legyen, illetve, hogy nagyobb furattávolságú TV-t is fogadni tudjon, hogy ha később nagyobb készüléket vásárolsz, akkor konzolt ne kelljen cserélni.Locotus: hát, én igazából semmilyen háttérfényt nem raknék a TV mögé, de sokan csinálják, akiknek érzékeny a szemük. Nekem semmi gond nem volt anno a CRT-ről plazmára való váltáskor, aztán később a méretugrásnál sem, pedig nálam koromsötétben megy a TV. Ha választani kéne, akkor inkább melegebb fényű LED-sort választanék, de esetleg előtte próbáld ki azt, hogy nem elegendő-e, ha a szoba egy másik sarkában ég valahol egy kis asztali lámpa.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Gabor970
addikt
válasz szijartg #46076 üzenetére
a fali tartó nem romlik el Erejét azok a tiplik és csavarok adják, amivel a falra szerelt rész rögzítve van, filléres tétel. Amit én használok, az nemrég 1500Ft volt a tescoban. Ha nincs leárazva, akkor 3000 környéke. Egy falra szerelt fém, és két másik fém alkatrész, amit a TV hátuljára kell felcsavarozni. Háromféle távtartót adtak, amivel a TV faltól való távolsága szabályozható. Keresztelem furatai falra feljelöl, négy tipli befúr, keresztelem falra felcsavaroz, Tv felakaszt rá. Ha nem kell mozgatható, forgatható, billenthető, nehezen érteném, másféle mitől jobb.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
zeix
senior tag
Szeptemberben tervezek venni egy új tv-t.
46" és felette gondolkodom full HD.
Tudtok ajánlani valamit?
a keret max: 250k.
Lehet LED tv is.
Bár jobban hajlok a plazmára.Köszi!
-
őstag
Mint korábban írtam, volt szoftverfrissítés a ST60-ra. Nem lehet, hogy igazítottak az inputlag problémán? Hogyan lehetne ezt ellenőrizni?
-
erdoke
titán
Áltálában játékra is jobb a plazma, de az ST60 szériának elég nagy az input lagja. Esetleg egy 51-es Samsung lehet neked megoldás 250-ből, a GT60 300 alá nemigen fog menni még jövő év elején sem.
(#46088) TCr
Csak péntekig él a 15 % kedvezmény, utána nyilván megint 10 % lesz hosszú ideig. Persze egy szeptemberi 265e Ft-os árból levont 10 % (és hozzáadott éves kartyadíj) is 250e alatt van.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
DM-Fan
Topikgazda
Akkor kellene csak igazán plazma! Csak nem az ST60, mert annak túlzottan magas az input-lag-ja. A többivel nincs ilyen gond. Szóba jöhet a Samsung 51F5500 is ebből a keretből. 46"-os plazmát viszont nem fogsz találni, vagy 42-43"-osok, vagy 50-51"-osok, 55"-osok, illetve 60/65"-osok vannak csak.
Get Moded!
-
Lehiñito
senior tag
Hali.
Előfizettél már hd csatornákra?
Igaz nálam T-s kábel iptv van, nem sat és eszméletlen a hd csatornák minősége.
A vizes vb közvetítése pazar volt az m1-en, dobtam egy hátast.
Beigazolódott DM-Fan véleménye, miszerint érdemes előfizetni hd csatornákra és nem sajnálni rá azt az egy két ezer forintot havonta, ha van egy korrekt megjelenítője az embernek.[ Szerkesztve ]
-
-
< CyberBob >
őstag
Ez engem is érdekelne.
Amúgy ez egy javítható szoftveres hiba vagy valamelyik alkatrész gyenge és nem foglalkoznak vele?
Azért furcsa, hogy az eddigi évek legolcsóbb modelljeinél sem volt gond az inputlag most meg csak a nagyon drága típusok közül lehet választani ha játékra is kell a tv.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
rgeorge
addikt
válasz < CyberBob > #46095 üzenetére
Az ST60 a legolcsóbb fullHD modell lett idén. Nem kapta meg pl. a gyorsabb processzort sem, ez lehet az egyik oka a magas inputlag-nak. A képminősége viszont annyira jó, hogy nehéz hibáztatni a Panasonic-ot ezért a szinte egyetlen, csak a játékot érintő hibáért.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Lehiñito
senior tag
válasz spiritex #46094 üzenetére
Én is azt hittem, hogy csomagváltásnál meg elégszek a 10 hd adóval, amit a csomag tartalmaz, de pár nap múlva megrendeltem a többi elérhető hd csatornákat is minicsomagban, mert durván érezhető a különbség.
Lassan kezd a T is felzárkózni a többi szolgáltatóhoz képest a hd csatornák számaival.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
Viszont a képminőség javítása szoftvermódosítással járt (gondolom), és ezzel a régi hardver csak úgy boldogul, hogy kissé nő az inputlag.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest