-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz S e t h #102984 üzenetére
Beakadások falba beragadt/beleolvadt Aloy szó szerint és nem 1x és újra indítás segitett, ott is később tölt be csomó helyen a textúra, volt olyan, hogy kb 10fps-re vissza esett a kép frissítése, gyakorlatilag olyan volt mint a lassított felvétel komolyan és csak az újra indítás segitett, már bánom, hogy nem készítettem videót róla, HDR egy rakat fos benne nincs jól optimalizálva, forgatod a kamerát és fakul a kép amikor megáll a kamera akkor kivilágosodik/szinesedik, soroljam még 🙄 Azért van összehasonlítási alapom, Horizont kiplatináztam az Elden előtt ,és rögtön utána beleestem, összességében SOKKAL szebb és jobban fut az Elden Ring itt még 1x sem ragadt be a karakterem sehová, ebben is van már 110 órám...tetszett nagyon a Horizon is, de egyáltalán nem tökéletes az sem mint az Elden Ring sem, de olyan nem is létezik👍 Na, de azért ezt így kijelenteni,hogy olyan mint egy prevgen, hát az több mint vicc kategória...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PR-Telecom
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, dobozában, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch V2 RP2040 CFW + 128GB SD kártya + műa. tok + üvegfólia
- RETRO Gamestick 128gb + kontroller 2x
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia