Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz bbuffy #98155 üzenetére

    Isten őriz, csak azt nem tudom felfogni, hogy valami drága cuccba miért olyan nehéz beletenni bizonyos kényelmi dolgokat?!
    Oké, hogy a Mitsu klíma azért lett, mert halk, de az, hogy konkrétan szét kell barmolni szigetelőszalaggal, hogy minden másban is komfortos legyen az azért durva.

    De mondhatnám a beépíthető mikrónkat is, AEG. Hadd ne írjam le mennyibe került, totál letisztult forma, és 5 percig mutatja az időt :Y :DDD Mármint használat után. Vagy, ha megnyomja az ember az érintőgombot. Érted. Meg kell nyomni. Egy teljesen sötét valamin, amin csak érintő van, sötétben ülsz a konyhában, vagy csak szimplán oda néznél, mert nincs rajtad óra, és nem írja az időt. :D Használatija is ezt írja, hogy nem is állítható állandóra. Ja és naponta állíthatom be, mert simán egy pár mozdulattal az ember nullázza is az időt, és utána megint be kell állítani. A másik nyűgje, hogyha lejár a mikrós idő, és 0-t ír ki és rájössz közben, hogy hoppá még nem volt elég a kis idő, akkor melegítenéd még, előbb le kell nullázni vagy kinyitni az ajtót és visszacsukni, aztán lehet újra elindítani a mikrózást. Nem is értem.. a 25 éves moulinex mikró, ami az első digitálisok között volt is tudta mutatni az időt és nem kellett kinyitni az ajtót, ha még rá akartam rakni mikrózási időt. Ezekkel csak arra akartam rávilágítani és be is fejezem az offot, hogy hihetetlen, hogy az ember kiad egy valag pénzt valamiért, ami jól néz ki meg csilivili meg márkás, és akkor alapvető dolgok hiányoznak belőle, amire nem is gondolsz, hogy ilyet kihagynak..
    Ja a Bosch-nak a super silence mosogatógépét ne is mondjam.. ha végzett, 4-5 olyan rohadt hangosat sípol, hogy az valami fenomenális. Az sem kikapcsolható szerencsére.. ha éjszakára indítod el, biztosan felkel rá az egész ház. :U

    Na be is fejezem az offot..

    Szóval akkor C1-es OLED TV kell PS-hez? Az jó? :DDD ;] Kikapcsolható rajta a standby led? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák