Új hozzászólás Aktív témák

  • ratgab

    tag

    válasz sxxorp #88948 üzenetére

    Az a szép a ps5be, hogy az a backlog amit ps4re felhalmoztál ps5ön is fut és sok esetben sokkal jobban. Semmi önigazolás nincs ebben a ps5 ps4es játékokkal használva is szuper élmény. Az a 200k most még simán lehetne 140 is a régi gép eladásával.

    Az ár szempontjábol azért a jövő elég bizonytalan. A revízió és a slim verzío ki tudja mikor jön és mennyiért.

    Jelenleg ahogy más is említette, aki játszani szeretne és nincs erre alkalmas pcje vagy konzolja az új generációs konzoloknál jobbat, költséghatékonyabbat nem tud választani. Nagyon megéri új konzolt venni. Ha az ár/érték arányt nézed akkor a gamepass miatt xboxot talán jobban. De azért a pst se írjuk le. Jövőre azért érkezik pár exluzív játék+ psvr2. Lehet érdemes idén bebiztosítani a jövőt. Ps5 mellett szól még a ps plus collection és ps plusra is elég jó dolgok jöttek idén. Ha csak havi 2700at fizetsz ps plusra es nem veszel játékot akkor is elvagy addig míg kijönnek a ps5 exluzívok. A lemezes ps4 exluzív játékaidat meg eladhatod, mert ps plus collectionben ott vannak nagyrészt.

    De persze mindenki azt csinál amit akar. Új genes konzolt régi pseseknek és újaknak is megéri venni most is( nyilván aki rongyosra játszott mindent ps4en annak tényleg nem).

Új hozzászólás Aktív témák