Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    Ez a Final Fantasy XVI nagyon jónak tűnik (demó alapján). Az art, a zene, a harcok, a karakterek, a grafika mind-mind fantasztikusak. Baromi élvezetes a játék, csak épp technikailag furcsa. Framerate módban szerintem közel sincs meg a 60 FPS, inkább olyan 40-45 körül van (a másik a grafikai mód, azt nem néztem még), de az Eikonos csatáknál olyan, mintha 20 fps-sel futnának az összecsapások. Olyan, mintha a PS5 deleje kevés lenne már ehhez a játékhoz, ami egy 2,5 éve piacon lévő konzolnál elég gáz. Mert egy kizárólag PS5-re fejlesztett exkluzív játékot még nem is nagyon kaptunk ebben a generációban.
    Kicsit megértem, mert vannak jelenetei, amik baromi látványosak, látszik, hogy nem akartak spórolni semmin.
    Vagy... maga a játék lett tré módon megírva, de ez szintén ciki, mert egy (időlegesen) exkluzívról beszélünk (nem kellett egyelőre másra fejleszteniük a fejlesztőknek). Vicces, hogy még a Fix30FPS sem sikerült... Nagy kár, mert baromi élvezetes és ígéretes a játék minden szempontból, csak ez az FPS drop rettentő élményromboló. A demó verziója 1.01, nem tudom mennyire lesz majd más a teljes játék. Bízom benne, hogy az frissebb build és ott már megoldották ezt. Mert patch-et sem akarnak, lévén ettől függetlenül eléggé polished a játék tényleg. Illetve a fejlesztők mondták, hogy nem akarják, hogy internet/0day gigászi patch-ek kelljenek ahhoz, hogy a játékos játszani tudjon a játékkal. Emellett nincs Season Pass/BattlePass, mikrotranzakciók, kivágott tartalmak, hanem csak játék van, teljes pompájában elkészítve. Nagyon nagy csoda és ritkaság manapság az ilyen fejlesztői/kiadói hozzáállás. És ez számomra hatalmas pozitívum. Csak ezt az FPS dropot oldják meg. Videókban, stream-ekben nem volt észrevehető, de játék közben eléggé szembetűnő.
    De ez csak egy ember véleménye. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák