Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz RangerFox #122762 üzenetére

    Nem tudok erre válaszolni. Annyira nem játszottam idei játékokkal. Egy csomó játék van olyan állapotban, hogy majd végigjátszom valamikor. Mint a Plague Tale Requiem, majd az új GoW, Xenoblade Chronicles 3, Horizon Forbidden West, Return to Monkey Island 3. Ezek mind ideiek. De most komolyan meg kellett néznem itt, hogy mivel játszottam egyáltalán idén:[link].
    Nekem a kerékpározás miatt, nagyon lekerült a fókusz a játékról. Több mint 2500km-t tekertem eddig idén. Szóval ha azt írom, hogy valami nem érdekel, akkor nem úgy értem, hogy rossz. Hanem csak nem érdekel. :)
    Szerintem nem is túl jó év. És ez, hogy nem is érdekel annyira, így nem mondok semmit. Csak azt, hogy HA az Elder Ring fog sok év játéka díjat nyerni, akkor nem fogok meglepődni. A GoW-on már inkább, mert ha 18-ban azért nyert mert "megreformálta" önmagát a széria, ezzel az okkal idén már nem nyerhet. :U

    Most, hogy rosszabb az idő, kicsit többet játszok, RDR2-ezek, és ezt nagyon élvezem. De az nonszensz, hogy az legyen az év játéka. Az én egyik kedvenc játékom, az oké.
    És a Fortnite ment még idén, sajnos túl sokat, mert farmoltam a fiamnak, de tegnap jelentettem be neki, hogy vége. Én már hányok attól a játéktól.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák