Új hozzászólás Aktív témák

  • snots

    tag

    válasz #62435328 #105905 üzenetére

    Igen, ez amit leírtál ez teljesen érthető, valamennyire ismerem is ezt a fajta embertípust és teljes mértékben egyetértek veled. Én mondjuk inkább a másik véglet vagyok. Úgy vagyok vele, hogy vagy megengedhetek valamit magamnak, vagy ha nem, akkor nem is foglalkozom vele.

    Inkább úgy fogalmaznám meg ezt a dolgot, ha valaki, aki nehéz anyagi körülmények között van és olyan dologra gyűjt pénzt ami "luxus", de teszi ezt annak a kárára, hogy mondjuk lyukas cipőben járatja a gyerekét, akkor ez részemről is elítélendő.

    Én mindösszesen azt nem értettem csak ebből a dologból, ha valakinek megmarad mondjuk 20 ezer forintja hónap végén, akkor én abban semmi kivetni valót nem találok, ha ő azt egy évig arra rakja el, hogy vegyen egy PS5-öt, ha éppen az a szíve vágya. Erre még mindig nem lehet azt mondani, hogy hű, de nagyon megengedheti magának a dolgot, de végülis ki kicsiben, ki nagyban, de sokan csináljuk ezt (lakáskölcsön pl.).

    Az a lényeg, hogy végülis ugyanarra gondoltunk szerintem, nyitom is a sört, csak máshonnan közelítettük meg a dolgot. Ha mégsem, akkor szóljál és visszarakom a kupakot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák