Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nokia123
aktív tag
válasz syler123 #241943 üzenetére
Gondoltam hogy külön nem lehet de hátha,na mindegy. De amit linkeltél az jól néz ki meg az fixen benne van és úgy teszed rá a kontrollert.De ha váltasz esetleg PS5 -re ahhoz is jó lesz? Ez is úgy néz ki https://www.supergamer.hu/dualis-toltoallomas-ipega-9180-dualshock-p-401335.html
[ Szerkesztve ]
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Van egy ilyen töltőállomásom a PS 4-hez https://www.konzolvilag.hu/playstation4/venom-vs2732-ps4-fekete-dupla-toltoallomas?gclid=Cj0KCQjwyur0BRDcARIsAEt86IA8IhG_4BTZ6-v2NTOxjVuF47n89isHzW23cVhGzX-dAoHY82UMR9UaAlfEEALw_wcB de van hozzá ugye 2 db ilyen nem tudom a nevét és az egyik valamiért nem működik nem tölti a kontrollert. Lehet külön valahol venni ilyet mert én nem találok.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Nem tudok csatlakozni a szerverhez ezt írja ki you lost your connection to the ea server. sing back in to access online features. see ea.com/unable-to-connect. Most nálam van a hiba? Vagy megint be kéne írnom a wifi kódot?
[ Szerkesztve ]
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Hol találom az arénát ahol gyakorolhatok és csak a kapus és a játékos van?
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Még új vagyok ebben online dolgokban. Azt kérdezném ha vásárolok egy Playstation Plus kártyát 12 hónaposat most Novemberben és csak December 25 lenne beregisztrálva akkor Dec 25 számítaná az 1 évet gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni egy Playstation 4 Pro és azt kérdezném tőletek mivel nem értek hozzá hogy nekem a tv UTP kábellel van össze kötve a routerel. És mivel a Playstation ugye kel net mivel a wifi az nem igazán nyerő, jól gondolom? És ha a tv-böl kihúzom a utp kábelt és bedugom a konzolba és a konzolt és a tv hdmi 2.0 kötöm össze az úgy jó? Vagy + utp kábellel kössem össze a konzolt és a tévét is így megmarad a kábeles internet a tv ami csak stabilabb mint a wifi. Csak ez az utolsó változat macerásabb mivel a router a másik szobában van és legalább kel 15m utp kábel.
[ Szerkesztve ]
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni akinek van Playstation 4 Pro hogy elférne e nekem ezen a DVD/Tuner polcon [link]Az alján a gumi talpak hány centire vannak a hátuljától és az oldalától befelé? Mivel csak 28cm a mélysége a polcomnak és ugye a PS4 Pro az 327 mm.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 4 játékok,akár 1000ft-tól(a többi a leírásban)
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest