Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Ezek passzív videók, egyetlen 360°-os kamerával felvéve, csak forogni tudsz, ennyi a plusz. A VR játékokban tapasztalható valódi 3D érzést - mármint térbeli mozgással együtt - nem fogja visszaadni egyetlen videó sem. De érdemes feltelepíteni a Littlstar appot, azzal akár USB adathordozóról is lehet lejátszani, és vannak 3D-s videók is.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
A lemezen látsz egy CUSA számot, ha tartalmazza a magyar feliratot, akkor ez megegyezik a digitális változat 09417-es számával (a címsorban látszódik).
-
seniman
veterán
Fekete,fehér,gádofvóóóros,sztárvórszos,meg mánszter hánteres.
Mindenki a világmegváltást várja a 7216-tól,de majd meglesz a böjtje a lopakodó kazánnak.Sok FAT PS3 élne még,ha kicsit hangosabbra tervezik őket.Havernak 7016-osa van,de nem mondanám olyan hű de hangosnak.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
-
Madwe
nagyúr
Az, h a ps 1 hdmin lead jelet, az addig érdekes ps szempontjából, utána azt csinálsz a jellel amit akarsz. De azt ne, tudom van e olyan elosztó, ami hdr képes jelet oszt külön, nem csúszik tőle lehetőleg a hangsáv sem... bár ha más nem valami aktív megoldás lehet van rá, de ilyenekben szerintem inkább a kezdő házimozis topikban tudnak segíteni, vagy esetleg ott másfelé útba igazítani? Én ott érdeklődnék mindenesetre
-
wierra
senior tag
PS Pro FTW!Slim, ha jól tudom, nem tud se 4k-t, így HDR-t sem.Tévedtem. Mea culpa.
[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sehogy, nem jelentmeg ps4 re! Illetve ps now előfizetéssel lehet játszani, de az magyarországon nem elérhető esetleg us accal kicselezheted, de annak a pontos menét higy mikell hozzá nemtdom, lehet ottani cím meg us paypal vagy bankkártya aszem. Vagy ugyanezek pl. UK account-al.
-
Wlac
Ármester
A játékok mindenféleképpen a gépen maradnak, maximum csak nem férsz hozzájuk. Első körben mindenképp regelj egy saját fiókot, mert a kapottat az eredeti gazdája bármikor visszaszerezheti. Lépj be a saját fiókodba, és azzal töltsd le a demót, valamint azt használd. Ha így is hozzáférsz a másik fiók játékaihoz, akkor minden rendben. Ha nem (lakat van rajtuk), akkor csak úgy tudsz velük, hogyha átjelentkezel abba a fiókba.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
KaitouP
nagyúr
Ja hogy account is volt rajta...
Hát, tapasztalatom nincs, a többiek majd megmondják, de szerintem ha regisztrálsz egy sajátot is, akkor nem tudsz játszani a másik játékaival. (De mondom, majd kijavítanak a többiek.)Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
A`rpi
addikt
"Hy! Lenne pár kérdésem igy ps4 vásárlása előtt! Az egyik hogy egy bizonyos kodszám sorozatot szoktak irni a ps4 neve után. Az mit határoz meg? Kell-e valamire figyelnem? A másik hogy megéri-e 1tb kiszerelést vennem? Networkot nem sűrűn fogom használni..."
Gép sorozatszáma, segítségével kideríthető az adott készülék fogyasztása,
és következtetni lehet a PlayStation gyártási idejére,
ha nincsenek már meg a papírok, és a számla.Régebbi szériák hátránya az érintőgomb. Ez hajlamos hibásan működni, de ezt a lentebbi linken részletesebben taglalom.
Részletes leírást legfelül a téma összefoglalóban találsz,
a lényeget pedig linkelem a szériákról, és azok különbségeiről: [link][ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
Ha nem hibás akkor elvileg nem . Érdemes olyan gépet nézni amihez van meg garancia, persze nem azt jelenti, hogy ha két éves gép akkor lenne baja, de ha pont nálad döglik be akkor gari nélkül plusz költség.
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?