Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Gebriel #247214 üzenetére
Nagyon kész voltam. Ne tudd meg mennyi csúnya szót kellett visszatörölnöm mire elküldhető állapotba került az a komment. De én vele befejeztem...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Szabi®
addikt
válasz Gebriel #247214 üzenetére
Én úgy gondolom hogy egy játék megítélését lehet kezelni a szubjektivitáson túl is.
Ha valaki feltesz egy kérdést egy játékkal kapcsolatban,akkor a személyes tapasztalatokon túl objektiven kell kezelni más ugyanazon élményét.Hiába eltérő az én személyes megítélésemen.
A Death Stranding esetében simán lehet csinálni (csináltak is) egy objektivitáson alapuló offline/online ,pro és kontra hasonlítást.
És ahogy több teszt és vélemény kihangsúlyozta,nem "csak" annyiból áll a játék hogy online jó, offline "szar".
Hiába emeltem ki a fórumozóknak hogy játszottam vele online is.Ők elfelejtették objektiven kezelni a szubjektív véleményem.
Hasonlóan ahhoz az esethez,mint amikor valamelyik fórumtárs írta a napokban hogy megveszi a Mafia játékot.Ahogy az egyik tag neki esett jött a többi "hős" is.A csorda szellem nevében.....
Hiába véleményezte azt hogy neki így is tetszik,és akkor is megveszi....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest