Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Nintendo Switch
- The First Berserker: Khazan
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Elden Ring
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
90 napot játékhoz kaptad? vagy ps4hez ami magyar? mert mindkét esetben azt csak magyar storeban tudod használni. Először használhatod azt majd utána az usat, bár akkor az addig kimenő ingyenes játékokat elveszted. USa store szerintem olcsóbb annyival hogy ezt a 90 napot kukázd - én így tettem.
A 2 acc simán megy, ha te használod egyedül mindkettőt akkor végképp: mindkettő primary, akkor bármelyik játékát használhatja a másik acc, illetve a ps+-t is megosztja a gépen a primary acc mindegyik másikkal - de ingyenes játékot akciót természetesen csak valóban ps+al rendelkező accon tudsz venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Sony PlayStation 5 Controller állvánnyal
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest