Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
fatallerror #1750 üzenetére
Fog az még majd neki kelleni ha akar rendes grafikát
Én gépem is hasonló, de egyértelműen PS4 platformon akarok már játszani.. Én pl. kifejezetten emiatt rendeltem elő.
Az FPS játékokat továbbra sem tudom, hogy fogom tudni irányítani, dehát ez van -
szasanyi
félisten
válasz
fatallerror #1750 üzenetére
Így van, meglátjuk. A prognózis jó, de semmi sem sürget így mindenképp pontosabb képet szeretnék a vásárlás előtt, mint a PS3 esetében. Meg hát ~1 év múlva kiderülhet az is, érdemes-e gamer PC-be ölni tovább a pénzt, vagy elég egy teljesen alap PC + PS4.
haddent (#1752) : az FPS játék az elég kemény dió lesz ha bill + egér kombóhoz vagy szokva, de bele lehet jönni. Mondjuk ne multiban gyakorold, mert ott kábbé azt sem fogod látni hova kerültél, amikor már le is lőttek.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest