Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Stellar Blade
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
hyggelig #124942 üzenetére
...hozzászólásokkal menő villogni
omg
Ez nem menőzés, ez nem villogás ez egyszerű vélemény nyilvánítás, és az, hogy nekem vagy bárki másnak nem jött be a játék az a te játékélményedből semmit nem von le. Ha mégis, akkor a hiba benned van. Szerintem inkább az vicces, hogy minden exkluzív címet egekig kell magasztalni, mert különben valaki neked ugrik a fórumon. Egyébként senki nem mondta, hogy rossz játék, ciki szeretni, csak annyit, hogy személy szerint neki nem jött át.
-
consono
nagyúr
-
birorichard
őstag
válasz
hyggelig #124942 üzenetére
Engem pl. az eleje nagyon megfogott, nagyon jó kezdése van, aztán főleg a mellékküldik miatt ellaposodott, a storyline az szerintem hatalmas és nagyon szép, hangulatos helyszíneken játszódik, szóval az nagyon rendben van, csak "sok" közte a valóban unalmas és érdektelen töltelék. Meg ami nekem nem jött be, bár ez egyéni probléma, hogy javarészt lopakodni kell benne. Akinek ez viszont bejön, annak maga lehet a kánaán, nekem sok volt.
Szóval összetettebb dolog ez, minthogy jó vagy nem jó, mindenesetre tény, hogy nagyon szép meg az is, hogy sokszor valóban unalmas, de szerintem egy tisztes munka, jó játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Politika
- További aktív témák...
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest