Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- Idő előtt kiderült a Mafia: The Old Country megjelenési dátuma
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- World of Tanks - MMO
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Assetto Corsa EVO
- Hamarosan újabb részleteket kapunk a Cronos: The New Dawnról
- Stellar Blade
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
birorichard #124948 üzenetére
Ez szerintem szinte minden nyitott világú játékra elmondható. Ráadásul ahogy egyre eszementebb méreteket öltenek a térképek, annál nehezebb lesz valóban tartalommal feltölteni. A sztorival általában nincs gond, vagy nincs komoly gond, de ott vannak a mellék küldetések, a gyüjtögetések, esetleg ilyen-olyan bázisok elfoglalása, pontok felkeresése... Hogy ezek valóban érdekesek legyenek, rengeteg munkát bele kell ölni.
Talán csak a Witcher 3 és a GTA V tud igazán felül emelkedni ezen a problémán azok közül amit próbáltam, esetleg még az Arkham Knight (ha nem számítjuk azt a horribilis mennyiségű Riddler kérdőjelet......). A legrosszabbul összerakott ilyen szempontból szerintem a Just Cause 3. Kapunk egy irdatlanul nagy pályát, ahol több km-es távolságok vannak két pont közt, és a negyedét nem használják fel érdemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Éjszakai műszak
- Nyaralás topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Horgász topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest