Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Nem tudjátok, hogy lehet rögzíteni a videót az elmúlt eseményekről? Ha share gombot használom, az csak megkezdi a rögzítést de sehol sem találok olyan opciót, hogy a már megtörtént eseményt rögzítse pl. visszamenőleg 3 perc vagy tudomisén.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
ViharVadász
őstag
Ha egyszer nyomod meg a Share gombot, akkor az utolsó 10/15/ vagy ahány percet állítottál be mentheted el. Vagy ha nem erre gondoltál akkor bocsi. (Nálam egyébként így van, ha egyszer nyomom akkor az utolsó 15 percet menti el, ha duplán nyomom akkor kezdi a felvételt.)
[ Szerkesztve ]
"Video games are meant to be just one thing: fun. Fun for everyone"
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Tisztelettel érdeklődnék, hogy van-e itt valakinek 4K-s PS-e? (melyik típust is kell pontosan keresnem, ha 4K-sat vennék?)
Nemrég vettem egy 4K TV_t és gondolkodom, hogy a HDR és a 4K miatt esetleg egy ilyen tudású PS-t vennék az Xbox One helyett. (gonodlkodom még a One S-en is egyébként)Milyen játékok vannak egyáltalán PS-re, amik a HDR-t és a 4K felbontást ki tudják használni?
Van egyáltalán bármi érdemi előrelépés a grafikában a sima, régi FHD-s játékokhoz képest?Köszi bármi tippet!
-
A`rpi
addikt
válasz HagaNRG #99955 üzenetére
"Tisztelettel érdeklődnék, hogy van-e itt valakinek 4K-s PS-e? (melyik típust is kell pontosan keresnem, ha 4K-sat vennék?)"
PlayStation 4 PRO a 4K-s készülék neve.
"Milyen játékok vannak egyáltalán PS-re, amik a HDR-t és a 4K felbontást ki tudják használni?"
"Van egyáltalán bármi érdemi előrelépés a grafikában a sima, régi FHD-s játékokhoz képest?"
Jelenleg kapható legerősebb játékkonzol PlayStation 4 PRO. Ugyan a rendéréles zömében nem 4K felbontásban történik, viszont a "régi" PS4-nél magasabb felbontáson dolgozik az új PS4PRO, ennek köszönhetően a legjobb látványvilágot 4K-s televízió birtokában PS4PRO-val kapod meg.
-
törölt tag
Szeretném minél hamarabb megrendelni a tartozékokat, de bizonytalan vagyok még pár dolgot illetően.
PS4 Pro kontrollerre is ugyanolyan védőkupak kell, mint a PS4-re?
Illetve tudnátok Prohoz linkelni külső szűrőt?
Nézzétek el nekem ezt a sok kérdést, de ez életem első konzolja
és kemény egy nap használat után még van kérdésem bőven. -
KaitouP
nagyúr
válasz #00444928 #99959 üzenetére
Kontroller kvázi ugyan az mint az alap gépé, néhány új feature-el. Természetesen a kontroller mérete ua., így a karok mérete is, szóval jó az "alap" joy-hoz használt kupak.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
A`rpi
addikt
"Illetve tudnátok Prohoz linkelni külső szűrőt?"
Egyelőre még nem találtam hozzá a neten.
-
törölt tag
Köszi mindkettőtöknek.
Akkor a védőkupakot megrendelem.
Sajnos én se találtam szűrőt még, ezért is bátorkodtam megkérdezni hátha én keresem rosszul. -
Peat76
őstag
Az új kontrollerre már nem kell védőkupak, mert egy megerősített réteg került rá, rájöttek a hibára ezért itt már nem kell ezzel foglalkozni....
[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Tuomas #99965 üzenetére
Nem mert kisebbek a réstávolságok és nagyobb a gép!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
gyuri00
aktív tag
Nekem is sikerült beszerezni egy slim gépet ez a tittanfall 2 nagyon adja x360 után gyönyörű a játék megérte váltani
az normális hogy a gép eléggé felmelegszik játék közben? X360-nál nem éreztem sose ilyen melegnek a gépet
3 játékkal vettem a gépet és rá van írva mindegyikre hogy "not to be sold separately" garanciáztatásnál elég a gépet bevinni? vagy addig ne adjam el a játékokat?
fifa 17-nek nincsen demója vagy csak én nem találom?
Ilyen porszűrőt hol tudok beszerezni hazánkban?
Bocsi a sok kérdésért ez az első ps-em
-
A`rpi
addikt
válasz HagaNRG #99971 üzenetére
"Egy ilyen porszűrő nem korlátozza túlzottan a beáramló levegő mennyiségét?"
Itt olvashatsz felhasználói tapasztalatokat többek között a porszűrőről is.
Hasznos tartozékok, kiegészítők
Nem lesz tőle zajos, cserébe ritkábban kell szétszedni portalanítás végett. Amúgy nem létszükséglet, én például nem használok, de aki szeretne rá költeni az tegye, nem nagy tétel.
[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
Megjelent amúgy a minap egy új Playstation app, ami a communities-re fókuszál külön.
-
toompa
őstag
-
suhi84
tag
Sziasztok!
PS4-t szeretnék venni. Egyelőre a sima és a slim között agyalok. Olvastam, hogy az újabb kiadások már a fatből sem zajosak. Igazából ez az ami kicsit zavar, nem tudom mit jelent a nem annyira, mert még sosem volt semmilyen konzolom. Este használnám csendben és félek zavarna a zúgás. Ráadásul zárt polcba lesz rakva. Nagy a különbség a két gép között?
Árban jobb ajánlat lenne a fatre. Dupla kontrolleres verziókat kerestem és találtam is két helyen egy olyan játékkal ami engemnem érdekel (igaz engem csak a fifa vonz. Mindkét helyen rákérdeztem a játékra dobozos-e, de az egyik helyen csak kódos. Ez hogy lehet, ha minden ugyanaz? -
A`rpi
addikt
válasz suhi84 #99977 üzenetére
"Egyelőre a sima és a slim között agyalok. Olvastam, hogy az újabb kiadások már a fatből sem zajosak."
Mindkettő jó választás, a Slim kevesebbet fogyaszt, és valamivel halkabb is.
"Igazából ez az ami kicsit zavar, nem tudom mit jelent a nem annyira, mert még sosem volt semmilyen konzolom."
Hangban körülbelül egy "gamer laptophoz" lehet hasonlítani.
"Ráadásul zárt polcba lesz rakva."
Nem ajánlanám, rendeltetés szerű használat miatt jól szellőző helyre tedd, máskülönben zajosabban fog működni, szélsőséges esetben idő előtt tönkre is mehet a készülék, az elégtelen hűtés miatt.
"Mindkét helyen rákérdeztem a játékra dobozos-e, de az egyik helyen csak kódos. Ez hogy lehet, ha minden ugyanaz?"
Nagyon jó kérdés, én amúgy a kódos verzióra szavazok, így a lemezzel nem kell pepecselni.
-
suhi84
tag
Köszi srácok!
Az a szívás, hogy nem tudom hova tenni csak a tv-s szekrény polcába, mert még állítva sem fér el a tv mellett szerintem.
Előlről nem lenne csak zárt, esetleg a szekrény hátulja kap egy kis tuningot és kilyuggatom a farostlemezt.
Egyébként mindegy, h fektetve vagy állítva van?
A slimet lehet egyáltalán?A játéknál nekem a dobozos előnyősebb lenne, mert úgyis eladnám- gondolom a kódosat, ha veszik is csak olcsóbban- és vennék belőle Fifat.
-
HagaNRG
őstag
A PS4 pro valós 4K tartalmat tud, vagy csak a HDR-ben várhatok előrelépést és a 4K itt is csak felskálázást jelent, mint az Xbox-on?
-
A`rpi
addikt
válasz HagaNRG #99981 üzenetére
"A PS4 pro valós 4K tartalmat tud, vagy csak a HDR-ben várhatok előrelépést és a 4K itt is csak felskálázást jelent, mint az Xbox-on?"
PS4 PRO-nál is ez a helyzet, ezt megemlítettem a válaszomban,
"a rendéréles zömében nem 4K felbontásban történik".Ami miatt mégis jobb választás PlayStation 4 PRO,
a Microsoft készülékével szemben, a játékok szebbek.Mivel a készülék nyers ereje nagyobb mint az Xbox-nak, ennek köszönhetően a játékszoftverek grafikáját részletgazdagabban tudja előállítani a SONY megoldása.
[ Szerkesztve ]
-
ivcsi86
tag
Ezek a havi PS+os játékok elég csöves kukoricák...
Elég felháborító. A decemberi címek (is) viccek.
Átkukkantottam XBOX fronton azért jobban űzik, itt lenne fejlődnivalónk hozzájuk képest. -
A`rpi
addikt
válasz ivcsi86 #99983 üzenetére
Kizárólag az "ingyenes" játékokért fenntartani egy játékkonzolt badarság. Egyik barátom fontolgatta pont a PS mellé az Xboxot, "mer ott jobbak az ingyenes játékok és ott van az EA Access is."
Csakhogy ilyenkor "A leves drágább, mint a hús."
Én lutrira nem utazom, amit tényleg szeretnék azt megveszem, a többi amit "ingyen" adnak, maximum pozitív csalódás, de elégedetlenkedni nem fogok, mert a multi végett kell, ha pedig multizni szeretnék akkor ahhoz előfizetés dukál.
-
tuki2200
senior tag
Nézőpont kérdése Outlast(2014.02.04) és SD(2013.05.07) volt mar ps+ ba mikor megjelent a konzol..visszább vettek mert magabiztos elenyuk van, BF1-ez néztem minap 2x annyi játékos napi szinten mint az MS-nel.. most az xboxnak kell teperni a felhasznalokert
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
PS4-re is megjelenik (Plus Vitára is) a Lara Croft GO.
Live-Die-Respawn
-
TazLeacher
nagyúr
Igen, csak jelen piaci helyzetben pont a konkurenciának van szüksége erősítésre. Addig, amíg lényegében minden pályán a Sony kerekedett felül ebben a generációban, ne számíts arra, hogy megerőltetik magukat. A PS3-as időkben még elég szép kis címeket osztogattak...ráadásul ott tényleg az ingyenes játék miatt fizettél, itt meg ugye ez már csak "extra" funkció, mert alapvetően a muliért fizetsz. Lehet még ezen agyalni, de szerintem egyszerűen csak el kell felejteni. Ha kell a multi, akkor fizetsz, és ha jön játék, ami érdekel, örülsz. Ha nem kell a multi, akkor fölösleges fizetni, mert nagy valószínűséggel annyi jó játék nem jön 1 év alatt, ami kitermelné a Plus éves díját.
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
T-Home-nál rendeltem Ps4-et részletre. Hétfőn jött egy sms,hogy 30-napon belül szállítják.
Ma meg hívott a futár hogy hozza délután .-)Nagyon gyorsak voltak :-)
Így hát belépek közétek,és majd kérdezek párszor ha nem tudok ezt-azt!Üdv Szép napot!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Sefter
veterán
válasz TazLeacher #99988 üzenetére
Inkább adnának 3 havonta egy értelmes (akár régebbi) húzó címet, mint havonta 2-3 indie fosch-t, mert így elég kínai piacos a szitu.. én sem a játékok miatt fizetek (ezeket a zs kategóriásokat le se töltöm), de ha már adnak valamit, ne alázzanak ilyen sz@rokkal..
Psn ID: sefter_hun
-
Tuomas
addikt
válasz Sefter #99990 üzenetére
Ismét egy véget nem érő vita.
"én sem a játékok miatt fizetek (ezeket a zs kategóriásokat le se töltöm), de ha már adnak valamit, ne alázzanak ilyen sz@rokkal.."Ha nem a játékok miatt fizetsz, akkor miért vagy felháborodva? Azt is megcsinálhatnák, hogy nem adnak semmit. Már ezerszer el lett mondva, hogy valakinek tetszhetnek, attól még, hogy az itt havi szinten megjelenő panaszkodóknak nem.
Ha tetszik valami AAA játék, vegyétek meg, és játszatok vele, ne arra várjatok, hogy egyszer odaadják ps+-ba.
Vagy pl rocket league
[ Szerkesztve ]
We were here
-
Sefter
veterán
válasz Tuomas #99992 üzenetére
Azért dühít, mert ez az "ultrahangos medvecsapda" esete... nincs ingyen ebéd, ezeket a szarokat (tisztelet a kivételnek) bekalkulálják a havidíjba...
Lezárhatjuk a témát egyébként, csak ezt a demagóg "aki a havi játékért fizet az hülye" dumát kéne átgondolni (nem rád gondolok), mert aki a plus-ért fizet, az ezekért is fizet..Psn ID: sefter_hun
-
Adam_Shepard
addikt
Ha meg nem lennének, akkor meg azon menne a pampogás, hogy havi "kettőé" milyen drága a multi. Egy FF 14-ben többet fizetsz havonta kb.
A másik. Olvasom itt is az ilyen irányú kommenteket de abba senki nem gondol bele, hogy van egy low- budget fejlesztő/studio/ egy arc csinálta az egészet/ banda és míg a Steamen elkallódnak az ilyenek, itt kapnak egy kis promóciót is a PS marketingtől. (és lássuk be, hogy nem volt még olyan hónap hogy, nem dobtak valami értékelhetőt)
.
-
Rezuhu
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Néhány hetes Ps4 felhasználóként lenne pár kérdésem Ps4-es account megosztással kapcsolatban (olvasgattam, de kicsit sok ennyit átolvasni).
Ha jól tudom fél évente egyszer van lehetőség deaktiválni, majd újra aktiválni egy gépet.
Az én gépemen elsődleges felhasználóként jelenleg én vagyok, és másodlagosként a co-op partnerem.
Ugye ezt kellene megcserélni.
A kérdés, hogy az nem számít, hogy most két account-ot is deaktiválni kell a gépemen, majd kettőt újra aktiválni? Ez megy így, vagy kár volt a havert már másodlagosnak aktiválnom a gépemen?
A másik kérdés, hogy az account-ok cseréje után a letöltött játékokat újra le kell tölteni majd, vagy nem, valamint a mentések megmaradnak-e (gondolom minden marad, de biztosabbnak érzem, ha rákérdezek erre ).
Előre is köszönöm a válaszokat! -
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Bocs az off-ért... Úgy is elfugultak vagytok, de annál jobb. A lényeg, eddig mindig Xboxot vettem itthonra, de mindig felmerűlt a PS is mint lehetőség.
Most a win10 és kinect miatt akartam Xbox One-t, de mint kiderűlt egyik sem az igazi. Win10 hiába, nem lehet rá akármit telepíteni, igazából semmivel többet, mint a PS-re. Kinect felejtős a 360-hoz képest, mert alig van játék hozzá. EA acess ami az Xbox mellet szól, ezen kívül semmi.... Segítsetek!
Miért érné meg nekem PS-t venni Xbox helyett.
Sok játék nem lesz rajta, mert mindenkinek van PC-je. De eladjuk a 360-at és hiányérzetem lenne.
Köszönöm! -
törölt tag
válasz sepsi0 #99997 üzenetére
Én azt mondom, hogy akkor éri meg PS4-et venni, ha érdekelnek az exkluzív címek, esetleg ha érdekel a VR de nem akarsz rá egy vagyont költeni. Ha ezek hidegen hagynak, akkor egy Xbox One S szerintem jobb vétel, már csak a 2 év garancia és megbízhatóbb online szolgáltatások miatt is. Illetve számodra a visszafele való kompatibilitás is érv lehet az MS rendszere mellett.
(#99999) crue: Black Friday akciók elég jók voltak, remélem, hogy karácsonyra is húznak valami komolyat, de attól félek, nem viszik majd túlzásba.
[ Szerkesztve ]
-
crue
őstag
Remélem idén is lesz 12 deals of christmas. Ha igen, akkor ma fel kell kerülnie az első deal-nek. Tavaly november 30-án jelentették be, de most egyelőre nagy a csend.
-
sepsi0
őstag
válasz #42308056 #99998 üzenetére
Hát nem ezt vártam tőletek
Igen... na most írjam, hogy RGH. Előző fat boxunkhoz csak eredeti játékok voltak, de jöttek a gyerekek..... azt nem lehet bírni. De PC-re csak eredeti gémek és progik vannak, na meg most legalizálnék váltáskor. Ezért is csak "akciós" gémek lennének megvéve.
Azért köszönöm az őszinte választ.Na meg játékok terén reménykedtem, hogy az élőfizuhoz járó játékokkal is el lehet lenni... csak azt nem értem, hogy a box a blueray-en kívül mitől szórakoztató box... még egy Kodit sem lehet rá rakni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest