Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    Titanfall 2

    Nekifeszültem master szinten (a trófea miatt). Most, hogy a végére értem igazából arra jutottam, hogy ez nem is a cod-ra hajaz hanem inkább valahol félúton van a Cod és a Doom között. Egy Cod köntösbe bújtatott ügyességi ugribugri játék. Szóval nem arról van itt szó, hogy kempelsz egy doboz mögött és prüttyögteted le az enemy-t hanem biza néha könnyebb ha beugrasz közéjük és rohangálsz fel-alá egy autoshotgunnal és szakítod szét őket. A játék összességében jó volt. Voltak benne nagyon ötletes megoldások. Főleg az időben való ugrabugrálásos pálya nagyon tetszett. A gondom az volt vele, hogy csak úgy bele-belekaptak mindenbe de ezt az ötletet is lehetett volna végigvinni a kampány alatt. Több gondolkodós rész kellett volna. A legtöbb "hogyan jussak tovább" részt 5 másodperces gondolkodással meg lehetett fejteni. Erre sokkal jobban rá kellett volna feküdni mert az ötlet jó volt.
    Összességében akciódús és izgalmas volt. A titan-os bossfightok voltak amik felkavarták bennem az állóvizet. A pilótához képest eléggé esetlenül mozognak és nagyon ment a káromkodás...Egyébként master nehézségen sem jelentettek különösebb kihívást.
    Ami nem tetszett az a checkpoint rendszer. Nem feltétlenül a nyugis részeknél ment a játék. Van úgy hogy beugrottam 5 ellen közé és akkor mentett egyet. Meghaltam és úgy töltött be, hogy ott álltak körülöttem. Illetve egy bossfight-nál is konkrétan egy méterre a boss-tól kezdtem 40% hp-val. Mire hátráltam volna egy hp-ért addigra szétkapott. Na ott csuklott mindenki aki benne volt a készítésben.
    Lehet, hogy a gépem kezdi megadni magát de többször is összecsuklott a játék. Sőt volt, hogy egy baromi nehéz pálya végén lett corrupt az autosave-m így az egész mission-t kezdhettem elölről. :(((

    Csak a single miatt persze nem éri meg megvenni de én úgy voltam vele, hogy bennem jobban megmaradt mint pl a BF1. Multi téren persze más a helyzet. Ott azért alma-körte van. De ha össze kéne hasonlítanom akkor egy szinten van a kettő csak kinek a pap...

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák