Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    Fú, sok mindenki reagált, mobilról vagyok, és az időm sem a legtöbb, szóval ne haragudjon meg bárki is, ha épp nem név szerint reagálok vissza:

    Hátrányba kerülés: manapság is csesznek az optimalizálásra a fejlesztők. Nem egy erőmű a PS4, ámbár az egy baromság, amit a Sony próbál az emberek agyába verni, hogy "hát a Pro aztán az isten, meg mennyire jobb". Tud az alapgép is, én sokszor az államat keresem a látványtól. Többféleképpen tudják ugye a Pro erejét felhasználni a fejlesztők, csak nehogy az legyen, hogy az alapgépen majd éppen eldöcög az adott program, és csak a Neo -n lesz tuti. Aztán majd az lesz az indok, hogy ha nem tetszik ami az alapgépen van, vegyél Pro -t.

    Mondják hogy fennt akarják tartani az egyenlőséget, ennek a gyakorlati megoldása viszont eléggé érdekes. Ezek után meg a Sony -nak azt sem hiszem el amit kérdez. Szerintem is menni fog a rákényszerítés, szépen, lassan adagolva. Én megvettem most augusztusban a PS4 -emet, maximálisan meg vagyok vele elégedve, úgy gondoltam talán a Pro idén nem jelenik meg, ezért nem is vártam vele, és erre tessék, pofánköpnek a Pro -val. Letojom a 4K -t és a VR -t is, de azt rohadtul nem szeretném, hogy egy adott cím szarul fusson az alapgépen, de nem baj, vegyél Neo -t, azon jó lesz <-- megy a rákényszerítés.

    A PS3 vs. PS4 példát csak azért hoztam fel, mert volt játék (pl. BO3) ahol jóval jobb lehetett volna a PS3 verzió, csak szartak rá mert minek. (Hogy vegyél PS4 -et. Persze oké, az előbbi kiöregedett, de azért ha kiadunk valamit rá, akkor legyen már tisztességesen megcsinálva. :U)

    Malachi: hatalmas +1.

    [ Szerkesztve ]

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák