Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Call of Duty: Black Ops 6
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- GTA V
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
válasz Kvelstadt #81647 üzenetére
Felesleges kilépni. Ha valami újat epinditasz amihez be kell zárja az előzőt úgyis kiírja. Cserébe onnan folytatod a játékot ahol abbahagytad (kivéve ami online kapcsolódik persze) es ez meg akkor is igaz amikor standbyba teszed! Bloodborn es dark soulsnal pl pont hasznos is, mert amugy nincs barmikori mentes, ugye
-
oriic
HÁZIGAZDA
2K teasel valamit. Talán végre bejelentik a Bioshock Collectiont, ha már úgy is tud róla mindenki.
Live-Die-Respawn
-
Noda10
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy másnak eszébe jutott-e már, de lehetséges az alábbi, 3 embert érintő profilmegosztás?
Van ugyebár a klasszikus felállás, ami itt is részletezve van, amikor két ember egymás PS-én beálítja a profilját elsődlegesnek. Mi egy ismerősömmel úgy csináltuk a játékmegosztást, hogy csak az egyikünk profilja lett megosztva, az enyém. A saját gépemen ez az egyetlen profil és másodlagos, az ő gépén pedig az enyém az elsődleges profil és a sajátja a másodlagos. Így mindent én veszek, és ő is tudja használni.
Mivel az ő profilját felesleges lett volna megosztani, jól sejtem, hogy felszabadult ezzel „egy hely”?
Tehát ha van egy másik ismerősöm, aki a profilját megosztja velem, az övé lesz az én gépemen az elsődleges a sajátom marad másodlagos, valamint az ő gépén is másodlagossá állítja a sajátját, akkor jól sejtem, hogy az általa megvásárolt játékokkal így gond nélkül tudok én is játszani, és ez az én és korábbi ismerősömmel való megosztást semmiben nem érinti?
-
Sirandrish
legenda
válasz Kvelstadt #81645 üzenetére
Először is üdv köztünk gyökpáca...épp ideje volt
Másodszor meg toljad ecsém!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
A`rpi
addikt
válasz Noda10 #81654 üzenetére
Gyakorlatilag korlátlan mennyiségű partnered lehet. Egy dolgot kell csupán szem előtt tartani a megvásárolt tartalmak licencének kettő státusza van:
-Elsődleges. Megosztódik minden megvásárolt tartalom.
-Másodlagos. Csak a gazdafiók tud játszani a megvásárolt játékokkal.
Ennek megfelelően ha a neked van három barátod, aki hajlandó az ő fiókját veled megosztani, akkor mind a hármójuk megvásárolt tartalmait élvezheted, viszont a saját fiókod, csak egy barátoddal tudod megosztani a három közül.
[ Szerkesztve ]
-
Amadako
tag
Mondtátok tegnap,hogy vezeték nélkül is működik simán a sony headset win 7-en.Nekem nem megy, letöltötettek valami drivert?
-
Kvelstadt
veterán
Body007 és Madweköszi az infót, tanácsot!
Majd még meglátom hogyan jó nekem de egyenlőre kikapcsolom.Sirandrish
Végre itt lehetek!
Nyomom meg nyomnám én de néha közbeszól ilyen munka meg étkezés meg hasonló dolgok amik nem hagynak játszani."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Sirandrish
legenda
-
m3ss
veterán
ps network nektek sem elerheto?
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
n000rbi
senior tag
Mario ajánlásával
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Adam_Shepard
addikt
További egyeztetés után, érdeklődöm, hogy a doom steelbookos előrendelői helyem kell- e valakinek innen?
.
-
Zanik
addikt
Konzol Stúdió ajándék DS4-el és 2 év garival hirdet PS4-eseket: [link]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
buci30
addikt
Ha kölcsön kérek egy játék lemezt meg tudom csinálni, hogy a teljes tartalmát rategyem a ps4-re?
Mert holnap vissza kell adnom de annyi idő alatt tuti nem játszom ki s gondlom lemez nélkül meg nem fog elindulni majd.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Madwe
nagyúr
válasz buci30 #81672 üzenetére
A lemez tartalmát minden játék teljesen felteszi, de a lemez minden esetben kell a futtatáshoz ellenőrzés képpen, pont azért h ne legyen elég 1 lemez 1 játékból az egész világban, mert ha úgy működne ahogy te mondanád akkor elég lenne mindig másnak továbbadni, nem ?
[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
Szolgaltatonal probalj meg reklamalni....
Nem irtad,de tipre trekom vagy digis vagy mert naluk jellemzo,h belepiszkalnak az IP-be ezzel elerve,h nalad a psn-el hiba legyen.
Szoval kerdezz ra,h varialtak e valamit a rendszerben,mert nalad azota nem okes.Mobilneten amugy bejelentkezik?
Sony® & PlayStation®
-
Djuree
félisten
annyira kibebaszottul unszimpatikus ez a fickó, kinézet, viselkedés is, hogy nem vagyok képes játszani a játékkal még mindig...mi a fenéért nem tudtak egy karaktergenerálót beletenni?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Wlac
Ármester
válasz Djuree #81685 üzenetére
Mert egy hét kötetes könyvsorozat és már két másik játékkal rendelkező trilógia lezárása a Wild Hunt. Ha az antipatikus főszereplő miatt esélyt sem adsz az utóbbi évek egyik legprofibban összerakott játékának, azzal csak magaddal tolsz ki.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Ismertek olyan vkit aki accountok eladásával foglalkozik? Ez legális dolog amúgy? Előre is köszönöm a választ.
Cimbee
-
Madwe
nagyúr
válasz Cimbee #81688 üzenetére
Nem legális, sony is tiltja pl, de itt a fórumon is tiltott.
Röviden az oka: miután eladtad az accountod s az új tulaj emailt meg jelszóüt változtatott, még mindig vissza tudod szerezni az accodat, elég egy vásárlást igazoló emailt bemutatnod, így bárkit le tudsz húzni.
-
buci30
addikt
Ez ki lehet?
Lefrissitette a játékot és utána hiába indítom újra a ps4 stb mindig amikor elinditom eddig indul el és ezt írja.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
Adam_Shepard
addikt
-
korte73
csendes tag
Nézegettem a co-optimust, de csak elég összetett gamekat találtam.
Olyasvalamit keresek, amit lehet local 2 kontrollerrel nyomni és 7 éves lányok el tudnak vele bohóckodni.
Valaki jár hasonló cipőben?
-
MODERÁTOR
válasz Adam_Shepard #81698 üzenetére
Steelbook only?
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest