Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gabee369
csendes tag
Akkor nem tudom mit kellene csinálni. Azt nem ertem hogy miert nem megy, mikor a ps4en van net, tehát a böngészőben tudok netezni. Csak a psn-re nem lep be. Több accounttal probaltam (usa, eu, hun). Átvittem haverhoz hogy megnézzük masik internettel azzal se megy a psn. Mi a francért dobhat ki?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott concept képeken a God of War 4.
Úgy tűnik, hogy az új részben a viking mitológia lesz a középpontban.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tigomigocika
senior tag
válasz losilee1337 #81087 üzenetére
Ott a szalag kabellel kell vigyázni hogy ne törjön meg
Elhiheted tőlem többször senki nem szedett szét ps4 ps3 joyokatXBOX LIVE: rolandinho007
-
vg
addikt
válasz gabee369 #81156 üzenetére
Milyen szolgáltató? A telekom a megkérdezésed nélkül a publikus IP címeket belső IP címekre cseréli, mert kevés van, venni már csak nagyon drágán lehet, azt meg nem gondolod, hogy vesznek. A ipv6-ot meg tudomásom szerint még nem vezették be, ott nem lenne ilyen gond. A belső cím web böngészéshez meg email-ezni jó, a többi szolgáltatás ( mint a torrent, játék, voip már nem megy vele). Jelezni kell nekik, és vissza állítják. Szerintem ezt a upc, digi és társai is meglépik.
-
losilee1337
aktív tag
válasz tigomigocika #81160 üzenetére
Azzal biztos nem volt gond mert gondolom az magàtol nem javult volna meg ,de hogy mitöl nem ment most meg megy ne erröl elkèpzelèsem sincs.
Psn id: HungaryLosi
-
vg
addikt
válasz Robi86 #81168 üzenetére
Szerintem nagy valószínűség szerint ez a hiba forrása: Vigyázzon, ha a Telekom privát IP-re rakja!
[ Szerkesztve ]
-
Robi86
senior tag
Igen, lehet ez a gondja.
Én csak azt nem tudtam, hogy ps4-en is bannolhatnak valamiért. Azt tudom, hogy ps3-mon aki warezol, huncutkodik és rosszul csinálja, lebukik stb, akkor tiltják a gépet, nade itt mivel lehet kiérdemelni?
Esetleg egy bannolt ps3-mon használt ID-vel jelentkezik be ps4-en? Mást nem tudok elképzelni. -
LeventeV
senior tag
Előrendeltem a Dirt Rally-t, ma ír a futár, hogy kihozza. Ki is szállította, izgatottan bontom ki, erre ott lapul benne egy Xbox One kiadás. FFFFFFFFFUUUUUUU....
Felhívtam az üzletet, hogy ezt jól elszabtátok fiúk... A legrosszabb az, hogy először vissza kell küldjem, mielőtt kiküldenék a jót. Akkor mi értelme van az előrendelésnek? Egy ismerősömnek tavaly a Mortal Kombat X késett egy laza hetet, nekem is 3 napot, ugyancsak előrendelve. Akkor a helyi üzlet hamarabb megkapta mint én. Ezek a román üzletek... -
Bingoo
tag
Az első Battlefront DLC ma válik elérhetővé mindenki számára, ha jól tudom. Az lenne a kérdésem, hogy ezt már előre leszedte a játék, és ma lesz feloldva azoknak, akik nem vettek Season Passt, vagy frissítés jön a játékhoz majd? (Csak azért kérdem, mert a héten csak mobilnetem van sajnos, egy ilyen nagyobb frissítés pedig rendesen megdobná az adatforgalmat )
-
pockhome
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz pockhome #81176 üzenetére
49 plusz cuccot tartalmaz az olcsóbbik..
Autók, versenyek, pályák, festések etc etc etc.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Shamat
aktív tag
válasz LeventeV #81172 üzenetére
Részvétem!
Én digitálisan zsákoltam be, már tolom is vele. Eszméletlenül bejön, a kontrolleres irányítás pedig pazar. Van egy rakat advanced csúszka, de hozzá sem nyúltam még, annyira jól van beállítva alapból is.
Félelmetes a játék, főleg belső nézetből. Nagyon észnél kell benne lenni. Instant kedvenc.DEAD LIKE ME
-
törölt tag
Beírtam a "barátomba" de duLván, hogy playstation 4 banned.
Nu kírem, hát van pár öléggé érdekes szájjt. -
Adam_Shepard
addikt
[ Szerkesztve ]
.
-
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #81181 üzenetére
Hol vannak a mappák? Hol vannak a mappák???
1 órás ps4 mentes strikeot hirdetek, mindenki húzza ki még a kábelt is a gépből s fotózkodjon vele, tegyük tele az internete a képekkel, térítsük észhez ezt a romlott bagázst, mappákat akarjuk! Most! Visszaköveteljük a mappáinkat! Hiányoznak, elég legyen a megszorító programozásból! csatlakozzatok ti is
-
LeventeV
senior tag
válasz Shamat #81178 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy ezek után én sem fogok többet játékot előrendelni, csakis digitálisan.
Annak viszont örülök, hogy a kontrolleres irányítást is jól belőtték.
Már alig várom, hogy én is kipróbálhassam, de van egy olyan érzésem, hogy pénteknél hamarabb nem lesz belőle semmi. -
LeventeV
senior tag
válasz Shamat #81184 üzenetére
De, szerintem is így lenne a korrekt. De ki kellett töltsek egy online űrlapot, és most várom a futárt. Aki vagy jön ma vagy sem. Mert az egyik céggel már megjártuk, hogy nem jött a csomagért mert nem volt erre útja.
Az ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy talán ha megkapják a futártól az értesítést, hogy átvette a csomagot, akkor küldik a PS4-es verziót, de nem ígérnek semmit. Simán vissza kellett volna kérjem a pénzt és inkább megvenni digitálisan. -
csendes tag
válasz LeventeV #81185 üzenetére
Nekem egyszer olyan volt az egyik konzolbolttal hogy le volt akciózva egy gyűjtői kiadás, de brutál módon. Megrendeltem, aztán egy hét múlva szóltak hogy az akció csak akkor érvényes ha személyesen bemegyek. Mondtam nekik hogy akkor lett volna fer ha egyáltalán ezt kiírják másrészt ha rögtön szólnak. Aztán végül csak elküldték.
-
buci30
addikt
Rá lehet keresni arra hogy melyiket azok az akciók amik azoknak van akiknek van a PS+ elofizetes?
Egy ismerősöm azt mondta azoknak szokot nagyobb kedvezmény lenni ha ez igaziPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Shamat
aktív tag
-
front3r
őstag
Én már ki is veszem az idei szabadságaimat tavasz végére, nyár elejére. Valószínűleg az idei nagyobb címek most fognak megjelenni. DS3, Rachet and Clank, Alienation, Uc4, Mirror's Edge, No Man's Sky.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Robi86
senior tag
válasz Adam_Shepard #81181 üzenetére
Én annak örülnék, ha nem csak helyi hálózaton működne a Remote Play, mivel sokat vagyok távol, kb ugyanannyit vagyok otthon, mint nem otthon kéthetente hurcolászni meg nem szeretném, sokkal jobb lenne ha neten keresztül is működne a dolog pl. egy laptopon.
Ja és a mappáknak mégjobban örülnék -
Robi86
senior tag
válasz Adam_Shepard #81194 üzenetére
Remélem nem változtatnak rajta.
Ja és még azt is szeretném, ha a gépben amire megy a stream, van pl. egy gtx980ti, akkor az majd turbózza fel a grafikát! Lehet ez lesz a PS4K (tudom nem szabad, bocsánat ) -
Zanik
addikt
Elvileg ingyenesen kipróbálható az Unravel első pályája!
Aki még nem vette meg és kiváncsi rá, annak hajrá![ Szerkesztve ]
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest