Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
válasz eisento #81527 üzenetére
US-be 12-én jelenik meg, kiírja hogy még 9 óra a játékig de a roha** qrv* .... se akarja a töltést indítani, reggel ránézek kíváncsi leszek, pedig már holnap a gyerkőccel szerettük volna kipróbálni!!
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz Tatyla #81552 üzenetére
Ott is próbálom de mindig azt a. ... előrendelői témát szedi le... Ikonjára? Nem hiszem el...
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
james001
veterán
Kipróbáltam tegnap ezt a Zombi-t,Wii U-n már játszottam vele pár órát ott annyira nem jött be,de itt nem rossz igazából. Aztán lehet később uncsi lesz,mert olvastam hogy elég monoton egy idő után. Majd meglássuk,bár mostanában nagyon kevés időm lett játszani.
https://psnprofiles.com/kazama001
-
MrPeekaboo
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szokott lenni PS Plus előfizetés akció valahol? (Store, boltban, akárhol)
Mostanság jár le az előfizetésem, de most 1-2 hétig nem is nagyon fogok játszani, gondoltam egy olyan pillanatban venném meg az éves díjat, amikor valamilyen kedvezmény van rá.
-
Amadako
tag
far cry complete editionban a kód van? vagy a lemezen vannak a kiegészítők?
-
A`rpi
addikt
válasz Amadako #81558 üzenetére
Ez alapján van benn kód, tehát nem a lemezen vannak a kiegészítők,
legalább is a józan ész ezt diktálná, ha kapsz kódot a játékhoz.[ Szerkesztve ]
-
kevepapa
aktív tag
válasz DM-Fan #81544 üzenetére
Igazat kell adnom, egyben örülök, hogy megfogadtam a tanácsod és nem adtam fel. Én nagyon szívesen játszanék a Dead Space-szel is, de nekem az már aztán tényleg sok lenne szerintem. Itt még vonz az "alien univerzum", és az élmény, hogy tényleg átélhetem a filmekben látott rettegést a xenomorphtol. A Last Survivort és a Crew Expendable dlc-ket természetesen bezsákoltam a néhány héttel ezelőtti akcióban, azokra is sort fogok keríteni, de előbb végigviszem Amanda történetét.
@tothl
Normalon nyomom, de sztm így is bitang nehéz tud lenni (ráadásul még a játék nagy része hátravan).
Majd számolj be hogy tetszett a kórházas rész! Lehetőleg este játszd!
-
Sirandrish
legenda
-
marilllyo
veterán
válasz kevepapa #81562 üzenetére
Ha végigvittétek javaslom fussatok neki még egyszer nightmare szinten. Alig van nyersanyag, nem jó a detektor és a robotok is simán megölnek. A három fő nehézség között egyébként nincs sok különbség. Minél nehezebb szinten játszol annál kevesebb a nyersanyag viszont még hard-on is bőven elég. Egyedül nightmare szinten kell beosztani. Plusz az alien változik ugye. Gyakrabban lejön a szellőzőből keresni téged.
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
ribarszki
őstag
Nem találtam az összefoglalóban, ezért gyorsan megkérdezem. Ha a lemezen van a DLC, mint a Last of us esetében a Left behind DLC, akkor azt hányszor lehet felhasználni? Úgy értem, én vettem egy fórumtárstól, aki a géphez kapta, s két órát játszott csak az alapjátékkal, én kijátszottam DLC-vel, s ha eladom akkor a köv. felhasználó még élvezheti a Left behind kiegészítőt? Köszönöm
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
LeventeV
senior tag
válasz barcabome #81541 üzenetére
A karriernek 3 fő komponense van:
- bajnokság, amit a játék ajánl
- bajnokság, amit te tudsz szerkeszteni
- onlineKezdetben kapsz egy autót (Mini Cooper), azzal kell elindulj, és kreditet gyűjts, hogy jobb autókat vehess.
Az a bajnokság amit a játék ajánl lehet Rally, Rallycross és Hill Climb. A kezdő autó miatt evidens, hogy a rallyval kell kezdened. A legkönnyebb nehézségen indulsz, ha benne vagy az első 3-ban, akkor lépsz egy nehézségi szintet, amivel persze több pénz is jár. Ha azután megint benne vagy az első 3-ban, megint lépsz egy szintet, ha az utolsó 3-ban végzel, akkor pedig visszalépsz egy fokozattal könnyebbre. Ha a kettő között vagy, akkor maradsz azon a szinten. Nem tragédia ha nem végzel az első helyen, mert pénzben nem sokkal maradnak el egymástól a helyek (Clubman szinten pl. az első helyezett 78 ezer kreditet kap, a harmadik pedig 72 ezret).
A bajnokság amit te tudsz szerkeszteni abból áll, hogy kiválasztod a verseny típusát, hány helyszínen akarsz menni, és hány szakaszt (1-12). Kiválasztod a nehézséget, de csak azt a szintet választhatod, amit az előző bajnokságban már elértél. Ekkor a játék végez egy számítást, hogy hány kreditet kaphatsz maximálisan azért a bajnokságért.
Az online alá tartoznak a PVP eventek, online bajnokságok, és a napi-heti-havi kihívások. Az itt szerzett kreditek is a karrierben szerzett kreditekhez íródnak hozzá és itt is csak azokkal az autókkal indulhatsz amiket már megvettél. Tehát kezdetben csak a challengeket tudod csinálni, vagy keresel olyan PVP eventeket ahová van megfelelő autód.
A challengek nagyon jók, mert csak egyszer próbálhatod meg. Nincs restart, nincs második esély, semmi. Egyszer elindítod, végigviszed és azzal az idővel maradsz. A játék az eredményed alapján jutalmaz majd meg. A havi challengeket érdemes csinálni, mert ott a maximálisan elérhető összeg 4oo ooo kredit.A megvásárolt autók mind alap modellek, ha mész velük akkor különböző fejlesztéseket kapsz (turbó, súlycsökkentés, stb). Itt jön képbe majd a team management. Mérnököket veszel fel, akiknek különböző perkjeik vannak, és minél fejlettebbek, a versenyek között annál több mindent tudnak megjavítani az autón, vagy annál hamarabb kapod meg a fejlesztéseket. Nekik is fizetést kell adni, így nyílván az olcsó mérnökök gyengébbek, a drágábbak jobbak.
Pl. én most a 95ös Imprezával mentem egy bajnokságot. Kezdetben az autónak csak az alapbeállításai voltak meg, 13oo Kg volt, és 265 lóerős. Egy bajnokság után kaptam hozzá a speckó beállításokat, és a súlycsökkentést 12oo Kilóra. Most még várom a turbót, amivel az autó 31o lovas lesz. Érződnek a fejlesztések amúgy, egyre jobban mész az autóval.
Amúgy érdemes óvatosnak lenni, mert a szerelés pénzbe kerül, így a bajnokság végén levon 4-5 ezer kreditet szerelésért.
Végül a kreditek értékéről: 1 bajnokságban a legkönyebb szinten összeszedsz úgy kb 18o ooo kreditet, majd egyel nehezebb szinten 3oo ooo kreditet. Egy WRC autó pedig 65o ooo kreditbe kerül. Ha lenyomsz 3 bajnokságot a Minivel akkor már vehetsz WRC autót, de inkább ajánlott sorba menni, mert a WRC autóval első perctől nem fogsz tudni versenyképes időket futni.
[ Szerkesztve ]
-
heim
tag
Ha mondjuk "rest mod" ban hagytam a ps 4 et akkor letölti a mai Division updatet?
Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
LeventeV
senior tag
válasz n000rbi #81573 üzenetére
Én is kontrollerrel játszom, és szerintem jó, viszont bele kell tanulni. Az első 2-3 bajnokság nagyon nehéz lesz, nem fogsz nyerni, második, harmadik hely kell legyen a cél. De ez is bőven elég ahhoz, hogy szépen lassan lépkedj előre. Jobb autókat veszel, meglesznek a fejlesztések, aztán egyszer csak elkezdenek zöldülni a szakaszok, megnyered a stage-eket, később a rallykat is.
Én most Clubman nehézségen vagyok jelenleg, és az összetettbeli második helyért küzdök, de így is akkora sikerélményem van. Két ponttal vagyok elmaradva a második helytől, a következő nehézségi szint már borítékolva van a 3. hely miatt, de így is jobb lenne a második hely. -
Adam_Shepard
addikt
válasz FuRiONight #81576 üzenetére
Most tényleg van két majdnem ugyanolyan shooter játék? (Battleborn - Overwatch)
.
-
MODERÁTOR
Azért túlozni nem kell, attól függ, hogy mi van beállítva. Pl. a rendszerfrissítések felrakása általában a rendszer elindíthatatlanságát vonja maga után, így azt rutinosan mindenki letiltja (a letöltés az viszont ok).
-
FuRiONight
őstag
válasz Adam_Shepard #81577 üzenetére
Igazából ennek jártam utána a minap. A battleborn egy moba fps nézetben a gearbox által némi singleplayerrel (9 pálya amit 30-45perc alatt végig lehet tolni, ami inkább csak egy bemelegítés a multihoz) míg az Overwatch a Blizzard Team Fortess 2-je egy kicsit megfüszerezve blizz módra.
Mind2 játékot sikerült kipróbálnom és Szvsz a két jàték elfér egymás mellett, mert azért van különbség!
Kendek: a lényeg mindent letölt a rendszer frissitést pedig a gép elindítása utan telepíti fel
[ Szerkesztve ]
-
Adam_Shepard
addikt
válasz FuRiONight #81580 üzenetére
LOL nem válasz akart lenni, de egy fene! Csak, mert ha nem lenne odaírva, hogy melyik- melyik, akkor nem is lehetne a két játékot megkülönböztetni.
.
-
Madwe
nagyúr
Ez nem feltétlenül igaz s pont Divison esetében gyanús h nem lesz igaz. Ugyanis a játék update-eket letölti amik a storeba jönnek, de sok játék (leginkább multi alapúak mint a Division) nem ezt a módszert használja hanem bejelentkezéskor kommunikál a játék szerverével s csak akkor indítja a letöltést miután az csekkolta h nem up to date (azaz addíg amíg nem indítod el a játékot nem fogja elkezdeni letölteni). Szóval nem 100% h lent lesz neki!
(#81577) Da Shep más műfaj. A battleborn inkább a paragonra hasonlít grafikát leszámítva... Az overwatch nem moba! Mellesleg miért lenne baj ha 2 hasonló játék jönne ki egyszerre? legalább lehet választani ha érdeklődsz ezek iránt Mellesleg az Overwacth tipikus Blizzard játék grafikával rendelkezik, őket meg szeretik utánozni, ezért nem kell meglepődni ha hasonlóak megjelenésben. De ez olyan mintha azt mondanád h az NFS meg a GT ugyanolyan, mert mindkettő autós játék s valóságot utánzó a grafikájuk
[ Szerkesztve ]
-
proly01
őstag
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha az ipon-ból megrendelem az uncharted4-et akkor kötelesek az előrendelői áron adni nekem azon amin előrendeltem vagy gondolhatnak egyet és felemelhetik az árat menet közben és hiába rendeltem viszonylag olcsón mégis többet kell fizetnem átvételkor?
....Pr:)ly....
-
Hopsz
tag
Vhol meg lehet nézni h mikor épp milyen beta van illetve azok meddig vannak?
Most ha jól tudom a Battleborn megy. Vmi más van? Az Overwatch is érdekelne, de előbb kiprobálnám. -
Madwe
nagyúr
válasz Adam_Shepard #81585 üzenetére
Kivéve ha pl beszállítói árváltozásra hivatkoznak, mely esetben változtathatják, de nem vagy köteles átvenni.
-
Kicsikatona7
tag
Ez az új PC remote controll csak LAN-on belül működik vagy, ha átmegyek egy ismerősömhöz akkor is tudunk játszani a gépéről?
-
Adam_Shepard
addikt
válasz Kicsikatona7 #81587 üzenetére
Egyszer ossze kell paroztatni oket es aztan mukodik ugy is. Elso indotasnal kerni fog egy jelszot amit a psbol kell kiolvasni es ennyi.
[ Szerkesztve ]
.
-
-
Petreszku
senior tag
válasz kevepapa #81562 üzenetére
Szia!
A Dead Space 3-at haverral játszottam co-op módba végig, így nem volt benne semmi félelmetes vagy ijesztő. Utána játszottam az első résszel egyedül, itt már volt 1-2 ijesztgetős, hátra-hátra sandítós rész, de nem volt vészes. A második rész az első után annyira nem para, ezt mondjuk nem fejeztem még be. Elrontottam a fejlesztéseket, így szenvedős kicsit.
-
Djuree
félisten
dead space 3 nekem sajnos kimaradt. ps4-re hátha jön vmi remake.
amúgy aki szereti a dead space-t nézze meg a meséket hozzá, asszem 2 is van, olyan 1 órásak kb., elég beszaratós mindkettő...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
gunszt
tag
576 kbyte megint alkotott, 1 honapja előrendeltem a dark souls 3 fémtokos apocalypse editiont, ma hívtak h csak pénteken jön meg nekik a játék összes változata... Platinumshopba megvettem az utolsót ami maradt előrendelésen kívül.
Érdekes h minden kis üzlet megkapta ma, de ők a megjelenés napján jöttek rá h nekik nem fog... Véletlenül sem előbb
-
marilllyo
veterán
Nem bírtam magammal és csíptem még egy (kettő) játékot. Ebben a hónapban ez csak a 342134342338. játék amit megvettem de aprón tűrhető áron volt egy kemény eső + két lelken túl kollekció.
Anyaaa küldjetek pénzt parizerre....[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Pöttön
őstag
válasz marilllyo #81598 üzenetére
Én is pont ebben a cipőben vagyok....
Ez a hónap már nekem is nagyon szűkös, a Ratchet & Clank-ot megszerettem volna venni megjelenése napján, de így sajnos tolódik kövi hónapra ahol már alapból elő van rendelve a Doom, meg az Uncharted 4, meg megszeretném lepni magam egy Turtle Beach Stealth 400 fejessel is.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Adam_Shepard
addikt
A Divisionnél is volt egy ilyen adatbázis, és aki nem tévedt be a Dark Souls csoportba az, ha szeretne akkor írja fel magát ide.
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest