Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz tarti19 #50250 üzenetére

    Restore licenses megoldhatja a problémád, videóban taglalt lépéseket kellene végig csinálni azzal a profillal amin a lakatos játékok vannak.

    Előbbi ha nem sikerülne, érdemes rápróbálni erre is.

    Előfordulhat hogy most nem fogsz semmire menni, ugyanis PSN karbantartás van jelenleg.

    Forrás:

    https://www.facebook.com/playstation.hu?fref=ts

    Szolgálati közlemény: tervezett karbantartás miatt a PSN átmenetileg nem lesz elérhető május 12-én (kedden), helyi idő szerint 11:00 és 13:00 között. A karbantartásban a következő szolgáltatások érintettek:
    - PlayStation Store minden eszközön
    - PlayStation Network fiókkezelés
    PlayStation 4-en lehetőség lesz online játszani úgy, ha a PS4 aktiválásra került elsődleges rendszerként, illetve a felhasználók bejelentkeztek a karbantartás előtt a SEN fiókjukkal. Amennyiben a PS4 nincs elsődleges rendszerként aktiválva, előfordulhat, hogy az online játék átmenetileg nem lesz elérhető.
    A PlayStation 3 és PlayStation Vita felhasználók a PSN korlátozott működését tapasztalhatják a karbantartás ideje alatt, ugyanakkor lehetőségük lesz online játszani, ha előzetesen bejelentkeznek a SEN fiókjukkal.
    A karbantartás során továbbra is gyűjthetitek a trófeákat, és ezek hozzáadódnak majd a profilotokhoz, amint újra elérhetővé válik a PSN.

    (#50258) Gebriel

    Fentebbiek megoldást jelenthetnek a te problémádra is, ahogy írtam, jelenleg karbantartás van, ha magától nem oldódna meg, kettő linket ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák