Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok! Beszereztem a heten a Diablo-t. Meg az elejen vagyok, de ha valaki akar jonni jatszani, akkor vegyen fel v irjon privatot!
Psn: beroj09
-
kenny123
addikt
válasz Sirandrish #49300 üzenetére
Ha már van psn accod, amin esetleg már gyujtod a havi psn játékokat, szerintem ott a webes felületen simán bereedemeled és ottlesz. Viszont csak USA accountra!
yo
-
Sirandrish
legenda
válasz kenny123 #49303 üzenetére
US Accountom van. PS plusom ugyan nincs, de legalább 10-12 játék van már az accon, csak PS3ra.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
LeventeV
senior tag
Ne haragudjatok az off miatt, de ezt muszáj megosztanom veletek.
Nem olyan rég eladtam a Far Cry 4-et valakinek. Már mikor a találkát egyeztettük éreztem, hogy még szívni fogok ezzel a játékkal, aztán a vétel után már biztos voltam benne. És igazam lett: ma hív a gyerek, hogy én egy hibás játékot adtam el neki, ami nem megy rendesen. Nem tud belépni a térképbe és nem találja a Skill oldalt, pedig már rengeteg videót megnézett, de biztos nem ő a hibás, hanem a játék és hogy ő megvette a season pass-t, meg plusz missziókat a store-ból és az neki kidobott pénz.
Elmagyarázom neki szépen, hogy mit kell tennie, de csak nem ment.
Aztán a végén kiderült, hogy még a tutorialon se verekedte keresztül magát, még egy rádiótornyot se mászott meg, sem outpostot nem tisztított meg... ja és még azt is el kellett magyarázzam neki, hogy azokat hogyan kell megcsinálni.Nem akarok rossz lenni, de ha ez a jövő gamer nemzedéke, akkor teljesen megértem, hogy miért jönnek olyan day1 DLC-k, amikkel mindent feloldhatsz a játékban... ész és türelem NULLA, de a pénztárca teli van, ez az ideális gémer a kiadók számára. Ha már a tutorial befejezése is gondot okoz, akkor jöhetnek az Angry Birds és Candy Crush játékok ezerrel.
UI: A gyerek kb 17 éves lehetett és nem nézett ki szellemi fogyatékosnak.
[ Szerkesztve ]
-
vonSux
őstag
válasz Sirandrish #49300 üzenetére
Azzal óvatosan, hogy weben regisztrálnád be. A FC4-et annó engedte a rendszer weben (számítógépről belépve a fiókba) regisztrálni de a TLoU-t csak gépről lehetett!
Ezzel együtt nem fog elveszni a kódod ha megveszed, de hónapok óta lehet kapni, akár később is megveheted. -
dinostaRR
tag
sziasztok,
1 hónapja vettem ps4-et, azóta csak olvasgattam a fórumot, de gondoltam, hogy ideje beköszönni nektek!
Nyugodtan vegyetek fel mkx,bb,tlou multira ha esetleg valaki tolja (magyar acc); psn id: dinostaRRHUSzép hétvégét és jó játékot!
PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]
-
Sirandrish
legenda
válasz vonSux #49306 üzenetére
Hát akkor csak szimplán megcsillagozom a mailt és annyi.
Aztán majd hozzáadom akkor ha meglesz.
Viszont kinéztem egy PS3as címet is..gondolom mivel PS3am az van, azt be tudom aktiválni..Neoteric Köszike az infót
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
kenny123
addikt
válasz Sirandrish #49309 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg most, bár tényleg elég régóta van, biztos lesz még 1-2 hét múlva.
Ha biztosra akarsz menni, megveszed most, és ha nem engedi böngészőből regelni akkor innen a topikból egy megbízható arc belép a profiloddal a gépére, megcsinálja pikkpakk.yo
-
Sirandrish
legenda
válasz kenny123 #49310 üzenetére
PS4et valszeg nyár végén vagy karácsony körül veszek. Szóval mindenképpen most veszem meg, mert lehet addigra már nem lesz akciós. Persze az is lehet hogy lemegy 8-10 dollárra, de PS3ra megvan a játék lemezes verzióba és tudom hogy ennyit IS bőven megér
-
gianni85
veterán
válasz LeventeV #49305 üzenetére
Bazz... Őszinte részvétem
Ám az ilyenekbe ne menj bele, szard le. Én biztos nem magyarázkodtam volna. Viszont az ilyen és ehhez hasonló emberek miatt váltottam teljesen digitálisra. Annyi barommal van dolga az embernek, hogy el se hinnéd. Sok a paraszt is... akinek nem inge... -
WaterWawe
őstag
Üdv!
Ezekről az új Turtle Beach-ekkel van valakinek tapasztalata. Gondolok az Elite és a Stealth szériára.
Szeretnék egy kifejezetten jó hangminőséggel bíró vezeték nélküli fülest és miután az Astrokat nem lehet itthon kapni ezek maradtak. -
PandaMonium
őstag
Elfelejtettem kiírni, úgyhogy most teszem meg: Ha valakinek van kedve Mortal Kombat X-ezni vegyen fel nyugodtan. PSN ID-m az aláírásomban. D'Vorah-t és Kitana-t mainelem.
What I cannot create, I do not understand
-
Remi1234
aktív tag
válasz WaterWawe #49314 üzenetére
Steelseries h wirelesst is vedd akkor szamitasba. Eleg jo. Featureok szintjén elmarad az elittol, de a 2 akksi, es a hatotav marha jo. Sok review szerint hangminosegben odaver neki (astro sem jobb). Borsos az ara, de ha ilyenben gondolkodsz nem rossz választás. CSAK NE AZ IPONTOL VEGYED
PSN ID: RemiFungus
-
WaterWawe
őstag
válasz Remi1234 #49316 üzenetére
Köszönöm a tippet, erről még nem is hallottam. Kíváncsi vagyok hogy a chat vajon USB-n keresztül működik a PS4-el? Mert írták az oldalukon hogy firmware-t kell frissíteni, szóval valami szoftveres támogatás kell hozzá. Funkciókat és anyaghasználatot látva, igen ezerszer inkább ez mint az Elite 800.
-
addikt
-
eames
tag
Hű, ez a 12$-os TLoU nagyon csábít. Viszont hasonló helyzetben vagyok, mint Sirandrish. Nincs még PS4-em, júniusban veszek, de még acc-om sincs. Jól értem, hogy csinálok USA PSN acc-ot, megveszem innen a játékot, kapok egy kódot e-mailben, amit PS4-en aktiválok(mivel még nincs, egy haver belépne a saját gépére a profilommal)? A helyzet az, hogy nekem maestro kártyám van, amivel úgy látom, a játékért tudok fizetni, de USA acc-hoz is meg tudom adni? Vagy várjam meg május első hetét, amikor úgyis bankot váltok, és majd master card kártyával oldjam meg?
-
Madwe
nagyúr
Usa acchoz magyar kártya nem jó. Amazonon tudsz venni, maestrot mondjuk pont nem szereti. Ez esetben viszont paypallal tudsz fizetni. Kell egy amerikai paypal, ami ugyanoda szól mint a psn reg (lehetőleg áfamentes államba, pl alaska) de nem szabad mögé kártyát rakni, meg kell egy magyar a kártyáddal amiről usa paypalodra utalsz, majd onnan a psnre. Legalábbis eleinte így működött, már rég nem paypalozok hanem szereztem egy normális bankkártyát
Az accod itt tudod menedzselni,nem kell hozzá ps4.
-
Sirandrish
legenda
De ez a store-s feltöltő nem jó a gamedealdaily-hez vagy de?
-
Gijon
senior tag
válasz gyuribácsi88 #49320 üzenetére
Miért kéne elfelejteni? Nem mindenki csücsül egy halom zsozsón. Tudom arányaiban nem drága a ps4 mint gép, de ne felejtsük el, hogy a játékok nem a legolcsóbbak. (Nem megosztásra, használtra stb..gondolok.) Telefonálni sem csak csúcskategóriával lehet. +az asszonyt sem dobom ki, ha meglátok egy jobb csajt. Szerintem még nem kéne kukázni a régebbi gent., azért mert van újabb.
-
mrhitoshi
veterán
válasz Sirandrish #49323 üzenetére
Nem jó. Ezt a feltöltőkártyát csak a Store-on tudod levásárolni.
Egyébként nyugodtan vedd meg a TLoU-t, és ha betudod aktiválni, akkor aktiváld be. Ugyanúgy rajta lesz a fiókon, csak nem éred el PS3-on. Nálam ugyan ez a szituáció, csak fordítva. Rengeteg PS3-as játékom van a fiókon, de nem érem PS4 alól.PS4
-
PandaMonium
őstag
Az a baj, hogy a régi gennel való kompatibilitást sokszor a jelenlegi generációs gépek (beleértve a PC-t is) szívják meg. Arany példa erre az UE3 motort használó játékok, amik azért nem váltanak UE4-re mert akkor elveszne a PS3/Xbox360 kompatibilitás.
What I cannot create, I do not understand
-
Sirandrish
legenda
válasz mrhitoshi #49327 üzenetére
Azt tudom hogy nem érem el, mert már van egy COD AW is PS4re, de azt is csak webes felületen látom
-
Zanik
addikt
Most nézem edigital-nál van pár PS4 akció...Order+BB bundle pl.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
addikt
-
zzola
titán
Elfogadja! Nekem első vásárlásnál csak US IP-vel jött össze a tranzakció, van akinek működött magyar IP-vel is...Amazonon bármi lehet a cím (nem kell egyeznie a PSN címeddel), lényeg hogy adómentes államot válassz pl.: Florida. Én pl. egy Miami-i McDonald's címét adtam meg...
[ Szerkesztve ]
-
-
zzola
titán
Legelső vásárlásnál rossz címet adtam meg, így adóznom kellett 20%-ot. Ha rendelsz Magyarországra, kapásból az adó/ÁFA-val/vámmal terhelt árat kell fizetned, komoly eladóktól vásárolsz. Szerintem ha kellene adózni, akkor azt vásárlásnál kellene kifizetni...Nekem 2 év alatt nem jött jelzés, hogy plusz fizetnem kellene...
[ Szerkesztve ]
-
kiki22
senior tag
Sziasztok US STORBA bekerul egyaltalan a project cars?mert meg mindig nemlehet eorendelni.valaki tud valamit?
-
Gijon
senior tag
Ha ez igaz, akkor nadzson jó lesz a májusi felhozatal.
-
Pöttön
őstag
A Knack nagyon vonzó ajánlat!
Amúgy lenne egy kérdésem ezzel a ps plus töltögetéssel kapcsolatba.
Múlt hónapba az ingyen PS Plus-al leszedtem az Oddworld New n testy-t, és most lejárt már az ingyen ps plus-om, és nem tudom elindítani a játékot.
Ez azt jelenti, hogy csak abban az adott hónapban lehet ezekkel a játékokkal játszani?
Vagy állandó PS Plus előfizetés kell hozzájuk?
Vagy akkor hogy működik pontosan ez a PS Plus ingyen játék móka?A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- LEGO klub
- Magától cselekvő AI-rendszerrel kísérletezik az energiaipar
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Last of us 2 collectors
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest