Hirdetés
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- League of Legends
- Nintendo Switch 2
- Age of Mythology Retold: Immortal Pillars teszt
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- Ingyenes az Epic Store-ban a River City Girls
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Alkoholista nevelde
- Xbox Series X|S
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Zjunior #32250 üzenetére
Te most miről beszélsz? Az előbb még a Unity felbontásáról volt szó (ami bezony a hótrágya hulladék xbox miatt van - ki ne mondd még egyszer a "processzoros mondatot", olvasd el miket nyilatkoztak félrebeszélés az egész), most meg ha célozgatnak, hogy talán még nem kéne tovább folytatni amikor megmondják az igazat (ráadásul ebben a topikban) akkor áttérsz egy másik játékra amivel soha nem játszottál és leszarozod.
Értem. Persze ellekenző esetben kurva nagy sértődöttség lenne az ekszboksz topikban. Szerintem nézz vissza majd ha lett ps4 -ed, ha lesz. Addig is minden infót tudsz: a driveclub egy rakás szar, a unity meg a ps4 miatt 900p.Xirtam nekem egyszerűen nem csatlakozik fel a DC szerverekre, ezt ki is írja, de kész ennyi nincs belőle probléma. Te azt hogy csinálod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- I Have No Mouth, and I Must Scream teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Eladó Lemezes PS5 Fat 825 GB + 1 db DualSense + Ghost of Tsushima
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest