Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz robogo81 #274477 üzenetére

    Egy hálózaton voltak eddig is. PS4 Pro esetén nem is engedi állítani a felbontást (legalábbis azt veszem észre felülírja) a Remote Play.

    Viszont a képkocka sebességet feltettem maximumra, így nem limitál 30 fps-re. Most egy Jedi Fallen Ordert próbáltam rá Performance módban, amíg megvan a 60 fps, addig a késleltetés sem érződik vészesnek (kb egy belépő szintű TV sebessége, játszható, de egy Battlefield multis meccsre nem neveznék be így).

    Ha a háttérben fut valami hálózati dolog (pl: letöltés), akkor gyakran megugrik a késleltetés és be-be szaggat a játék is, itt nem tudtam eldönteni csak a stream csinálja vagy tényleg a teljesítmény esik be. Ezek végeztével a teljesítmény is nagyot ugrik, de érezhető, hogy ez egy stream. Rádugtam kábellel is a PS4 Pro-t a routerre (a PC eleve azzal csatlakozik), de nem akar átállni rá a Wi-Fi-ről, megint TV-re kéne dugnom, mert Remote Play alatt nem lehet hálózati beállításokat módosítani. Mondjuk a Wi-Fi legalább 5 Ghz-es és a router bír durván 500 Mbps-et vezeték nélkül is. Szóval olyan sokat nem javítana már rajta a kábel.

    Kérdés, hogy ki-mihez van szokva. Amíg megvan a 60 fps, nevezném akár játszhatónak is, de alatta szerintem akkora az input lag a latency miatt, hogy kényelmetlen nekem.

Új hozzászólás Aktív témák