-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz kovsol #269604 üzenetére
Ez így azért lesz nehéz, mert én inkább a "réteg" tömegjátékokat szeretem. Vagy a "programozós" logikaiakat, amik nincsenek ps-re. Réteg tömegjátéknak mondanám pl. az Ori-t, a Hollow Knight-ot, a Nier Automa-t, souls típusú játékokat.
Az utóbbi pár évben amik annyira nincsenek szem előtt de jók voltak: supraland, messenger.Újabb AAA címek közül elég nehezen találok olyat, ami tetszik. A 18-as God of War például kifejezetten tetszett, mert ott szerintem sikerült egy szinttel feljebb emelni az "alap" játékokat. A hellblade nem tudom mennyire számít újnak. Azt mint játék unalmasnak találtam, viszont az nem volt hosszú, így arra is azt mondanám, hogy egy kifejezetten jó program.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ukrajnai háború
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Asszociációs játék. :)
- Látásjavító szemműtét
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest