-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bexinho23
őstag
válasz #42308056 #265726 üzenetére
Leárazásban vettem meg store-ból, de már az első pár órában nagyot csalódtam benne. Tulajdonképpen amit kaptam tőle, arra számítottam, szóval csalódni nem csalódtam benne. Viszont igazolás volt számomra, hogy miért húztam-halasztottam a vásárlást... Gondoltam majd beszerzem, amikor már nincs mivel játszani, és leesik az ára is. Annyira azért rossz nem lehet. Sony, Metacriticen nagyon jól áll, átlagban a játékosok is szerették. OW-ket pedig amúgy is szeretem.
Gondom:
-Ló irányítása idegesítő (W3-ban van kb 200 órám, ott elvoltam vele)
-A fő szál nem volt annyira rossz, de felétől ellaposodott
-Harcrendszer számomra nagyon fapados volt
-Önismétlő, dögunalmas, érdektelen quest-ek
-A párbeszédek kínszenvedés volt számomra. Teljesen fapados arccal, mindvégig azonos hangsúllyal kommunikáltak egymással. Semmi kamera mozgás, ami kicsit izgalmassá tette volna. Csak odaálltak a kamera elé, mint a szomszédok sorozatban.
-A grafika mai szemmel is itt-ott gyönyörű volt, de sok helyen nagyon sivár, üres, élettelen.
-AI említést sem érdemelÖsszegezve:
Végigvittem, ezt azt össze is gyűjtöttem trófea miatt. Viszonylag egyszerűnek tűnt platinázni, de több órát már nem akartam beleölni. 4ezer forintot sajnáltam rá. Annak idején a 2ezer Ft-os Tomb Radier (amikor a szigeten ragadt, talán az első rész) elé nagyobb élménnyel ültem le.40/100 számomra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kutya topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Építő/felújító topik
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- E-book olvasók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Drive Edition 1TB , 1,5 év garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw okositott + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó gari!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest