Hirdetés
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA VI
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz penge111 #246496 üzenetére
A Mass Effect-et is néztem amikor írtad. De senki sem erősítette meg, hogy rendbe lett rakva az a játék.
Mondjuk nonszensz, hogy a felsorolt játékok helyett, egyáltalán eszedbe jutnak ezek. Azokat illene már végigjátszani. Mindet, amit leírtál!javítás: Death Stranding. A val, nem E-vel.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
BoneDragon
veterán
Én 3 hete játszottam újra, 1-2 beragadós buggal találkoztam. Meg volt 1 durvább, miután kinyottam az ajtót az egyik monsta elpárolgott és a tovább jutáshoz meg kellett volna ölni. 5x kellett visszatöltenem, mire lőhető állapotba maradt. Ezenkivül semmi extra nem volt.
Én kifejezetten élveztem a végigjátszását úgy, hogy nem közvetlen a trilogia után játszottam. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Jó nagyon ez a PS4, vettem pár játékot hozzá. Horizon, DriveClub és érkezik a Uncharted The Nathan Drake Collection
Most azt nézegetem, hogy érdemes-e 1TB SSD-t belerakni. Azt mondják, hogy például térkép töltögetésnél gyorsabb, betöltésnél viszont nem.
De ha azt veszem, hogy csomószor fejbe lőnek játékokban, akkor már érdemes lenne SSD-re váltani a gyorsabb visszatöltés miatt ?
PC-n rengeteget dob az SSD, itt még mindig nincs tapasztalat ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
nagyúr
válasz eladogeppc #246506 üzenetére
A játékok az 5200rpm-es HDD-re vannak optimalizálva. A csatlakozók miatt sem tudja kihasználni a PS4 az SSD-t rendesen. Szvsz sokat nem nyersz vele.
-
FunPro
őstag
válasz hombre[EU] #246505 üzenetére
Ahogy egy másik témához írtam a játékkal kapcsolatban:
Szálljál le a bolygóra, juss el a piramishoz (vagy hova), nézd végig az epic robbanást, repülj el, repeat...
Igazából lehet beindul a dolog a későbbiekben, de én már itt eluntam.
[ Szerkesztve ]
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
saelin
veterán
válasz FunPro #246508 üzenetére
Nem olyan rossz játék az, de egy idő után semmi újat nem tud mutatni. A bugok nagyrésze viszont már ki van gyomlálva, csak pár érdekesség maradt benne. Amikor én játszottam egy audio loop buggal és egy beragadó story npc-vel találkoztam. Az npc-n röhögtem vagy 10 percig, mert egy székbe ragadt bele és össze vissza vadul pörgött, de még az átvezető alatt is glich-elt... 1500-at szerintem megér, a harcokat én szerettem benne.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ProEvoFan
nagyúr
Na, mi is eddig nyomjuk majd? [link]
-
consono
nagyúr
válasz FunPro #246508 üzenetére
Azért ennél több volt a játékban A piramisban ez, azt csinálni is kellett a robbanás előtt. Én a klasszikus trilógia előtt játszottam vele, ettől kaptam kedvet, hogy a 360-on végigtoljam a régi részeket.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Frod
addikt
válasz saelin #246509 üzenetére
Mennyire érdekes, hogy míg az Anthem-et nem menti meg, hogy amúgy fun a repkedés és a gunplay (legalábbis a fórumon ettől még úgy van elkönyvelve ahogy - jegyzem meg joggal), de az Andromeda esetében már "vicces ha glitchel az npc", és a harcok miatt megér 1500-at.
Már megint az a kettős mérce. ¯\_(ツ)_/¯
(oké, talán a loading screen-ekben az ME gyorsabb, bár a félholtra vert csigát előzni dicsőség?)Do you see the white shadow?
-
-
saelin
veterán
Azért az Anthem-nek sokkal durvább buggjai vannak a mai napig és gyakoribbak is. Arról nem is beszélve, hogy mióta kijött semmi érdemi content update nem jött hozzá. Meg a két játék összehasonlítása sem fair, mert az egyik single, a másik multi, így más más igények és elvárások vannak velük szembe.
De ha annyira érdekel az Anthem menj fel a játékba és nézd meg egy 2-3 órás gaming season alatt mennyi buggal és glitch-el találkozol. Technikailag és tartalmilag is katasztrófális állapotban van a játék. Én 1-2 hónapja próbáltam pár napig, de elegem lett belőle. A launch óta kb semmit nem fejlődött.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Wesder
félisten
Na lepörgött a pókmanus. Ezzel szerintem én ezt a generàciôt kimaxoltam.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Frod
addikt
válasz saelin #246518 üzenetére
Most hétvégén végeztünk az Anthem kampánnyal, és azért mondom, hogy a két cím kb pont annyira élvezetes. Igen, utóbbi tartalmilag nulla, bár az ME-hez sem jött semmilyen dlc mert bukott , és inkább lehúzták az egészet, az alapjáték pedig hasonlóan monoton.
Viszont mindkettő Bioware cím, és a harcrendszer nagyon sok elemében hasonlít (jetpack, combo-rendszer) és mindkettő csalódás, így szerintem elfér az összehasonlítás.
Ha az az alapvetés, hogy nem ajánljuk játékostársaknak az Anthemet, akkor nem tudom elfogadni, hogy ugyanezt megtesszük az MEA-val. De ez magánvélemény.Konkrétan glitch-el nem sokszor találkoztunk, 1-2 alkalommal fordult elő, hogy valakit kirakott a partiból connection error miatt, de más téren katasztrofális a cucc. Az ikonok még akkor töltenek be amikor már javában megy a gameplay, végtelen loading képernyő, stb.
Egy live-service modellel eladott terméknek pedig az, hogy elmaradnak a frissítések, és törlik a roadmap-ot, nincs kontent... USA-ban hasonlókért simán perelnek, de gondolom itt már senkit nem érdekel igazán ez a cím, hogy még ez is elmaradt[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
saelin
veterán
válasz saelin #246518 üzenetére
Ellenben a hétvégén a Fallout 76 kellemes időtöltésnek bizonyult. Szombaton egyedül, vasárnap pedig már duóban toltuk és egy egész délután belement. Engem egy kicsit az Ark-ra emlékeztetett, csak poop és dínók nélkül. Nem merem kimondani, hogy megéri megvenni, mert még vannak vele gondok, de az irány jó!
Két negatívumot tudok felhozni ellene:
- Az irányítás nem éppen s legjobb és a karakter mozgása is rettentő béna. Nehézkesen mozog, nem lehet mászni vagy átugrani látszólag alacsony tárgyakat meg hasonlók.
- A világ és a lakói túl statikusak. Pár ülőhelyen kívül semmi más interakciónk nincs vele. Az ellenséges npc-k pedig mint a régi mmo-kban, csak le vannak dobálva egy kupacba és ott állnak, sétálgatnak, nézik a falat... Az is tiszta kiábrándító, hogy képes a játék előtted spawnolni T-poseban az ellenfeleket.Én azt mondom ez mind a Creation Engine hibája. Sokkal jobban jártak volna, ha ugyan azt a motort használják amit az ESO, csak kicsit módosítva. Az a játék szép, aránylag jól is fut és kicsit hozza is az offline ES játékok hangulatát. Ha nem lenne olyan a kaszt rendszer amilyen én lehet több időt beleöltem volna.
-
jookomak
őstag
válasz Mr Chapel #246517 üzenetére
Egy 1 tb-os ssd most ugye 40k körül van. Szerintem ennyit már nem érdemes a gépre költeni, inkább beleforgatnám az árát a ps5-be, ami ugye ha minden igaz, vinni fogja a 4-es játékait.
A sata2 elméleti sebességét tudja max hozni a beépített vinyó (ssd), kérdés megéri-e neked az a pár másodperc gyorsaság.
Mondjuk vannak játékok, amik idegőrlően sokat töltenek, ott én is elgondolkodtam elég gyakran. (Igen, rád gondolok witcher 3) -
Serious Sam 4: Planet Badass Official Cinematic Trailer
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
saelin
veterán
Kerbal Space Program-ot valaki megvette már innen? Érdekelne róla egy hosszas vélemény. Főleg performance téren, mert a korai review-ok ezt hozták fel a legtöbbet. Gondolom a crashek és grafikai hibák azóta javítva lettek, talán még updateben is utolérte a PC-t.
-
consono
nagyúr
válasz saelin #246530 üzenetére
Ez ugye már a "második kiadás", újracsinálták a portot. Többször elgondolkodtam már rajta, hogy megveszem, mert PC-n baromi sokat játszottam vele, de aztán mindig kimaradt...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Szabi®
addikt
válasz tboy93 #246498 üzenetére
Sztem is jó az Andromeda,tök érdekes bolygók is vannak benne.1700-at megér,mert van egy feelingje.
#246530 saelin Én toltam,30 órát beleraktam,sztem nagyon rossz,nagyon nehéz,és baromi sokszor kell átvariálni mindent hogy működő/fellőhető rakétát/konstrukciót kapj.A legtöbbször az a vége hogy eltelt 4-6 óra és még sehol sem vagy.
Élőbe már rég megtudnék építeni ilyeneket .[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #246524 üzenetére
Enged meg, hogy kitaláljam, egy jó játék, de azért mert normálisan össze van rakva még nem lesz kiemelkedő, a Sunset sokkal jobb. Közel járok?
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
NyMRooD
őstag
válasz Wesder #246536 üzenetére
Akkor fogtam volna rá ha azt írod amit én tippeltem, de ízlésről úgysem vitatkozunk Egyébként mi nem tetszett?
u.i. bár neked minden ps játék csalódást keltő vagy csak jó iparos munka
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
VTom
veterán
válasz Carlos Padre #246539 üzenetére
Alapból később jött a PC verzió a GTA 5-ből és a RDR2-ből is.
Biztos, hogy nem fogják exkluzivitásnak hívni, egyszerűen csak később adják ki, gondolom nem akarják a minőség rovására sürgetni.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Wesder
félisten
válasz NyMRooD #246537 üzenetére
A jàték tetszett, még a QTE-t is kikapcsoltam hogy minnél filmszerübb legyen az élmény Az egész egy fanservice, és nem mondanàm jobbnak egy Batman jàtéknàl függetlenül attól hogy azokat nem tudtam végigjàtszani, és a pókarcot még jobban is bírom.. A hamis igéretek ami miatt elkezdtem ezt a jàtékot azok nem tetszettek Most nem akarom felsorolni a közhelyeket, ismered őket te is.
Az inFamous Second Son az amit még jó lenne kipróbàlni, de egyhamar most nem lesz rà lehetőségem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #246544 üzenetére
Csak de, és nem éreztem azt hogy stream lenne. (kivéve mikor ez a szerencsétlen német nem megadta magàt)
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #246547 üzenetére
Fogalmam sincs. Gondolom mert itt van szerver németben.
-
hombre[EU]
veterán
válasz Wesder #246548 üzenetére
Érdekes. Télen én is többször streameltem és azt vettem észre a ps2-ps3 játékok (fōleg a 60fps címek) okésak voltak, de ahogy ps4-re váltottam rögtön nagyobb lett a delay...pedig optikus kábelen ment,németbe mérek átlag ~20as pinget egy perc alatt
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
nagyúr
válasz hombre[EU] #246549 üzenetére
Mondjuk a PS4-es játékot le is töltheted a gépre, nem? Vagy PC-n játszottál?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest