Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gebriel
veterán
Pontosan, sok helyen lehetőség lesz a kipróbálásra.
Egyébként nekem, a PS3 joy jobban kézre állt mint a Box-é, de lehet a mostani változtatással ez megfordul. Kitudja..
-
Zjunior
veterán
Az iphone 5-öt Macbookot se nyomogattam előtte halálra!
Xbox 360-se.
Ami márka gondolom jó!
Előrendeltem a ps4-et ha nem lesz jó eladom!
Nem hiszem h ebből gondot kellene csinálni![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
haddent
addikt
válasz Gebriel #2453 üzenetére
Nem hinném.. ahogy kivettem Zjunior szavaiból ő eleve hajlott a PS4 felé és Xirtam csak igazolta a sejtését. Ettől függetlenül igazából az ő dolga, hogy kinek hisz. Nem értem mi érdeke lenne Xirtamnak a PS4 -et nyomni, amikor az XONE is megvásárolható náluk, drágábban... Amit meg korábban írtál az nem feltétlenül a véleményének a változása, hanem egyszerűen a platformoké. Teljesen nyilvánvaló, hogy most egy ideig a PS4 (és az XONE) lesz a nyerő grafikában stb.., aztán utánna megint a PC veszi át a "flagship" pozíciót.
-
Mister_X
nagyúr
-
törölt tag
Részemről könnyű volt dönteni, mivel nem érdekel a kinect.
-
Jakesz
addikt
válasz MasterMark #2461 üzenetére
Gondolod, hogy most majd másképp lesz? Főleg úgy, hogy az Xbone már nem egy játékgép, hanem egy mindent az egyben multimédia lejátszó.
-
Zjunior
veterán
válasz FuRiONight #2463 üzenetére
Oltjuk egymást, de mindenki azt vesz amit akar!
Ki olcsóbban ki drágábban...
Nekem még1 kinect nem kell nincs hova rakni!
Sok szól az xbox One ellen sajnos, pedig azt szerettem volna Xbox után!
Majd felsorolom az érveket ha lesz időm[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Tomix24
addikt
Srácok, ti honnan rendeltek előre?
Adna valaki egy olyan bolti linket, ahol nov 29-dec.3 között kihozzák házhoz?Bár gar nélkül is jó lenne ha Amcsiból jönne de 15 nappal előbb. Ilyen forrást is tud valaki?
-
FuRiONight
őstag
válasz Zjunior #2464 üzenetére
Ez nem oltás ez tény! Egyik gyártó se fog kihagyni egy lehetőséget sem. Mind2 next-gen konzol egy multimédiás központ is lesz egyben.
Csak a média ezt éppen vagy kihangsúlyozza vagy épp ellenkezőleg.
Nagy különbségek úgysem lesz: hasonló hardver, azonos szolgáltatások (ha multizni akarsz, mind2-nél fizetni kell, nincs mese). Itt az exclusive cimek lesznek a meghatározóak - akárcsak eddig.
Nem egy hir van, h mostmár az X1-hez sem kötelező a kinect, és köv nyáron érkezik egy kinect nélküli verzió is.
Gyanitom, h akkor egy árban lesz a 2 konzol is.
-
krx21
nagyúr
Szép ez a kontroller, de valahogy a touchpad nem tetszik... Kell az egyáltalán oda? Nekem olyan érzésem van, mintha kötelező újdonságot akartak volna oda tenni... Nem tudom mi lesz a sorsa, szerintem nem sok...
-
Mister_X
nagyúr
válasz Gebriel #2477 üzenetére
Pedig még a Folklore-ban is annyira jól volt megoldva a lelkek kitépése... De ez a tapipad csak dísz lesz, tényleg. Még Vita-ra is feleslegesnek tartom a hátlapi tapipadot. Szép is, simogatnod kell a kontrollert, ha akarsz valamit... MEGVAN! Japánban tuti épülnek majd erre a funkcióra eroge-ok
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz idegen lény #2480 üzenetére
Metacritic?
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz idegen lény #2482 üzenetére
Google a barátod.
A Metacritic egy oldal, ami átlagolja a nagyobb oldalak pontszámait. A keretek meg a pontok besorolása, egy 91 pontos játék pl. zöld, egy 77-es már sárga, egy 32-es meg piros. A pontos határokat nem ismerem, én inkább a Gamerankings-ot szoktam nézni, mert ott századértékig vannak az értékelések (89,99%), nem egész számokban (90%).
-
Gebriel
veterán
válasz idegen lény #2482 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz Kephamos #2485 üzenetére
Megnézel egy Metacritic rangsort, csomó ugyan olyan pontszámú játék van. Megnézed ugyan azt Gamerankingson, ott tök logikusan látod, hogy miért X az első, miért nem Y, amikor mindkettő 95%-os.
-
Def26
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest