Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz lupus1337 #2351 üzenetére
Márpedig ezt neked kell eldöntened. Egyik gép sem jobb a másiknál - persze, lehet felhozni a számokat, a technikai specifikációkat, a majdani exkluzívakat, de mivel írtad, hogy az utóbbi nem reveláns, így a küzdelem kiegyenlített lesz. ONE mellett szólhat az Xbox Live (kiforrott, sokan vannak fent, stb), PS4 mellett, hogy kicsit erősebb papíron és nincs mellé egy 100$-os "porfogó".
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
glspeter1
őstag
válasz akela91 #2359 üzenetére
Én laptopra váltok, de még így is elgondolkoztam a bf4 pc-s megvételén.
Aztán eszembe jutott, hogy lesz hozzá ps4-en egér+bill támogatás.
Nem mintha sokat számítana, mert kontrollerrel is jól ment anno az fps (ps3).Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
haddent
addikt
Arra gondoltam, hogy kellene / lehetne valami petíciót csinálni a PS4 -ért, hogy jöjjön csak ide kókódzsámbó meg SanSalvador és társai helyett. Ehhez én szívesen megírom a szükséges php-sql stb. párost, de kellene valaki aki a dizájnt összedobja, mert ahhoz nem értek és nem vagyok kreatív sem. Ha gondoljátok, hogy jó ötlet akkor valaki jelentkezhetne a posztra.
-
maliboo
csendes tag
A második pont már kizárva, ugyanis az biztos, hogy a PS4 játékhoz csak letölthető formában lehet majd hozzájutni. Szerintem is az első pont lehet majd a reális, bár azért még reménykedem.
#2360 glspeter1 Ez már hivatalos? Én nagyon nem örülnék, ha ez így lenne. Szvsz sokkal nagyobb előnyben lennének az egeresek.
PSN: ewerlast
-
Kephamos
addikt
válasz maliboo #2364 üzenetére
A Ps4 pédány tutira digitális lesz, azt mondták kedden a konferencián.
----
Szerintem is baromság lenne, ha egér+bill össze lenne engedve kontrollerrel. Értelmét vesztené az egész.
Mellesleg én nem hallottam róla, hogy lesz. Pár hónapja fölreppentek ilyen pletykák, de azóta semmi.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Kephamos #2365 üzenetére
Szerintem se lesz, maguk alatt ásnák a fát... így akkor minek csinálják meg PC-re a játékot, ha úgyis sokan átpártolnának konzolra az egér-bill támogatás miatt? Tiszta logikátlan... maximum akkor lenne lehetséges ha a Sony betámogatná őket pénzzel, de az nem hiszem hogy megtörténne.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Tegla80
addikt
válasz Gebriel #2367 üzenetére
jah.......
van itt jó pár emberke aki szentírásnak vesz mindent. (Én PS en és GT-n nevelkedtem, Ők meg valszeg PC-n)
Ők azok akik első nap,esetleg az első gépet szeretnék és még hisznek a mesékben,(ezt a korukra értem )és nem ismerik a SONY-tMi meg majd veszünk a javított változatból tavasszal
(igen, Én sem hiszek abban ,h elsőre jó lesz. Jöhetnek a kövek )[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
krx21
nagyúr
válasz Tegla80 #2368 üzenetére
Azért arra még nem nagyon volt példa, hogy hardveresen kellett volna valamit javítani...
Jön, majd rá egy pár frissítés az jól van... Nem jellemző, hogy rossz lenne és amiatt várni keljen valamire is...
Mondjuk kapkodni, előrendelni én sem fogok... Besétálok egy szimpatikus üzletbe és megveszem...[ Szerkesztve ]
-
haddent
addikt
válasz Gebriel #2367 üzenetére
Igen, bevagyok parázva, jól látod.. Nem szégyellem, nem is értem mit kéne.. A felháborodást, hogy a dél-amerikai telepesek előbb kapnak, vagy azt, hogy ha elhatározok valamit akkor ahhoz tartom magam? Én ezt elterveztem, már vagy 2 hónapja, hogy day1, PS4. Úgy is lesz.
#2371 kelzsoca Erről van szó. Azt a 7 évet mindenki elfelejti. Azóta a Sony gyártott pár millió PS3 -at, fejlődött a gyártástechnológia, a gyárak stb.. minden.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz kelzsoca #2371 üzenetére
szia
sztem meg nagyon is érdemes,mert jó példa rá itt a PS3 60gb.(ami nálunk is volt)
Ő is átesett még az elején egy roppant nagy technikai fejlődésen,(de ezt Te tudod) ami előnyére vált. pl fogyasztás,csíkszélesség,hűtés,stb.
Én tuti nem fogok rohanni a boltba,neadj "názáreti" előrendelni,h megvegyem a No1-t PS4 ből.
öreg vagyok Én már madárnak.
Beszélek majd a nyuszival, erőltesse meg magát és tojjon nekem,1 már kiforrott és javított PS4 et (0% hitelre persze )Sony® & PlayStation®
-
kelzsoca
félisten
válasz Tegla80 #2374 üzenetére
Persze, ettől még bármi probléma előjöhet, de erre van a garancia, van aki megveszi azonnal, ha tudja.. és van aki kivár a vásárlással, szerintem mindkét lehetőség elfogadható.
Az meg hogy nálunk nem rajtol el hivatalosan a konzol, a komolyabb boltokat, konzolboltokat valószínűleg nem fogja érdekelni, mint ahogy eddig se, ráadásul a ps4 már megfizethetőbb lesz a kezdeti időkben, mint a ps3, ami ~200k-ról indult. -
krx21
nagyúr
válasz Tegla80 #2370 üzenetére
Visszautasítom az 1-est!
Amiről Te beszélsz az nem hibajavítás, hanem "költséghatékonyítás"... A kisebb csíkszélességel gyártott példányok, nem mint hibajavítás jönnek ki, hanem úgynevezett modellfrissítés... Ha erre vársz akkor arra várhatsz az első modelltől vagy 2 évet minimum, de most lehet vagy 3-mat... És itt ráadásul roppant fontos szempont, hogy olcsóbb legyen, mint az előző... Pl: az első PS3 dagi után a második dagi már nem kapta meg a krómozott díszítést és ugrott jó pár csatlakozó is belőle... Egyébként az első széria nem használható már, mert rossz?
A második PS4-es modellt meg azért nem érdemes megvenni, mert jön a harmadik?
Ez olyan mint mindig a következő akcióra várni az áruházban...A hibajavítás az lenne, ha valamit tényleg elba*znak és e miatt vissza kellene híni a cuccost...
Gondolod, hogy húsvétra már más lesz a dobozban?
[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz Tegla80 #2374 üzenetére
Várhatsz, de lehet hogy herélnek a következő revízióknál... lásd PS3, nekem firstgen gépem van, ebbe van kártyaolvasó, PS2 támogatás meg minden földi jó, ellenben a későbbi modelleknál már mindez eltűnt sajnos. :<
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
dunc
nagyúr
Az első szériáknak, mind ps4,mind one esetébe lesznek széria hibák ez szinte biztos! Első körbe egész biztos alázni fogja a középkategoriás pc-ket,de egy jó pc azért még mindig több mint bármilyen konzol, volt minden piacon lévő konzolom, de valahogy mindig a pc kötött le legjobban! Konzol mellett nekem csak a forza szól, amiatt fogok idővel venni onet,a ps a gt5 el elásta magát!
-
Kephamos
addikt
válasz haddent #2372 üzenetére
"dél-amerikai telepesek"
Állítsd már le magad. Kezd nevetségessé válni ez az ámokfutás, amit előadsz itt. Fogd fel, hogy ide nem jut hivatalosa és kész. Bemész majd a kispiszkos konzolboltba és megveszed.
Arról nem is beszélve, hogy nem a Messiás lesz elérhető 29-én, hanem egy szaros játékgép. Ha dec 10-én jutsz hozzá akkor sem áll meg a világ. -
glspeter1
őstag
válasz Kephamos #2381 üzenetére
Idézet dkface kollégától:
"Mielőtt mindenki elkezdné az országot szapulni , javasolnám hogy nézzétek végig a listát : a minéknél jóval nagyobb piacnak számító cseh kollégák is kimaradnak az első körből."Innentől be lehet fejezni ezt a témát.
Amúgy teljesen igazad van.[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
Gebriel
veterán
-
Jakesz
addikt
Ha már a garancia szóba jött, akkor a szürkeimport miatt mégiscsak jobban kell majd félni a garanciáztatástól.
-
Freiherr
őstag
válasz haddent #2372 üzenetére
Neked azt kellene tudomásul venni,hogy az ilyen globális multik,mint a Sony,nem országokban,hanem nagyobb földrajzi egységekben,piacokban,nyelvterületben gondolkodnak,és prioritásokat állítanak fel.
Tehát azért fog menni Guatemala-ba,San Salvadorba stb.mert Latin-vagy Közép-Amerika a piacrégió+spanyol nyelvterület,ami a 2. legnagyobb a világon az angol után.
Közép-Európát meg lefedték Lengyelországgal,ami lakosság alapján nagyobb,mint Magyarország+Csehország+Románia együtt,oszt csókolm,ennyi a nagy titok.XXX
-
Tegla80
addikt
sziasztok
csak halkan és off-ban megjegyzem a garis témához:
nekem spec 3x volt szervizben a gépem(40Gb os verza,) nem 1gen volt PS3 ból,bár azok is bajosak voltak.
Ez már az újragondolt 1lépésben olcsósított volt.Vagyis annak a No1 ja,ami megintcsak nem volt túl jó széria.(még)
Alkalmanként 6hét volt mindig,mert franciába vitték javítani.
1. olvasófej hiba volt,nem vitt semmit
2. alaplap csere
3, videokari csere,vagy mifene
4.alkalommal meg csak bevittem a boltba h szar és mondtam,h ennyi szerviz után,nem várok megint 6 hetet és kérem a méltányossági cserét.(3 után kérhető amúgy,ha utána olvastok!)
Néztek rám bután a Pécsi MM ben, jött az igazgató is,h vigyem a szervizbe,nem rájuk tartozik!
Mivel nem engedtem a 21ből ezért "vásárlók könyve " lett, és otthagytam a komplett gyári mindent,h "b@.... meg" (3napon belül köteles válaszolni rá a bolt , írásban!)
szóval jött a központi MM levél,(már más hangnemben ,mint az igazgató innen Pécsről),h felvették a kapcsolatot a Sony Hun.... és amint van valami hívnak. (kb 2 hét volt,de kari környékén sztem belefért.)
A vége az lett,h Én vettem le a polcról a "new" 80gb os gépem és a pénztárnál a Sony által kiadott MM es csereutalvánnyal csengetve,"jó napot ot mondtam" .
(ez már túlélt engem és 4 évesen átkerült haverhoz,ahol azóta is köszöni jól van.Nálam azóta egy uccsó szériás Slim megy,remélem vagy 4 évig megint.)szóval ezt inkább ,meghagynám most nektek és megvárom a stabil verzát,mert 5-10db ot megcsinálni 100%os ra bemutatózni,lehet. De sorozatban sz@rni a tuti jót,főleg a legelején ,hát nemtom .
vége
jah, és a gyártási folyamat kezdete, árusítás és jövő nyuszi között(itt veszek csak) megvan(lesz) a laza félév,ami számtech szinten brutálsok idő,tehát a tavaszi gépekben már jó esetben is átgondoltabb lehet az ugyan azt tudó,de mégis esetleg jobb belső! Én spec így gondolom.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
godfella69
tag
válasz Tegla80 #2393 üzenetére
Ahány ember annyi vélemény és annyi történet.
Lehet én baromi szerencsés vagyok, nekem volt ps 1 amivel soha nem volt gondom, mikor kijött a ps 2 egyből megvettem soha nem volt vele gondom, (ráadásul az még chipelve is volt...) Miután megjelent a ps 3 kb egy hónapra rá megvettem. Soha nem volt vele gondom kb egy éve cseréltem le 160 gigás slimre mert a 40 giga már kevés volt. Én mindig csodálkozom és csak ámulok milyen sztorik vannak
PSN ID: godfella1990; Batte.net: arabsejk90#2613
-
nokia párti
őstag
válasz Tegla80 #2393 üzenetére
Melyik 40 GB-od volt? CECHG vagy CECHH? Nekem előbbi van, már közel 6 éves, és semmi baja mindent elsőre olvas kop-kop-kop, habár még szerintem 500 óra sem lehet benne, mert az előző tulaja alig használta.
"nekem spec 3x volt szervizben a gépem(40Gb os verza,) nem 1gen volt PS3 ból,bár azok is bajosak voltak."
Azért ezt nem lehet egyértelműen kijelenteni. A FAT PS3-ak nagy része mára már valóban elhulott , de nem azért, mert szériahibásak lettek volna, hanem azért, mert ezek a gépek már elég sokat futottak - megették a kenyerük javát, szóval mára már nagy eséllyel pukkan el egy ilyen gép.A PS4-nél maradva pedig: Remélem a Sony nem méretezi alul a gép hűtését, és lehetőleg az összeszerelési minőségre is odafigyel. Valamint annak is nagyon örülnék, hogy, ha a lemezes játékoknál lenne majd egy HDD Install opció, ezzel is kímélné majd a lemez az optikát, mert a PS3-as játékok között egy kezemen megtudom számolni hány játéknál van ilyen opció. Hullanak is el ez miatt sorba az olvasófejek...
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Ne feledjük, hogy a PS3-ban egy rakás (akkor még) egzotikus dolog volt, mint pl a Cell,vagy a BluRay, most viszont elvileg elég kommersz dolgok lesznek benne, ami bizakodásra ad okot.
-
Tegla80
addikt
válasz Kephamos #2397 üzenetére
szia
kommersz,de új dolgok,teljesen más értelemben ,mint ahogy eddig használták.
"Én pudingos vagyok,azt meg enni kell hozzá ugye"
"PC és konzol, avagy az új generációs játszma"
sztem érdemes átfutni mindenkinek,ha esetleg elmaradt anno ,korrekt írás.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Xbox Series S / Xbox Series X konzolt vásárolnék!
- Xbox Series S 512GB 3 Hónap Garancia
- Xbox Series controller ,,Hall sensor ,, csere
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest