Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyéves álhírekkel inkább nem kellene széttrollkodni a topicot!
-
Ps Vita
őstag
Nagy "problémám" van
Ugyan már meg van a pénz a PS4-re,de nem akarom az elején megvenni,pár hónapot várnék,addig sok dolog történhet....
Viszont a Fifa14 már az első naptól lesz a konzolon,Ps3-ra nem akarom már megvenni, ott Ignite Engine se lesz,meg ugyanazt nem akarom 2X megvenni,esetleg az lehet szerintetek,hogy megveszem ps3-ra aztán amikor már lesz Ps4-m beviszem az egyik olyan konzolboltba ahol lehet cserélni játékokat és beszámítják a PS3-s játékot,így olcsóbban kihozom a PS4-s változatot?
Vagy nem lehet PS3-s játékot ráfizetéssel cserélni PS4-sre majd?
Mondjuk úgyis az lesz,hogy mindkettőt megveszem,amekkora foci és Fifa buzi vagyok
Az se segít a várakozáson,hogy most írtak az EASports honlapján az Ultimate Team újításairóldaa-raa: köszönjük a tisztógatást
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz Ps Vita #1366 üzenetére
minek várni? vedd meg a ps4-et ha jut. milyen bajod lehet a ps4-ből? átalakul robottá és megöl? nem hiszem, a többire meg ott van a garancia
fifa-t eleve nehéz eladni a szezon fele után mert gyorsan avul. gyakorlatilag semmit nem ér májustól...
annyira h én sose dobozosan veszem a sportjátékokat amik évente jönnek. ps4-en is majd csak digitálisan fogom.
főleg generációváltás miatt most szerintem rád fog maradnidon't tell me what i can't do!
-
Ps Vita
őstag
válasz fatallerror #1367 üzenetére
Lehet ez lesz,főleg az Ignite Engine miatt
Szoktál Ultimate Teamezni? -
Def26
félisten
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Elderath
őstag
Csodálom, hogy még nem volt hír, mert átment ma a PS4 az FCC rostán Amerikában, így már akár árusítani is lehetne. Ez az utolsó lépés a sorozatgyártás/árusítás előtt. Konzol maga 2.8 kiló lesz. Érdekesség, hogy a PS3 phat 5 kilós volt
PS3 pl 2 hónappal a piacra kerülés előtt ment át ezen a rostán. Gamescomon 100% hogy lesz dátum végre és titkon ezek után reménykedek egy októberi megjelenésben, bár 90%ban még mindig a novembert tartom reálisnak.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
fatallerror
addikt
válasz Elderath #1378 üzenetére
igen és a sok maki hírportál nem tudja h mit jelent a környezet hőmérséklete és lehozták h 5-35 fok között van a hője működésközben a ps4-nek xDDDDDDDD neogaf-on mondjuk már zárták a topikját mert csak leesett nekik mint akik még nem láttak műszaki cikket eszméletlen (ph-nak csak lesz esze nem lehozni)
azért lesz kicsi amit mondott mark cerny. 100w-os fogyasztáshoz nem is kell nagyobbnak lennie. pici,hűvös a fogyasztás miatt és csendeshülye lenne a sony dátumot mondani ilyen korán. szerintem csak akkor mondanak dátumot amikor már a microsoft nem tud módosítani az övén, csak így lehetne megadni a "kegyelemdöfést"
#1368) Ps Vita : nem szeretem
#1379) Def26 : az a ram órajele
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Kephamos
addikt
válasz fatallerror #1380 üzenetére
"pici,hűvös a fogyasztás miatt"
És persze a hatásfok is tényező, ha már a pontosságnál tartunk. -
haddent
addikt
Sziasztok
tudom badarság ilyet kérdezni ilyenkor, de valami hozzáértő ember aki rálát a piacra és tudja, hogy az USA árhoz (399$ ha jól tudom?) mi mit fogunk kapni majd (és kb. mikor?)?
Ha csak az ÁFÁ-t rakom rá 400USD -ra akkor olyan 110-120ezer jön ki, de lehetséges lenne, hogy lesz képük 400Euroért adni? Akkor pedig 150ezer alá jönne ki. -
haddent
addikt
válasz Kephamos #1383 üzenetére
400E * 1.27 = 508E azaz kb. 150k. Hát nem egy olcsóság. És magyarországi megjelenésről valami? Legalább egy hónap vagy valami?
#1385 Def26
És nem írták oda, hogy "fenntartjuk az árváltoztatás jogát"?Valóban igazad van, nem is gondoltam volna, hogy már van... Mindegy köszi[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
válasz haddent #1382 üzenetére
Tobbszor lett mar postolva a hivatalos ara. ( arfolyam fuggvenyeben valtozhat )
Ne hasonlitgass USA arakhoz mert teljesen felesleges. Mas piac...Ez a hivatalos viszonteladoi ar:
The PS4 will be sold for €399 in Europe, $399 in the US and £349 in the UK (*prices may vary across markets).New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Gebriel
veterán
Ki hol rendelte elő a PS4-et?
-
Kephamos
addikt
-
Gebriel
veterán
2. Kérdés. Ki melyik játékot rendelte elő a PS4 mellé?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Automata kávégépek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-