Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz sp8787 #216902 üzenetére
Attól még a szabály jó, attól eltekintve, hogy az Atlanta ott beszívta. Mert ha az történt volna, hogy az LF rögtön felkapja, és csinálnak egy duble play-t, akkor meg az lett volna a baj, hogy miért nem ítéltek infield fly rule-t. Ez a szabály pont arra van, hogy a védők ne tudják beugrasztani a bázison álló játékosokat.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Wlac
Ármester
válasz BoneDragon #216903 üzenetére
Settings - Power Save Settings - Set Features Available in Rest Mode - Enable Turning On PS4 from Network.
Mondjuk nálam csak házon belül működik, más wifiről már nem akarja felébreszteni.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
fausto
addikt
-
bandi0000
nagyúr
Sràcok
Us profilom van be volt àllïtva a 2 lépéses azonosïtás viszont közben megszűnt a szàm ilyenkor csak a support segít? Illetve aus profil miatt felejtsem is el a magyar supportot mi?
Xbox One: bandymnc
-
Bad Pritt
félisten
válasz mttssz #216861 üzenetére
Ez hasznos írás, köszi.
Videók alapján úgy tűnt, hogy a Dead Cells-nek egy sokkal fluidabb harcrendszere van konzolon. Most inkább felé húz a szívem a random generált pályák miatt, de az biztató, hogy mindkettőben van 70 órányi tartalom.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #216896 üzenetére
Lol
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Van arra valamilyen mód, hogy hibás BD olvasó esetén lehessen firmware-t frissíteni? Vagy hol tudják ezt javítani?
-
MODERÁTOR
válasz bandi0000 #216920 üzenetére
A kétlépcsős azonosítás aktiválásakor kell elmenteni, tíz darab nyolc számjegyű kód. Ezeket egyenként egyszer lehet felhasználni az SMS-ek helyett, majd újakat kell generáltatni. Eddig nem is találkoztam olyan szolgáltatással aminél ne lettek volna ilyen tartalék kódok. Egyéb esetben marad a US support, a magyart hiába is próbálnád.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz bandi0000 #216920 üzenetére
Nem bántásból, de te vagy már a második a héten, aki nem mentette el a tartalék kódokat és így kizárta magát a fiókjából. Én régen csináltam már a kétlépcsős aktiválását, de úgy tudom fel is hívja rá a figyelmed, hogy az adott kódokat mentsd el valahova.
Btw összefoglalóban nincs erről szó?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
VTom
veterán
Hát, a hosszú hétvégén ki is végeztem az Uncharted 4-et. Egyszerűen képtelen voltam letenni 13 óra alatt pörgettem ki a sztorit.
Azt kell, hogy mondjam, fantasztikus kaland volt!
Nyáron adtam el a PC-t, akkor jött a PS4 Pro. Eddig 2 PS-es címet sikerült kipipálnom, a Beyond: Two souls-t és az Uncharted 4-et.
Eddig maximálisan beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és végre megtaláltam azt, ami már jó ideje hiányzott PC-n: a minőségi single player játékokat.
A következő ex címem valószínűleg a God of war lesz, mert ott a fiókban lemezen, de már a fenti kettő után is ki merem jelenteni, hogy a PS5 nálam első napos vétel lesz.
Így tovább Sony!Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
.LnB
titán
Ismerős szitu, amin keresztülmész.
Van még jóóó pár cím amivel jól elleszel. Aztán jövőre meg veszed a PS5-öt.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
fausto
addikt
válasz saelin #216924 üzenetére
Bár évekkel ezelőtt volt, amikor bejött a 2 lépcsős azonosítás, én sem emlékszem, hogy backup kódot kért volna.
Kb. másfél éve nekem is gondom adódott, nem kaptam meg az SMS-eket, valami elszaródott a profilommal. A support először kért egy csomó minden (nyilván mail cím, név, születési dátum, mikor és mit vettem utoljára, ilyesmi), majd egy pár levélváltás után kitalálták, hogy személyit és lakcímkártyát kérnek. Ez nem nagyon tetszett, úgyhogy írtam nekik, hogy minden kért infót megadtam + arról a mail címről levelezünk, amivel regisztráltam a fiókot, úgyhogy ez alapján próbálják meg helyreállítani. Végül sikerült személyi nélkül elintézni -
Mr Bond 007
őstag
Azt nem értem miért nem lehet itt is authenticator appal csinálni mint az összes többi értelmes helyen?! Sms-t inkább akkor szokás ha az nem megy.
-
VTom
veterán
Igen, olvastam az írásodat, hogy Nálad hogy ment végbe ez a folyamat.
Annyi a különbség, hogy én cseréltem a PC-t a PS-re, mert a kettőt nem akartam fenntartani, és helyem sincs most a PC-nek még vagy fél évig.
Egyébként igen, most átestem a ló túloldalára, eddig jó játékok nem nagyon voltak, most annyi van, hogy nincs annyi idő a világon, hogy mindet befejezzem
Szerencsére nem sietek sehova.Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
MODERÁTOR
válasz Mr Bond 007 #216936 üzenetére
Ezt már múltkorában egyszer kiveséztük, és én is ki vagyok akadva rajta. De sajnos ez ilyen, egyelőre ez az SMS-ezés van, aminek ilyen vagylagos a működése. A tartalék kódokat is használva azért nem olyan rossz a helyzet, mert időnként jól működik.
-
Wesder
félisten
PC-sek mindig 8. csodaként élik meg a vàltàst... Ennyire gàz a helyzet PC fronton?
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
.LnB
titán
Tanács: A GoW előtt inkább a The Last of Us-t játszd végig. Ingyenes Plus-ban most, és azért az már nem mai darab. Vedd előre, hogy később ne tűnjön ki, hogy már nem annyira szép játék. Viszont kötelező. Én ezért játszottam sorba végig az összes Uncharted-et is, és így a végére a negyedik rész abszolút ütött, minden téren.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #216939 üzenetére
Hát most lesz RDR2 oda is. De igen, egy éve nagyon gáz volt. Szerintem most sem jobb, de legalább lassan jönnek az új frankó VGA-k, amikkel lehet majd fullon futtatni az RDR2-t. Az árukból meg kijön 3-4db PS4 Pro.
-
.LnB
titán
válasz markknight #216942 üzenetére
Hülyeség.
-
ldave
félisten
-
.LnB
titán
válasz ldave #216944 üzenetére
Pár napja nézegettem, hogy ki mit csinál, és nem hittem a szememnek. ldave először játszott ezzel UC4. Mondom wtf?! De bejön nem?
-
ldave
félisten
Az a vicc benne, hogy az első játékom volt a gépre, mert UC4 bundle volt a PS4, amit vettem (Azóta a gépet már cseréltem Pro-ra). De a meghajtóba csak most a napokban került a lemez.
Aha, brutális ez a látvány és animáció, amit az ND letett az asztalra. Grafika terén biztos van játék ami már túltesz rajta, de animációban szerintem még mindig a legjobbak között lehet.
A játékmenet nem rossz, kár hogy kevés eszköz van lopakodásra, általában 2-3 ellenfelet tudok leszedni, aztán utána indul a tűzharc.A Slime draws near! Command?
-
Peace
nagyúr
válasz Wesder #216939 üzenetére
Igen!!! Én tavaly augusztusban csömörlöttem meg végleg, 25 év master race után. És valami elképesztően fenomenális élményként éltem meg a PS4 Pro-t és az exkluzív címeket!!! Egy egészen új szintre emelkedett a játékélmény és visszatért a gyermeki rajongás, ami kezdett kiveszni belőlem. Ez valóban ekkora szó. Addig a pontig meg iszonyatosan ellene voltam és fújjoltam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest